2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A madridista kommentet kommenteztem. Aki látta a meccet az nem próbálja dicsérni semmilyen szempontból a madridot.salas9 írta:Hát nem is tudom...A védelmetek annyira volt jó hogy négy játékosból három sárgával tudta csak megállitani a csatárainkatjohnnie84 írta:Ő vmi másik meccsről beszél, csak azt tudnám melyikrőlSalgado meg nem volt jó
Talán Cannavaro volt "jó" a mai napon tőletek,de a többi...
Rendben Tamás, egy részről talán elfogadható a mai hozzáállásuk, de egy Madrid...? Szóval nem fér össze, mert így még számos madridista, aki már átélt jó néhány Clásicót, s szvsz reaálisan látja a dolgokat, az bizony hatalmasat csalódott, s azt hiszem azon emberek is hasonlóképpen gondolkodnak a kalasszikus "meggyalázásról", mint én. Lehet, hogy a futball számomra még mindig a támadójátékot jelenti, de Tamás, te ugyanezt vártad volna a kedvenceidtől?Varga Tamás írta: Ne haragudj, de nincs igazad.
.
ennyi... nem tudom mit nem lehet ezen felfogni... ennyi erővel ti meg most a Santanderi meg a Getafe elleni meccsel példálóztok... mindegy...Varga Tamás írta:Ne haragudj, de nincs igazad.
A Real taktikája - a futballt illetően, nem az orv támadások esetében - olyan volt, amilyennek lennie kellett. Egy Gertafe vagy Racing megteheti, hogy nyílt sisakos játékot játsszon, mivel nincs vesztenivalója.
Egy Real nem.
Várható volt, hogy a védekezést és a középpályát megerősítik, és ebből indított kontrákkal operálnak. És Drenthe helyzeténél csak 1 százalék választotta el őket, hogy bejöjjön. Nem jött be, hála Istennek.
Hát nem is tudom...A védelmetek annyira volt jó hogy négy játékosból három sárgával tudta csak megállitani a csatárainkatjohnnie84 írta:Ő vmi másik meccsről beszél, csak azt tudnám melyikről
Ritkán fogadom el VT kommentjeinek súlyát, de most tiszta szívemből beszélt!Varga Tamás írta:Emberségből, fair play-ből elégtelenre vizsgáztak, megbuktak. amelyik csapat játékosai az ellenfél fizikai megsemmisítésére törekedve kívánják elérni céljukat, azok a tiszteletemre, a megbecsülésemre méltatlanok. Lejáratták magukat - emberileg.
Nekem inkább egy Görögország, vagy egy olasz válogatott, de tényleg mind1 kivel illusztráljukIlúvatar írta:Anyám életére esküszöm neked, hogy nekem is a Chelsea játéka jutott eszembe, amit mutattak a Madrid -ék...miihii írta:Egy szó:
CÉLFUTBALL!!!
Emiatt rühelltem meg pölö a cselszkijt is.Meg ezelőtti EB-n a görögöket.
Anyám életére esküszöm neked, hogy nekem is a Chelsea játéka jutott eszembe, amit mutattak a Madrid -ék...miihii írta:Egy szó:
CÉLFUTBALL!!!
Emiatt rühelltem meg pölö a cselszkijt is.Meg ezelőtti EB-n a görögöket.
Maximálisan egyetértek, ugyan így gondolom.torrestoni írta:de bíztam benne, hogy megtisztelitek a futballt, s a nézőket, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak vagytok focizni, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, asttól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Egy szó:torrestoni írta:kthomi: Én kikérem magamnak, én ugyan nem keseregtem egyetlen percben sem, tudtam már korábban hogy ez várható, de bíztam benne, hogy megtisztelitek magát a futballt, a saját imidzsetek, történelmetek, s a nézőket, szurkolókat, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak lesztek megpróbálni focizni, szembenézni a gyengeségetekkel, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, attól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Ő vmi másik meccsről beszél, csak azt tudnám melyikrőlsalas9 írta:Mit nem kezdettIvánC írta:De láttam. Csakhogy Henry semmit sem kezdett ezekkel a szituációkkal. Ami nekem azért meglepő.Ha négyszer nem verte meg egy az egyben akkor sehányszor...Eto'o meg még egy szép kötényt is kiosztott neki,Busquetset meg csak lerántani tudta a jóöreg Michel.Ez volt a mai teljesitménye...
Az a tavalyi Barca volt. Szakadjunk már le erről a "mi volt x éve és tavaly és mennyi volt utoljára" c. történetről. Tipikus magyar mentalitás.khtomka írta:
A mai játékotok alapján írtam, hogy ez a meccs megmutatta, hogy nem vagytok verhetetlenek. Tavaly a MU ugyanilyen védekezó játékkal vert ki titeket a BL-ből.
Mit nem kezdettIvánC írta:De láttam. Csakhogy Henry semmit sem kezdett ezekkel a szituációkkal. Ami nekem azért meglepő.
Igen. Én is így tekintek akkor a dolgokra, és leírom: A három bekkelős ellenfélből, akikkel megszenvedtünk itthon,-Santander, Getafe, Real-A Madrid ellen volt a legkönnyebb dolgunk. De persze érthető, hisz említett másik két csapatnak sokkal erősebb volt az összetétele...Robee írta:najó, egyezzünk ki abban, beletörődünk abba hogy a madridisták büszkék a mutatott játékukra
ennnyi....
Ne haragudj, de nincs igazad.torrestoni írta:kthomi: Én kikérem magamnak, én ugyan nem keseregtem egyetlen percben sem, tudtam már korábban hogy ez várható, de bíztam benne, hogy megtisztelitek a futballt, s a nézőket, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak vagytok focizni, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, asttól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Dehogynem!IvánC írta: Nem lehet mindig felvállalni a támadó fociT.