Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Értem az indíttatását annak a hsz-ednek,IvánC nevű fórumer egy-két megnyilvánulása elég puskaporos lehetett volna.De ahhoz képest,h milyen "mélységekig" fajult már többször is abban a topicban a vita,most kifejezetten jó hangulatú eszmecsere volt.Legalábbis én sokat nevettem közbenlionelmessi19 írta:1 db hszt olvastam amire valami iván nevű madridista reagált... ott volt a hszemben h lusta vagyok visszaolvasgatni, így nem tudom mi történt ott.![]()
Természetesen nem a mostanira értem, ami ezekszerint volt ismét, régen viszont rengeteg ilyen volt már, amire megannyi hülyeség érkezett, oldalakon keresztül.
Ettől függetlenül talán erős így is, ha ezeket a régi fórumozókat így minősítem, de mondjuk hogy én ezt vállalom, mert emlékszem hogy mik mentek.
Egyébként pedig csak kérés volt részemről, hogy ez a (szerintem agyonrágott és amúgy is értelmetlen) téma hanyagolódjon, nyilván lehet folytatni. A moderálást is kérésképp szoktuk megfogalmazni, de pirossal.
Ha minden jól megy, júniusban tanárként végzek. Szerintetek, miért nem akarok semmi pénzért tanítani, iskola közelébe se nagyon menni többet?lui1698 írta:Most volt a TV-ben, hogy az egyik áldozat az iskola igazgatója.Varga Tamás írta:Tiszta Amerika...
http://index.hu/politika/bulvar/sim0107/
Gyalázat, fájdalom, érthetetlenség, düh...
Én is éppen ma voltam az igazgatónál, mert igazgatóit kaptam ilyen-olyan okokból, de eszembe nem jutott ilyen értelmetlen, embertelen dolog.
Hova tart ez az ország?
Most volt a TV-ben, hogy az egyik áldozat az iskola igazgatója.Varga Tamás írta:Tiszta Amerika...
http://index.hu/politika/bulvar/sim0107/
Gyalázat, fájdalom, érthetetlenség, düh...
én biztos vagyok benne, hogy az oroszok sem törik össze magukat a megoldásért.Varga Tamás írta:
Én sem értem, nem értjük, csak azt látjuk, hogy a két volt szovjet tagállam kibabrál Európával. Nem tudjuk, melyikük az igazi hunyó. Én az ukrán barmokra teszek.
a több szolgáltató is (ha lesz és lesz) veszi (ruhrgas, eon, gaz de france) valahonnan a gázt -nagyrészt putyinéktól- és csak kereskedik vele.kabekabe írta:sztem ezt mi hosszasan rontottuk elVito írta:...több és komolyabb szolgáltató kellett volna(állitolag lesznek, de sztem ezt 5 éve kellett volna) ugye mi meg vaunk állapodva a Gazprommal.
sztem ezt mi hosszasan rontottuk elVito írta:...
lionelmessi19 írta:Micsoda IQ betyárok garázdálkodtak már megint itt, tyűha...
Lusta vagyok olvasgatni, ezért nem is tudom volt e róla szó, de sajnos bizony ez a fránya kismadrid megint lefeküdt nekünk...![]()
Ja és egy kérés:
Felejtsétek végre el azt, hogy összehuzogatjátok a két csapat azonos poszton játszó embereit, mert egyrészt az agyamra megy az indoklásokat és érveket teljesen mellőző rengeteg .....ság, másrészt minden hónapban eljátsza valaki, és minden alkalommal van még 10 majom minimum, akinek reagálni is kell rá. Thx
Van a Madagaszkár című animációs film ,ebben az egyik pingvint Kowalski-nak hívják , a "+" jel az "meg" et jelent , a John Travoltás kép pedig a Ponyvaregény című mesterműből való , amiben a szerepe szerint Vincent Vega a neve. --> ebből az jön ki ,hogy Kowalsky meg a Vega ,ami egy magyar zenekar neve.Katalán88 írta:
Olvastam a kommentet, de nem értem.... elmagyaráznátok?
Olvastam a kommentet, de nem értem.... elmagyaráznátok?senzu írta:legközelebb valami nehezebbet találj ki öregPerrero írta:A szöveget is olvasd el, pont azért írtam h kommentbe válaszoljatok OTT!, hogy ne itt kelljen olvasni az 5leteket
ja és ezt a hangos dolgot már ellőtték, de nem nyert![]()
S ment a válasz is.Fernando írta:Vissza a feladóhoz!VictorValdes19 írta:Fernando ment 1 pü![]()
legközelebb valami nehezebbet találj ki öregPerrero írta:A szöveget is olvasd el, pont azért írtam h kommentbe válaszoljatok OTT!, hogy ne itt kelljen olvasni az 5leteket
ja és ezt a hangos dolgot már ellőtték, de nem nyert
Nem az, hogy annak a pingvinnek John Travolta a hangja?Perrero írta:Egyelőre nincs megfejtőPerrero írta:Na mi Ez