fcbarca0827 írta:Így néz ki a tippmixem:
Hearts - Rangers ---> Hazai (4.40)
Hannover - Karlsruhe ---> Hazai (1.80)
Hoffenheim - Bielefeld ---> Hazai (1.33)
Juventus - Reggina ---> Hazai (1.23)
Lyon - Valenciennes ---> Hazai (1.70)
Sevilla - FC Barelona ---> 4 vagy több gól (2.75)
300 Ft-tal játszok!
Egész jól állsz

A Hearts-ot honnan gondoltad hazaiba? Ennek a szelónak elméletileg meg kell lennie
Szurkolok, mert én is raktam a Juventust, a Lyont, és a Barcelonát is
Szerintem elírtad a Lyonnak az odds-ját
dekor írta:Én mindig a statisztikára támaszkodom... Figyeljétek meg a 19.00kor kezdődő Belga 1.o meccset a Westerlo-Mons -t. A Westerlo otthon 7 meccsből 6ot megnyert 1en X-elt. A Mons idegenben 6 meccsből 2ön X-elt 4szer kikapott... A Westerlo 5. a Mons 14. A forma alapján a Westerlo az utolsó 6 meccsén 13 pontot gyűjtött, így holtversenyben a 1. legjobb formában lévő csapat az Anderlechtel egyetemben, míg a Mons az utóbbi 6 meccsén nem tudott nyerni(2X 4verség).
Na most ezek után nem éri meg megdobni több 10.000 forinttal bwinen 1.55ös szorzóért hazaira vagy Interwettenen 1.60ért? Én ajánlom pár embernek, nem látok a jövőbe, de statisztika alapján fix.

Én az ilyen meccsektől mindíg tartok, ezért nem is raktam meg. Valamikor a Westerlonak is hibázni kell, valamint a Mons is fog egyszer idegenbe nyerni..

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy bukni fog a Westerlo, csak kicsit tartok az ilyen meccsektől. A kényszerbe lévő csapatokat szeretem játszani, akiknek 'muszáj' nyerni..