Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is nagyon jó! Osztom a véleményed Krojf. A semmiből megtudott újulni. Hihetetlen ember volt. Ezzel tisztában voltam eddigis, az edzősködésével annyira nem voltam képben, de amit a Pana-val véghez vitt, azis mesébe illő.Krojf írta:Most vetítem a Puskás Hungary című filmet.
Aki tudja az nézze meg feltétlenül, mert nagyon komoly
történelemóra is egyben!
K.
Dokumentum film.Korabeli videokkal,idézetekkel Puskás könyvéből,csapattársak nyilatkozatai,Puskás nyilatkozatok!Én személy szerint tegnap néztem meg és nekem nagyon tetszett!Elég jóra sikerült szvszFernando írta:ez rendes film szereplőkkel? vagy dokumentum film?
Hihetetlen mennyire jó lelkű ember volt. Nem tudta h az a Zuglói fedőnevű besúgó akivel Ausztriában volt mekkora 1 suttyó sz@r alak, és elmentek a badeni kaszinóba és elvesztette minden pénzét és Puskás befogadta és náluk lakott.... Hihetetlen mennyire jó ember.balboa7 írta:télleg nagyon jó volt végignézi....lluisllach89 írta:Látta már vki a Puskás című filmet?
Csomó helyről lehet már letölteni.
Nekem tetszett, méltó emléket állít szerintem Öcsi bácsiról.
Nagyszerű ember, labdarúgó, hihetetlen egyéniség.
Csak másról is lehetne beszélni, illetve másnak is lehetne emléket állítani.
Pl az emigrálásnál lehetne 1 másik szál is, mert rajta kívül Czibor és Kocsis is kint maradt...
ugye a barca magyarjai is meglettek említve azért...kocsis és czibor, mint csapattársak, és kubala aki pénzel támogatta öcsibácsit...
bevallom, h amíg a filmet nem láttam, nem gondoltam volna, h tényleg ekkora egyéniség és futballista volt ő....de tényleg, mindenki csodálta, tisztelte őt és hihetetlen dolgokat művelt a pályán....
jó film, azt hiszem egyszer dvd-n is beszerzem majd!
télleg nagyon jó volt végignézi....lluisllach89 írta:Látta már vki a Puskás című filmet?
Csomó helyről lehet már letölteni.
Nekem tetszett, méltó emléket állít szerintem Öcsi bácsiról.
Nagyszerű ember, labdarúgó, hihetetlen egyéniség.
Csak másról is lehetne beszélni, illetve másnak is lehetne emléket állítani.
Pl az emigrálásnál lehetne 1 másik szál is, mert rajta kívül Czibor és Kocsis is kint maradt...
Köszönöm neked,hogy belinkelted ezt a videót ezt eddig még nem láttam!Varga Tamás írta:http://www.youtube.com/watch?v=9oEt4zQZ9Jg
Nézd meg annak a COschnt7-nek a beszólását. Hülye amicsik fúúúde pipa lettem.Varga Tamás írta:http://www.youtube.com/watch?v=9oEt4zQZ9Jg
Miért?
Isten nyugosztalja Öcsi bácsi!
És bocsásson meg nekünk!
Méltatlanok vagyunk Önhöz!
A visszahúzós csel örök...a NoThanx nem. Ennyi................The10 írta:Megosztanék veletek egy személyes emléket a Puskás névvel kapcsolatban. Tavalyelőtt a párommal Cipruson jártunk. A gyönyörű sziget egy eldugott hegyi falujában elegyedtünk szóba egy bennszülött bácsikával. Az öregnek talán még a foga is több volt, mint ahány szót angolul tudott, de valahogy csak lefutottuk az ilyenkor szokásos köröket. Amikor megtudta, hogy magyarok vagyunk, elvigyorodott és rávágta: Puszkassz.
Szóval vegyünk csak vissza az arcunkból, kedves mai magyar műanyag celebek!
Így van Gábor!Rivaldo11 írta:Kívánom, hogy költse gyógyszerre az összelopkodott értékek árát. Nem magyar, aki ilyet tesz. Halálában lopja meg a-túlzás nélkül-nemzetünk legendáját
Bár anno Fehér Miki sírjáról is lelopták a Benfica mezt, úgyhogy nem tudom min csodálkozom. Bár ha meggondolom, azt hittem a Puskás név még a legmegáltalkodottabb sz.arzsákokat is visszatartja. Tévedtem.
Inkább azt mondom, hogy száradjon le a keze és az orra előtt rabolják ki a saját anyját az utcán úgy, hogy nem tud semmit tenni. Talán akkor rájön, hogy mit csinált. Bár kétlem.Rivaldo11 írta:Kívánom, hogy költse gyógyszerre az összelopkodott értékek árát. Nem magyar, aki ilyet tesz. Halálában lopja meg a-túlzás nélkül-nemzetünk legendáját
Bár anno Fehér Miki sírjáról is lelopták a Benfica mezt, úgyhogy nem tudom min csodálkozom. Bár ha meggondolom, azt hittem a Puskás név még a legmegáltalkodottabb sz.arzsákokat is visszatartja. Tévedtem.
Nagypapád egy boldog ember.takivini írta:Nem értek veled egyet, mert -ugyan saját véleményemre nem hagyatkozhatok- én is a Nagypapám véleményére hivatkoznék illetve arra hogyha jobb volt Kocsis akkor miért nem ő lett a sztár? No mindegy.Drukker írta:Sajnos manapság szinte már senki nem tudja ki volt KOCSIS SÁNDOR pedig a nagypapám látta játszani az ARANYCSAPATOT (csak nagy betűvel lehet ezt a szót írni magyarnak;)) és azt mondta hogy Kocsis sokkal jobb volt. (Ez a statisztikákban is megmutatkozik:D)
Nagypapámmal kapcsolatban pedig. Ő nem csak látta, hanem játszott is az Aranycsapat ellen 3 alkalommal, és aztmondta (ő bekk volt), hogy Puskást volt a legnehezebb fogni, mivel nagyon jól gyorsult).
De végülis, teljesen mindegy, hogy melyikük volt a jobb, hiszen egyikük nélkül sem lett volna "annyira" Arany az a csapat.
Nem értek veled egyet, mert -ugyan saját véleményemre nem hagyatkozhatok- én is a Nagypapám véleményére hivatkoznék illetve arra hogyha jobb volt Kocsis akkor miért nem ő lett a sztár? No mindegy.Drukker írta:Sajnos manapság szinte már senki nem tudja ki volt KOCSIS SÁNDOR pedig a nagypapám látta játszani az ARANYCSAPATOT (csak nagy betűvel lehet ezt a szót írni magyarnak;)) és azt mondta hogy Kocsis sokkal jobb volt. (Ez a statisztikákban is megmutatkozik:D)
Szerintem még ma is nagyon sokan tudják, hogy ki volt Kocsis Sándor. A magyar fociszeretők és a Barca drukkerek nagy része biztosan.Drukker írta:Sajnos manapság szinte már senki nem tudja ki volt KOCSIS SÁNDOR pedig a nagypapám látta játszani az ARANYCSAPATOT (csak nagy betűvel lehet ezt a szót írni magyarnak;)) és azt mondta hogy Kocsis sokkal jobb volt. (Ez a statisztikákban is megmutatkozik:D)