balboa7 írta:lluisllach89 írta:Látta már vki a Puskás című filmet?
Csomó helyről lehet már letölteni.
Nekem tetszett, méltó emléket állít szerintem Öcsi bácsiról.
Nagyszerű ember, labdarúgó, hihetetlen egyéniség.
Csak másról is lehetne beszélni, illetve másnak is lehetne emléket állítani.
Pl az emigrálásnál lehetne 1 másik szál is, mert rajta kívül Czibor és Kocsis is kint maradt...
télleg nagyon jó volt végignézi....
ugye a barca magyarjai is meglettek említve azért...kocsis és czibor, mint csapattársak, és kubala aki pénzel támogatta öcsibácsit...
bevallom, h amíg a filmet nem láttam, nem gondoltam volna, h tényleg ekkora egyéniség és futballista volt ő....de tényleg, mindenki csodálta, tisztelte őt és hihetetlen dolgokat művelt a pályán....
jó film, azt hiszem egyszer dvd-n is beszerzem majd!

Hihetetlen mennyire jó lelkű ember volt. Nem tudta h az a Zuglói fedőnevű besúgó akivel Ausztriában volt mekkora 1 suttyó sz@r alak, és elmentek a badeni kaszinóba és elvesztette minden pénzét és Puskás befogadta és náluk lakott.... Hihetetlen mennyire jó ember.
Ha nem lett volna az a politikai rendszer...
És a Kispest legendás 1,5 hónapja...
Leverték a Barcát, Sevillát, Werder Brement, Intert...
Hihetetlen milyen csapatkapitány volt. 56-ban amikor kiugrott a kocsiból és megvédte a társakat h ne lőjenek, meg Brazilíában elosztotta a 10,000 dolcsit, mindig egyenes, őszinte ember volt.
Szerk.: Dokumentumfilm, régi nyilatkozatai, hangfelvételek, csapattársak, családtagok elbeszélései, régi felvételek, méltó emléket állít.