Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is így tettem anno, bár nem ekkora összegben, meg nem mindenkinek van ennyi,bár igaz,sokat lehet vele nyerni ilyen tétnél. viszont semmi sem biztos, ilyenkor szoktak otthon kikapnidekor írta:Én mindig a statisztikára támaszkodom... Figyeljétek meg a 19.00kor kezdődő Belga 1.o meccset a Westerlo-Mons -t. A Westerlo otthon 7 meccsből 6ot megnyert 1en X-elt. A Mons idegenben 6 meccsből 2ön X-elt 4szer kikapott... A Westerlo 5. a Mons 14. A forma alapján a Westerlo az utolsó 6 meccsén 13 pontot gyűjtött, így holtversenyben a 1. legjobb formában lévő csapat az Anderlechtel egyetemben, míg a Mons az utóbbi 6 meccsén nem tudott nyerni(2X 4verség).
Na most ezek után nem éri meg megdobni több 10.000 forinttal bwinen 1.55ös szorzóért hazaira vagy Interwettenen 1.60ért? Én ajánlom pár embernek, nem látok a jövőbe, de statisztika alapján fix.
Egész jól állszfcbarca0827 írta:Így néz ki a tippmixem:
Hearts - Rangers ---> Hazai (4.40)
Hannover - Karlsruhe ---> Hazai (1.80)
Hoffenheim - Bielefeld ---> Hazai (1.33)
Juventus - Reggina ---> Hazai (1.23)
Lyon - Valenciennes ---> Hazai (1.70)
Sevilla - FC Barelona ---> 4 vagy több gól (2.75)
300 Ft-tal játszok!
Én az ilyen meccsektől mindíg tartok, ezért nem is raktam meg. Valamikor a Westerlonak is hibázni kell, valamint a Mons is fog egyszer idegenbe nyerni..dekor írta:Én mindig a statisztikára támaszkodom... Figyeljétek meg a 19.00kor kezdődő Belga 1.o meccset a Westerlo-Mons -t. A Westerlo otthon 7 meccsből 6ot megnyert 1en X-elt. A Mons idegenben 6 meccsből 2ön X-elt 4szer kikapott... A Westerlo 5. a Mons 14. A forma alapján a Westerlo az utolsó 6 meccsén 13 pontot gyűjtött, így holtversenyben a 1. legjobb formában lévő csapat az Anderlechtel egyetemben, míg a Mons az utóbbi 6 meccsén nem tudott nyerni(2X 4verség).
Na most ezek után nem éri meg megdobni több 10.000 forinttal bwinen 1.55ös szorzóért hazaira vagy Interwettenen 1.60ért? Én ajánlom pár embernek, nem látok a jövőbe, de statisztika alapján fix.
Ha már Bundesliga akkor inkább a Bremenre,Hoffenheimre vagy a Bayernre tettem volna,de Te dolgod..lluisllach89 írta: Azért Mönchengladbach vhogy szimpi volt nekem, mondjuk az tetszett a legjobban h másodosztályú bajnokikon is 50 000en voltak a stadionban, plusz Cottbus előtt vannak, otthon... Hát nem tom azért raktam rá mert hülye vok
Azért Mönchengladbach vhogy szimpi volt nekem, mondjuk az tetszett a legjobban h másodosztályú bajnokikon is 50 000en voltak a stadionban, plusz Cottbus előtt vannak, otthon... Hát nem tom azért raktam rá mert hülye voksocio66 írta:Minek tettél ilyen meccsre? Teljesen háromesélyes,bár nem vagyok nagyon otthon a német fociban..lluisllach89 írta:Van itt Cottbus drukker? Ha nem akkor mondjátok h Hajrá Gladbach különben elmegy 1 gyönyörű szelvényem!
Akkor eddig jól állsz,a Bremen biztosan nyer,a Hoffenheim is,és valószínűleg a Bolton is,a Barca azért necces..MR.Barca írta:Sevilla-Barca . Vendég
Sunderland-Bolton . Vendég
Hoffenheim-Bilefeld . Hazai
Bremen-Frankfurt . Hazai
EZEKET TETTEM MEG
Minek tettél ilyen meccsre? Teljesen háromesélyes,bár nem vagyok nagyon otthon a német fociban..lluisllach89 írta:Van itt Cottbus drukker? Ha nem akkor mondjátok h Hajrá Gladbach különben elmegy 1 gyönyörű szelvényem!
Nagyon úgy néz ki,hogy elmegy de azért hajrá Gladbachlluisllach89 írta:Van itt Cottbus drukker? Ha nem akkor mondjátok h Hajrá Gladbach különben elmegy 1 gyönyörű szelvényem!
A Sevilla 2-őt rúg ma?MichaaBee írta: a lényeg, h a Barcának 2-3 lesz![]()
Sanama írta:Szerintem 2-1 lesz a Getafe-nek. azaz remélemMichaaBee írta: én tippjátékban 1-0-t raktam![]()
Szerintem 2-1 lesz a Getafe-nek. azaz remélemMichaaBee írta:én tippjátékban 1-0-t raktamszajko írta:Getafe - Real... én a Getafét tettem meg.![]()
én tippjátékban 1-0-t raktamszajko írta:Getafe - Real... én a Getafét tettem meg.
Roniee21 írta:Sevilla-Barcelona V
Getafe-Real Madrid V
Bayer Leverkusen-Bayern München V
300-al tettem.Várható nyeremény: 2960.HUF
én V,X,X-re mentem volna, dehát te tudodRoniee21 írta:Sevilla-Barcelona V
Getafe-Real Madrid V
Bayer Leverkusen-Bayern München V
300-al tettem.Várható nyeremény: 2960.HUF
Én is fogadtam rájuk, de nekem már előtte elvitte a szelvényem a Galatasaray...Barcaforever írta:kinek rondította el a Milan a napját?
A Lecce a meleg szerintem.norbert55 írta:Leverkusen-Bayern V
Aston Villa-Fulham H
Catania-Lecce H
Juventus-Reggina H
Watford-Doncaster H
1000FT tét14 000FT a nyeremény
![]()
A Bayern kicsit karcos de sztem meglesz.