Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
miihii
KHAL

2009.01.08. 06:27:50

lionelmessi19 írta:1 db hszt olvastam amire valami iván nevű madridista reagált... ott volt a hszemben h lusta vagyok visszaolvasgatni, így nem tudom mi történt ott. :)

Természetesen nem a mostanira értem, ami ezekszerint volt ismét, régen viszont rengeteg ilyen volt már, amire megannyi hülyeség érkezett, oldalakon keresztül.

Ettől függetlenül talán erős így is, ha ezeket a régi fórumozókat így minősítem, de mondjuk hogy én ezt vállalom, mert emlékszem hogy mik mentek.

Egyébként pedig csak kérés volt részemről, hogy ez a (szerintem agyonrágott és amúgy is értelmetlen) téma hanyagolódjon, nyilván lehet folytatni. A moderálást is kérésképp szoktuk megfogalmazni, de pirossal.
Értem az indíttatását annak a hsz-ednek,IvánC nevű fórumer egy-két megnyilvánulása elég puskaporos lehetett volna.De ahhoz képest,h milyen "mélységekig" fajult már többször is abban a topicban a vita,most kifejezetten jó hangulatú eszmecsere volt.Legalábbis én sokat nevettem közben :wink: És mint írtam is,valóban alapvetően értelmetlen,meddő vitaest volt,de talán annyira mégsem,h egy hsz után le kelljen majmozni akárkit is.Mégha bevállalós is Vagy :wink: Ha pölö én írtam volna be effélét,tuti kaptam volna vmelyikőtöktől a piros betűs kérést,h sürgősen fejezzem be a sértegetést,személyeskedést...Ezért is szúrta meg különösen a szemem.Igaz,ezt a hsz-t gondolom "mezei" fórumerként írtad,nem,mint tisztviselő :D De ettől függetlenül indokolatlan és nem volt szép húzás tőled...Na de bővebb lére nem akarom engedni,leírtam,amit akartam és Te is feleltél rá.
Ennyi. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.07. 22:16:46

Újabb hírek az iskola igazgató elleni gyilkosságról:

http://index.hu/politika/bulvar/sim0107/
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2009.01.07. 20:57:15

lui1698 írta:
Varga Tamás írta:Tiszta Amerika...

Gyalázat, fájdalom, érthetetlenség, düh...
Most volt a TV-ben, hogy az egyik áldozat az iskola igazgatója.

Én is éppen ma voltam az igazgatónál, mert igazgatóit kaptam ilyen-olyan okokból, de eszembe nem jutott ilyen értelmetlen, embertelen dolog.

Hova tart ez az ország?
Ha minden jól megy, júniusban tanárként végzek. Szerintetek, miért nem akarok semmi pénzért tanítani, iskola közelébe se nagyon menni többet?
Ebben az országban ma a tanárokat verik, míg régen én még olyanokat kaptam, hogy a pad adta a másikat. Szégyen és gyalázat, ami nálunk folyik! Kezdve a politikával...
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
lui1698
Llegenda del Barça

2009.01.07. 20:48:59

Varga Tamás írta:Tiszta Amerika...

Most volt a TV-ben, hogy az egyik áldozat az iskola igazgatója.

Én is éppen ma voltam az igazgatónál, mert igazgatóit kaptam ilyen-olyan okokból, de eszembe nem jutott ilyen értelmetlen, embertelen dolog.

Hova tart ez az ország?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
szajko
Director del Fútbol

2009.01.07. 20:37:02

Az e fajta embereknek mi bajuk van ilyenkor? :?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.07. 20:24:41

Tiszta Amerika...

Kép
Vito
Llegenda del Barça

2009.01.07. 19:21:07

Varga Tamás írta:
Én sem értem, nem értjük, csak azt látjuk, hogy a két volt szovjet tagállam kibabrál Európával. Nem tudjuk, melyikük az igazi hunyó. Én az ukrán barmokra teszek.
én biztos vagyok benne, hogy az oroszok sem törik össze magukat a megoldásért.
afféle erőfitogtatás a részükről. most megtudja európa, h milyen az élet az orosz gáz nélkül. a tél közepén, a legnagyobb hidegben.
mert, ha leegyszerűsítjük:
az orosz a szolgáltató, mi meg a vevők. az orosz nem teljesíti a szerződésben foglaltakat. ...mert megcsapolja az ukrán.
nekünk és a többieknek viszont mi a fsz közünk az orosz-ukrán belvitához?
Vito
Llegenda del Barça

2009.01.07. 19:15:28

kabekabe írta:
Vito írta:...
sztem ezt mi hosszasan rontottuk el :!: több és komolyabb szolgáltató kellett volna(állitolag lesznek, de sztem ezt 5 éve kellett volna) ugye mi meg vaunk állapodva a Gazprommal.
a több szolgáltató is (ha lesz és lesz) veszi (ruhrgas, eon, gaz de france) valahonnan a gázt -nagyrészt putyinéktól- és csak kereskedik vele.
ha most több földgázszolgáltató, elosztó lenne, attól még nem kapnánk gázt
a gazpromtól. ennek kiküszöbölésére tervezik az 1, vagy 2 új gázvezetéket, ami elkerülné ukrajnát.
kudu
Entrenador del Barça

2009.01.07. 19:13:21

http://index.hu/politika/belfold/sbt0107/

Az Országos Érdekegyeztető Tanács a gázellátás biztonsága miatt döntött úgy, hogy szombat mégse lesz munkanap. Helyette március 28-án kell dolgozni.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.07. 19:10:28

"Ráadásul egyelőre azt sem lehet pontosan tudni, mire is elegendőek a tartalékaink. Egy, neve elhallgatását kérő gázipari szakértő a Portfolio.hu-nak azt mondta: „az országban nagyon kevés ember tudja valójában, hogy mennyi ideig lehetnek elegendőek a tartalékok, de ők is csak elméletben, hiszen sosem volt még példa arra, hogy több napig a tartalékainkból kellett volna élnünk. Teljesen ismeretlen vizeken hajózunk”." /index/

Én sem értem, nem értjük, csak azt látjuk, hogy a két volt szovjet tagállam kibabrál Európával. Nem tudjuk, melyikük az igazi hunyó. Én az ukrán barmokra teszek. Szégyenletes, amit művelnek, elveszik tőlünk azt, amit mi kifizetünk, amire mi szerződtünk, mert ők nem hajlandók fizetni. Remélem, az ukrán vezetők ostobasága és tisztességtelensége árát a népük is megfizeti. Mi már fizetjük...
Még szerencse, hogy a következő 7-8 napra éjjelre -10 - |-17| fokos hideget jósolnak. A jókvaanyjukat nekik. Bocs, de ez kibukott belőlem.
Nem elég a gazdasági válság, még az életünkkel is játszanak... :twisted:
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.01.07. 19:04:35

Vito írta:...
sztem ezt mi hosszasan rontottuk el :!: több és komolyabb szolgáltató kellett volna(állitolag lesznek, de sztem ezt 5 éve kellett volna) ugye mi meg vaunk állapodva a Gazprommal. alternativ energia kell. a szlovákok meg buták:nem rendelnek el korlátozást, de szükségállapot van. am a szlovákok, szerbek, lettek, észtek rosszabbul jártak mint mi. nekik most kb. semmilyük. bocs, h ilyen rövid lett.
Vito
Llegenda del Barça

2009.01.07. 18:58:54

mára már csak 10 napra elég a gáztartalékunk :!: :lol:
tegnap még 2hónap, ma 10nap.
miért kell hülyének nézni minket?
miért kell hülyét csinálni magukból mindig?
miért nem csodálkozunk ezen?

azért ez a helyzet tényleg katasztrófális.
szerbiában egy óra múlva megszűnik a gázszolgáltatás, szlovákiában szükségállapot. nálunk szombaton nincs munkanap.
és akkor csak jelzésképpen:
a gazprom előrejelezte pár hónapja, h európa készüljön fel, h a földgáz egyre
drágább lesz és egyre nehezebb kinyerni. ráadásul 12 exportőr taggal alakulóban van a gázkartell is (a bennfentesek tagadnak persze 8) ).
na ezek sok jót nem jelentenek, pláne annak tudatában, hogy szinte 100%-an függünk a földgáztól sok más országhoz hasonlóan.
alternatív energia?
minek az :shock:
Andris
Adminisztrátor

2009.01.07. 18:35:42

1 db hszt olvastam amire valami iván nevű madridista reagált... ott volt a hszemben h lusta vagyok visszaolvasgatni, így nem tudom mi történt ott. :)

Természetesen nem a mostanira értem, ami ezekszerint volt ismét, régen viszont rengeteg ilyen volt már, amire megannyi hülyeség érkezett, oldalakon keresztül.

Ettől függetlenül talán erős így is, ha ezeket a régi fórumozókat így minősítem, de mondjuk hogy én ezt vállalom, mert emlékszem hogy mik mentek.

Egyébként pedig csak kérés volt részemről, hogy ez a (szerintem agyonrágott és amúgy is értelmetlen) téma hanyagolódjon, nyilván lehet folytatni. A moderálást is kérésképp szoktuk megfogalmazni, de pirossal.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2009.01.07. 05:44:39

BARCA vs realból:
lionelmessi19 írta:Micsoda IQ betyárok garázdálkodtak már megint itt, tyűha... :o

Lusta vagyok olvasgatni, ezért nem is tudom volt e róla szó, de sajnos bizony ez a fránya kismadrid megint lefeküdt nekünk... [-X

Ja és egy kérés:
Felejtsétek végre el azt, hogy összehuzogatjátok a két csapat azonos poszton játszó embereit, mert egyrészt az agyamra megy az indoklásokat és érveket teljesen mellőző rengeteg .....ság, másrészt minden hónapban eljátsza valaki, és minden alkalommal van még 10 majom minimum, akinek reagálni is kell rá. Thx

Minden tiszteletem mellett megkérdezném,h nem erős az egy picit,h lemajmozod a fórumereket?Annak ellenére,h nem volt vmi magasröptű az eszmecsere,mégsem lett (asszem) senki megsértve a vita hevében.Nem lett ehhez hasonló bántó jelzővel illetve a másik fél,ha jól láttam...Márpedig egy-két modi is tiszteletét tette közben,biztos rászólt volna az illetőre,ha ilyesmi történik.
Szal ezért nem értem miért kell ez a majmozás...?!Mivel rám is vonatkozik ez a dolog,mint aktív részese az esti diskurzusnak,személy szerint visszautasítom ezt a minősítést! :?
Törölhetitek is,nem gáz,bár pont ezért hoztam át ide,innét cs nem.
:wink:

Jah,és kivételesen most nem lett felemlegetve asszem ez a lefekvős ATMA!Csoda. :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.01.06. 19:25:56

Ment vissza pü VV
bouba
Capitá del Barça

2009.01.06. 17:33:07

Katalán88 írta:
Olvastam a kommentet, de nem értem.... elmagyaráznátok? :D
Van a Madagaszkár című animációs film ,ebben az egyik pingvint Kowalski-nak hívják , a "+" jel az "meg" et jelent , a John Travoltás kép pedig a Ponyvaregény című mesterműből való , amiben a szerepe szerint Vincent Vega a neve. --> ebből az jön ki ,hogy Kowalsky meg a Vega ,ami egy magyar zenekar neve.
Katalán88
Capitá del Barça

2009.01.06. 17:21:52

senzu írta:
Perrero írta:A szöveget is olvasd el, pont azért írtam h kommentbe válaszoljatok OTT!, hogy ne itt kelljen olvasni az 5leteket

ja és ezt a hangos dolgot már ellőtték, de nem nyert
legközelebb valami nehezebbet találj ki öreg :P 8)
Olvastam a kommentet, de nem értem.... elmagyaráznátok? :D
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.06. 16:52:46

Fernando írta:
VictorValdes19 írta:Fernando ment 1 pü :!:
Vissza a feladóhoz! 8)
S ment a válasz is. :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.01.06. 13:24:04

http://sportgeza.hu/futball/2009/01/06/ ... _vesztese/#

Hmmm, érdekes gondolatok... :?
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz igaza?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
senzu
Entrenador del Barça

2009.01.05. 20:16:51

Perrero írta:A szöveget is olvasd el, pont azért írtam h kommentbe válaszoljatok OTT!, hogy ne itt kelljen olvasni az 5leteket

ja és ezt a hangos dolgot már ellőtték, de nem nyert
legközelebb valami nehezebbet találj ki öreg :P 8)
Katalán88
Capitá del Barça

2009.01.05. 19:29:32

Perrero írta:
Perrero írta:Na mi Ez
Egyelőre nincs megfejtő :wink:
Nem az, hogy annak a pingvinnek John Travolta a hangja? :lol:
Szerk: vagy ugyanolyan nagyképűen tartja a fejét Travolta, mint a pingvin? :D
Kép
Lezárt