Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a kapus kézből rúgja ki a labdát, az azt jelenti, hogy a bőr nem hagyta el az alapvonalat. Ergo: nem került játékon kívül, és ekkor nem kell elhagynia a labdát a büntetőterületnek ahhoz, hogy az ellenfél közbeavatkozzon.carlos1991 írta:Drigo írta:Az ilyen gólok miért szabálytalanok? Ezt mióta élek nem tudom megérteni, valaki megmagyarázhatná.
sztem azért érvényteleníették a gólt mert nem hagyta el a labad a 16-os területét......de nem biztos....sztem ez lecc a megoldás....
Drigo írta:Az ilyen gólok miért szabálytalanok? Ezt mióta élek nem tudom megérteni, valaki megmagyarázhatná.
TalányDrigo írta:Az ilyen gólok miért szabálytalanok? Ezt mióta élek nem tudom megérteni, valaki megmagyarázhatná.
Nevetséges lesznek ebből még szép dolgok mert én ezt nem hagynám ha még ki is kaptak akkor is megfosztották van persiet "nem tudom hogy írják"egy góltól.Mellesleg vollt egy meccs ahol hasonló szituáció volt a tag kifutott a pályárol a kapusnál kézbe volt a labda legurított, és a kapus mögűl odafutott és berúgta és megadták.Drigo írta:Az ilyen gólok miért szabálytalanok? Ezt mióta élek nem tudom megérteni, valaki megmagyarázhatná.
off: lehet, h a bíró haverja 3 gólos különbséget rakott bwinen, ezért érvénytelenítetteDrigo írta:Az ilyen gólok miért szabálytalanok? Ezt mióta élek nem tudom megérteni, valaki megmagyarázhatná.
Ezt én se értem...Drigo írta:Az ilyen gólok miért szabálytalanok? Ezt mióta élek nem tudom megérteni, valaki megmagyarázhatná.
ennek örüljünk! nem bántam volna, ha a Pool elhúzott volna a Chelseatől (na nem azért, mintha szurkolnék nekik... de azt hiszem egyértelmű, ha választani kell a cfc és a lfc közt, akkor nálam ki nyerlluisllach89 írta:Vége! X-elt a cselszki!!!!! Jah és a Pool is a Fulhammal Anfielden... Gerát eurosport oldala nem írja h játszott volna viszont Halmosi a 72.ben beállt a Pompey ellen és értékes 2-2-t értek el!!!
Na ez közös pontmiihii írta:És ott a második!!
Robinnnyo betalált!Okos gól és gyönyörű assziszt előtte...
Zwei zu nullaMan City!
Remélem ma óriási ünneplés lesz EGÉSZ Manchesterben!![]()
GO MU!!!
Pont ezt fejtegettem ma én is...Remélem Wenger marad!lionelmessi19 írta:2-0. Robinho nagyon laza kis gólt ejtett.
Csak a végén nehogy úgy járjunk, hogy Wenger átkerül margitékhoz. Azért cipészmestertől az egy minőségi lépcső felfelé... vagy inkább kettő.
barcaaa91 írta:Ha arra gondolsz amit a kezével csinál, egy pillangót formál, ez a felesége kedvenc állata - by KépesSport
fincsiiiKatalán88 írta:Ma lessz az Aston Villa - Man. UTD és a Man. City - Arsenal mind a kettő az Eurósport2-n!!