torrestoni írta:kthomi: Én kikérem magamnak, én ugyan nem keseregtem egyetlen percben sem, tudtam már korábban hogy ez várható, de bíztam benne, hogy megtisztelitek a futballt, s a nézőket, valamint az ellenfeleteket, hogy hajlandóak vagytok focizni, de ha ennyire sz aros a gatya, akkor legközelebb inkább ne lépjetek pályára, s ne gyalázzátok a két csapat történetének emlékezetes mérkőzéseit, asttól függetlenül, hogy milyen eredmények születtek.
Ne haragudj, de nincs igazad.
A Real taktikája - a futballt illetően, nem az orv támadások esetében - olyan volt, amilyennek lennie kellett. Egy Gertafe vagy Racing megteheti, hogy nyílt sisakos játékot játsszon, mivel nincs vesztenivalója.
Egy Real nem.
Várható volt, hogy a védekezést és a középpályát megerősítik, és ebből indított kontrákkal operálnak. És Drenthe helyzeténél csak 1 százalék választotta el őket, hogy bejöjjön. Nem jött be, hála Istennek.
A győzelmünk megérdemelt.
Amit pedig meccs közben, az elején a Realról leírtam, azt tartom. Ma este végérvényesen elvesztették, eljátszották minden tiszteletemet. Emberségből, fair play-ből elégtelenre vizsgáztak, megbuktak. amelyik csapat játékosai az ellenfél fizikai megsemmisítésére törekedve kívánják elérni céljukat, azok a tiszteletemre, a megbecsülésemre méltatlanok. Lejáratták magukat - emberileg.