Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
johnnie84
Barça B

2008.12.14. 01:02:55

salas9 írta:
johnnie84 írta:Ő vmi másik meccsről beszél, csak azt tudnám melyikről :)
Hát nem is tudom...A védelmetek annyira volt jó hogy négy játékosból három sárgával tudta csak megállitani a csatárainkat :!: Salgado meg nem volt jó :!: Talán Cannavaro volt "jó" a mai napon tőletek,de a többi...
A madridista kommentet kommenteztem. Aki látta a meccet az nem próbálja dicsérni semmilyen szempontból a madridot.
petiamadridista
Madridista

2008.12.14. 01:02:40

Barcas kollégák,
MI NEM TETSZETT??
Az, hogy nem kapott a Madrid 5-öt, 6-o??
Nem adta meg az ősi riválisnak azt az örömöt, hogy alázhasson..?
Ez nem tetszik??
Igen.. Ez nem tetszik.. Ezzel van itt a baj..
Egy megnyert rangadó után, a győztes szurkoló nem síránkozik, nem vergődik..
Ünnepel.. Tisztán, teljes örömmel, teljes odaadással..
Mivel nyert a kedvenc, legyőzte a riválist.. Bárhogyan, de legyőzte..
Ilyenkor a győztes szurkoló ünnepel..
Nem szitkozódik..
Ünnepel..

Jöttek a Camp Nouba idén olyan csapatok akik felvállalták a nyílt focit..
Kaptak is.. Kaptak is 4-et 5-öt 6-ot..
A Madrid azért Madrid, hogy ne adja a nevét, ahhoz, hogy agyonverik 4-el, 5-el, 6 -al..
Ezt kellett játszani az eredmény érdekében, ezt.. Másban nem volt remény.. 4 napos edző, sérült játékosok, rossz forma..
És ne Numanciazzunk.. Olyankor máshogy készül egy Barca is.. Máshogy készül egy nagy csapat is..
ez játszotta a Madrid mert ezt kellett.. Szívvel, és büszkén..

A barcasok meg ünnepeljenek, hisz ez az ő estéjük.. Felhőtlenül, boldogan, fenntartások nélkül..
Mert ha nem ezt teszik, és sírnak, akkor még a végén más azt hiszi, hogy valahol mégis kikaptak..
HALA MADRID
Mihu
Director del Fútbol

2008.12.14. 01:02:39

Haggyuk már ezt a Castillás dolgot. Amikor mi úgy nyertünk bajnokságot hogy Xavi, Messi, Larsson, Belletti, Puyol meg Gio sérült volt, akkor mi volt? Ez nem kifogás. Ez csak egy olyan dolog, amivel most azt hiszitek hogy el lehet tusolni a vereséget. Ha nyertetek volna akkor meg azt mondanátok hogy mivan, nem tudtátok megverni a Castillát? Akkor azért lenne jó mert lehetne minket égetni vele, most meg azért jó, mert lehet vele takarózni.

Szánalom....Aki büszke arra hogy az első félidőben csak a szerencsének köszönhetjük hogy Messit nem kellett lehozni Achilles problémák miatt, mert úgy szétrúgták, SZÁNDÉKOSAN, az elég mélyen van a mocsokság szüllyesztőjében. Ez az aljas hozzáállás NEM MÉLTÓ EGY EL CLASICO-HOZ. De egy akármilyen bajnoki meccshez sem. Aki meg azt mondja hogy oda vissza mentek a szurkálások, az rossz meccset nézett. A Barcelona játékosok közül egyik sem szabálytalankodott úgy, hogy látszott volna rajta hogy lábra megy. Eddig is gyűlöltem a Real Madridot, de ez az este sem enyhítette ezt az érzést bennem. Jelen pillanatban aljas, mocskos, sportszerűtlen játékosok gyülekezete a Real Madridnak nevezett gárda.

És nem a kifogásokat kéne keresni, hanem a csapatotokon belül kellene keresni a problémákat. Akkora arca volt a Real vezetőségének a nyáron, hogy gondolták nem kell ide igazolni. Majd idén is átgázoltok mindenkin. Ennek most isszátok meg a levét. Szokás mondani:

Amit főztek, azt egyék is meg....

12 pont. Azt hiszem nincs miről tovább beszélni...

Visca el Barca!!!
salas9
Entrenador del Barça

2008.12.14. 01:02:20

Bocs Jonny elnéztem :lol: Rosszul értelmeztem :!: :lol: Elnézést :lol: (Kicsit későn van nem fog az agyam) :lol:
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.14. 01:02:07

Varga Tamás írta: Ne haragudj, de nincs igazad.
.
Rendben Tamás, egy részről talán elfogadható a mai hozzáállásuk, de egy Madrid...? Szóval nem fér össze, mert így még számos madridista, aki már átélt jó néhány Clásicót, s szvsz reaálisan látja a dolgokat, az bizony hatalmasat csalódott, s azt hiszem azon emberek is hasonlóképpen gondolkodnak a kalasszikus "meggyalázásról", mint én. Lehet, hogy a futball számomra még mindig a támadójátékot jelenti, de Tamás, te ugyanezt vártad volna a kedvenceidtől?

Emlékszem korábban volt egy interjú, amelyben egy Barça legenda mondta, hogy elítéli a mai futballt, mert amit ők lefektettek a csapat játékát illetően, az nem a bunkerfociról, 10 emberes védekezésről szólt, épp az ellenkezőjéről. Csak hogy alátámasszam az érvem, amiért én mondatm, s kijelentettem a mai Madridi szégyent...

Szóval azt hiszem az igazság a kettőnk véleménye között van, s ha neked jó, úgy ezt kompromisszumnak tekintem!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
salas9
Entrenador del Barça

2008.12.14. 01:02:03

Bocs Jonny elnéztem :lol: Rosszul értelmeztem :!: :lol: Elnézést :lol: (Kicsit későn van nem fog az agyam) :lol:
Kép
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.12.14. 01:00:33

Varga Tamás írta:Ne haragudj, de nincs igazad.
A Real taktikája - a futballt illetően, nem az orv támadások esetében - olyan volt, amilyennek lennie kellett. Egy Gertafe vagy Racing megteheti, hogy nyílt sisakos játékot játsszon, mivel nincs vesztenivalója.
Egy Real nem.
Várható volt, hogy a védekezést és a középpályát megerősítik, és ebből indított kontrákkal operálnak. És Drenthe helyzeténél csak 1 százalék választotta el őket, hogy bejöjjön. Nem jött be, hála Istennek.
ennyi... nem tudom mit nem lehet ezen felfogni... ennyi erővel ti meg most a Santanderi meg a Getafe elleni meccsel példálóztok... mindegy...

joccak PÍÍSZ
salas9
Entrenador del Barça

2008.12.14. 01:00:29

johnnie84 írta:Ő vmi másik meccsről beszél, csak azt tudnám melyikről :)
Hát nem is tudom...A védelmetek annyira volt jó hogy négy játékosból három sárgával tudta csak megállitani a csatárainkat :!: Salgado meg nem volt jó :!: Talán Cannavaro volt "jó" a mai napon tőletek,de a többi...
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.12.14. 01:00:19

Varga Tamás írta:Emberségből, fair play-ből elégtelenre vizsgáztak, megbuktak. amelyik csapat játékosai az ellenfél fizikai megsemmisítésére törekedve kívánják elérni céljukat, azok a tiszteletemre, a megbecsülésemre méltatlanok. Lejáratták magukat - emberileg.
Ritkán fogadom el VT kommentjeinek súlyát, de most tiszta szívemből beszélt!
Balinho
Entrenador del Barça

2008.12.14. 01:00:16

Egy dolog bizakodni a mutatott játék kapcsán, mert azt lehet, a Madrid szervezettebb, átgondoltabb, taktikusabb játékot nyújt mint Schuszterrel.

Büszkének is lehet lenni, a helytállásra, arra hogy a végéig szoros volt. Büszkének lehet lenni a hozzáállásra, a küzdeni tudásra.

Szerintem ezzel keveri sok madridista azt, amikor azt mondja, hogy büszke a mutatott játékra. Én ha a Barca bármikor bárki ellen, a játék minduntalan rombolására rendezkedne be, soha nem lennék erre büszke. Kétség sincs nem volt más választása a Realnak, de büszkének lenni a mutatott játékra, az eléggé elszomorító lehet Madrid érzelmű kollégáink számára...

Egyébként véleményem szerint, ha nincs a sok sérült és full keret van, akkor jóval támadóbban lép fel a Real, ami viszont a mi malmunkra hajtotta volna a vizet (ráadásul ennyire teher nélkül nem játszhatott volna a RM). Az a három helyzet meg ami összejött a Madridnak ugyanúgy összejön egy Santandernek, Malagának is.

Összegezve a mutatott játék, bár logikus volt büszkeséget ha aligha válthatott ki jóérzésű madridistából.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.14. 00:59:36

Ilúvatar írta:
miihii írta:Egy szó:
CÉLFUTBALL!!!
Emiatt rühelltem meg pölö a cselszkijt is.Meg ezelőtti EB-n a görögöket.
Anyám életére esküszöm neked, hogy nekem is a Chelsea játéka jutott eszembe, amit mutattak a Madrid -ék...
Nekem inkább egy Görögország, vagy egy olasz válogatott, de tényleg mind1 kivel illusztráljuk :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Deus
Boixos Nois

2008.12.14. 00:58:55

miihii írta:Egy szó:
CÉLFUTBALL!!!
Anyám életére esküszöm neked, hogy nekem is a Chelsea játéka jutott eszembe, amit mutattak a Madrid -ék...
KépKép
IvánC
Madridista

2008.12.14. 00:58:53

Én Henryről beszéltem, szélen lefutotta, volt róla egy lövése, de semmi több, konkré előnyt a Barca számára nem hozott ki belle.
Teljesen mind1, lassan helyre áll a világ rendje és Michel ismét csak harmadik számú vésztartalék lesz. Na jó éjt.
Kép
Mosquito

2008.12.14. 00:58:49

torrestoni írta:de bíztam benne, hogy megtisztelitek a futballt, s a nézőket, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak vagytok focizni, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, asttól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Maximálisan egyetértek, ugyan így gondolom.
Lehetne bármekkora bajban is a Barca sérültek és forma terén, akkor sem játszana -mint ahogy eddig sem tette- ilyen undorító focit.
Nyertünk, de nem vagyok boldog, mert hatalmas hiányérzetem van az el clásico-val kapcsolatban. :evil:
salas9
Entrenador del Barça

2008.12.14. 00:58:42

Ezt soha nem értettem...Mindig a múlttal jönnek hogy mi volt....De a jelenben vagyunk emberek :!: senkit nem érdekel hogy mi volt akkor meg akkor,mert a jelen a lényeg :!:
Kép
Marci
Capitá del Barça

2008.12.14. 00:58:32

Csak meglett.
Mondtam is a bátyámnak az első félidő után, hogy itt majd csak a 80. perc után lesz gól :) a Barca erénye idén az is, hogy az utolsó percig képes küzdeni. Meg is lett a győzelem.
Ez a Gago gyerek tényleg nem volt rossz, bár főleg az 1. félidőben volt feltűnő. Azért sajnos ő is rúgta Messit, ha már arra járt néha.
Nem tudom mentegetni Messi rúgdosását, mert még a Barca gyengébb ellenfelei sem szokták ennyit rúgni. Faragják, faragják, de nem lépnek rá a bokájára többször is. Ez nem lehetett véletlen. Ha ugyanúgy játszik Messi a 2. félidőben is mint az 1-ben, akkor itt sérülés vagy kiállítás lett volna.
Szerencsétlen Drenthe... ha elfutott volna keresztbe, Valdes az életben nem éri utól, és gól. Persze könnyű azt mondani.
Yaya Touré a meccs embere, elképesztő volt. Ami szép ma volt a pályán, azt ő csinálta. Amikor a saját 16-osunknál passzolt ki két ember között, ott majdnem szívbajt kaptam.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
miihii
KHAL

2008.12.14. 00:57:10

torrestoni írta:kthomi: Én kikérem magamnak, én ugyan nem keseregtem egyetlen percben sem, tudtam már korábban hogy ez várható, de bíztam benne, hogy megtisztelitek magát a futballt, a saját imidzsetek, történelmetek, s a nézőket, szurkolókat, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak lesztek megpróbálni focizni, szembenézni a gyengeségetekkel, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, attól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Egy szó:
CÉLFUTBALL!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
johnnie84
Barça B

2008.12.14. 00:57:02

salas9 írta:
IvánC írta:De láttam. Csakhogy Henry semmit sem kezdett ezekkel a szituációkkal. Ami nekem azért meglepő.
Mit nem kezdett :?: Ha négyszer nem verte meg egy az egyben akkor sehányszor...Eto'o meg még egy szép kötényt is kiosztott neki,Busquetset meg csak lerántani tudta a jóöreg Michel.Ez volt a mai teljesitménye...
Ő vmi másik meccsről beszél, csak azt tudnám melyikről :)
Deus
Boixos Nois

2008.12.14. 00:56:44

madridisták! Emelt fővel viseljétek el a verességet :!: semmi magyarázkodás.
KépKép
Superpippo
Barça B

2008.12.14. 00:56:34

újabban a győzelmet is meg kell magyarázni???hogy mik vannak....
Nézte valaki amúgy a meccse?nem tudjátok mi lett? :D :) :lol:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.14. 00:55:50

khtomka írta:

A mai játékotok alapján írtam, hogy ez a meccs megmutatta, hogy nem vagytok verhetetlenek. Tavaly a MU ugyanilyen védekezó játékkal vert ki titeket a BL-ből.
Az a tavalyi Barca volt. Szakadjunk már le erről a "mi volt x éve és tavaly és mennyi volt utoljára" c. történetről. Tipikus magyar mentalitás.

Engem baromira nem érdekel egy 2008. december 13-i Barca-Real után, hogy tavaly ki nyert 4-1-re, mint ahogy az sem, hogy ki ejtett ki minket a BL-ből tavaly tavasszal.

Indifferens a mai témával kapcsolatban. Mindkettő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.12.14. 00:57:15-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
salas9
Entrenador del Barça

2008.12.14. 00:55:50

IvánC írta:De láttam. Csakhogy Henry semmit sem kezdett ezekkel a szituációkkal. Ami nekem azért meglepő.
Mit nem kezdett :?: Ha négyszer nem verte meg egy az egyben akkor sehányszor...Eto'o meg még egy szép kötényt is kiosztott neki,Busquetset meg csak lerántani tudta a jóöreg Michel.Ez volt a mai teljesitménye...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.14. 00:55:36

Robee írta:najó, egyezzünk ki abban, beletörődünk abba hogy a madridisták büszkék a mutatott játékukra

ennnyi.... :P
Igen. Én is így tekintek akkor a dolgokra, és leírom: A három bekkelős ellenfélből, akikkel megszenvedtünk itthon,-Santander, Getafe, Real-A Madrid ellen volt a legkönnyebb dolgunk. De persze érthető, hisz említett másik két csapatnak sokkal erősebb volt az összetétele...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.14. 00:55:34

torrestoni írta:kthomi: Én kikérem magamnak, én ugyan nem keseregtem egyetlen percben sem, tudtam már korábban hogy ez várható, de bíztam benne, hogy megtisztelitek a futballt, s a nézőket, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak vagytok focizni, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, asttól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Ne haragudj, de nincs igazad.
A Real taktikája - a futballt illetően, nem az orv támadások esetében - olyan volt, amilyennek lennie kellett. Egy Gertafe vagy Racing megteheti, hogy nyílt sisakos játékot játsszon, mivel nincs vesztenivalója.
Egy Real nem.
Várható volt, hogy a védekezést és a középpályát megerősítik, és ebből indított kontrákkal operálnak. És Drenthe helyzeténél csak 1 százalék választotta el őket, hogy bejöjjön. Nem jött be, hála Istennek.
A győzelmünk megérdemelt.
Amit pedig meccs közben, az elején a Realról leírtam, azt tartom. Ma este végérvényesen elvesztették, eljátszották minden tiszteletemet. Emberségből, fair play-ből elégtelenre vizsgáztak, megbuktak. amelyik csapat játékosai az ellenfél fizikai megsemmisítésére törekedve kívánják elérni céljukat, azok a tiszteletemre, a megbecsülésemre méltatlanok. Lejáratták magukat - emberileg.
Kép
miihii
KHAL

2008.12.14. 00:55:10

IvánC írta: Nem lehet mindig felvállalni a támadó fociT.
Dehogynem!
Nézz több BARCA meccset.Mindegyiken felvállaljuk.Még ha nem is látványos a játék időnként,de presszionálva van az ellenfél,hajtjuk a labdát,amíg a miénk nem lesz.
4:3:3
Ez a felállásunk,MINDIG!
Miért?MERT TÁMADNI AKARUNK!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt