A Chelsea meccs is érdekes volt, a Kékek két gólt is számon kérhetnek a birótól. Az első talán valóban les volt, de a 2.-at én bent láttam. A gólvonalra tette le ugyan a kapus a labdát, az igaz, de hogyan

Előtte az már tuljutott a levegőben a fehér vonalon

Amugy jól játszott a Chelsea, volt vagy 25 kapuralövésük. Érdekes, h eddig otthon voltak verhetetlenek, most meg ott vesztik a pontokat, és idegenben m1 nagyon jól. Scolari pedig egyértelműen támadófocit és szép játékot hozott. Csak egy normális csatár kéne, mert Anelka-t ha tömik labdával képes gólokat szerezni, de amugy egy közepes játékos csupán, sztem, egy klasszis támadó erősitést jelentene. A másik meg Malouda, én ikább Kalou-nak adnék több lehetőséget. A középályája viszont bomba erős a Chelsea-nek, elég ha Lampard-Deco duóra gondolunk.
Arsenal

Nem láttam a meccset, talán jobb is. Nem megy most, nagyon nem, a középcsapatok simán aláznak.
Robinho klasszisát angliában is bizonyitja, remélem hamarosan újra láthatjuk a BL-ban, vagy egy másik csapatban, vagy a Cityben, ha mondjuk jövőre kiharcolják, amire lehet eséj, ha nyáron beerősitenek.
A Poolt nem láttam, a Mu gyenge volt.
Láttátok C lecserélését

Vmit mutogatott a gyerecske, mikor ment ki a stadionból, szánalmas volt.