Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.17. 20:57:35

Szntem nagyon szépen teljesített, egy dolog ami oltárira zavar,h Eto'o ezért kikerül balszélre, ahol tudása 40%át adja csak, legalábbis szntem.

nem neki van kitalálva az a poszt, és középen is hozná simán azt amit Henry, így ha Ini lenne balon, még magasabb szint lenne.

De ha már pályán van Henry, akkor így jobb megoldani
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2009.01.17. 20:56:40

Ezen a meccsen hol játszik Titi? Mert vagy Eto-t vagy őt látom a balszélen.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 20:54:45

No, eddig egy nemrossz, sőt egész jó jelzőt kiérdemel ma. :)
Az első ziccer nagyon csúnya, és flegma, a fejese viszont szépen helyezett, ráadásul nem egyszerü két védő közüli munka.

Iniesta mesze jobb lenne balon, mint akár ő, akár Samu. Merhogy kb felesbe vannak eddig, sőt még Henry van többet talán bent.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.17. 20:54:19

Igaz,hogy még csak a félidőben vagyunk,de már most el kell mondjam,hogy teljes mértékben igazat kell adnom lionekmessi19nek abban,hogy Henry középre való!Mert bár avval én sem vitatkoztam,hogy középen sokkal jobb,mint balszélen,azt már vitattam,hogy balszélsőként ne játsszon!

Viszont ez a mai meccs 1. félideje megadta rá a választ:

-Eto'o sokkal dinamikusabb a szélen,Henry pedig rendkívül érzi a kaput,láthattuk ezt a fejesgóljánál is.

Ezenkívül hajt, kűzd, és mint látjuk,gólt lő!

Ez a Messi-Henry-Eto'o trió a jelenlegi legjobb,és a francia cseppet sem lóg ki Samu vagy Messi közül, csupán teljesen mások az erényei :!:
.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.13. 18:39:39

lionelmessi19 írta:Ó amúgy, emberileg a legnagyobb dícséretet érdemli. :)

Nem olyan fontos ugyan, de a Barcánál talán jobban, mint a többi klubnál:
Elveszítette az egoista megmozdulásait, a nagy arcát, ami rengetegszer előjött nála az Arsenalban, és amit nagyonnagyon nem szerettem.
AMEN!

Ez és az előző hsz-ed már jobban hangzik, és barátságosabb.
Elhiszem, hogy esetleg türelmetlenebb voltál egy-két megnyilvánulásnál, de ne tedd. Ez egy fórum, ahol több embernek, többféle véleménye van, lehet.

Én sem haragszom, de picit erős volt az a megfogalmazás, de lehet, hogy én is túlreagáltam.

Béke, és Barátság! :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.13. 18:37:23

Még ha nagyon nincs is sokszor indítéka, hogy egy nagyképű gólörömöt, vagy hasonló dolgot bemutasson, akkor is örülök neki h nem látok ilyet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.01.13. 18:34:39

lionelmessi19 írta:Ó amúgy, emberileg a legnagyobb dícséretet érdemli. :)

Elveszítette az egoista megmozdulásait, a nagy arcát, ami rengetegszer előjött nála az Arsenalban, és amit nagyonnagyon nem szerettem.
Igen ez igaz mostmár nem ő van fénypontban. És ehez nehezen tud(ott) hozzászokni. Gondolom ezért is nem a régi már :)
Andris
Adminisztrátor

2009.01.13. 18:30:31

Ó amúgy, emberileg a legnagyobb dícséretet érdemli. :)

- József Attila
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.01.13. 18:27:34

Nem értem, Amióta csak itt van folyton csak a baj van vele. Van aki legszívesebben elküldené a francba más pedig isteníti. Én szerintem nincs gond azzal hogy minden 2-3 meccsen rúg egy gólt. Lehet hogy más mondjuk egy Iniesta jobban megállná a helyét bal oldalt és segítené a támadást jobban de Ini középpályás. Én továbbra is azt mondom hogy maradjon kint szélen és rúgjon néha dolgokat. A jó labdákat megoldják Xaviék.

Písz :)
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.13. 18:25:34

torrestoni írta:Egyébként ha most egy rövid összegzést kellene írnom az eddig itt töltött időszakáról, akkor én sem tudnék egy megfelelőtől jobbat mondani.

Voltak egészen kiváló meccsei, sőt, néha újjászületett úgymond, kész volt vért izzadni, az egyénisége elé helyezni a csapat érdekeit, s amennyire tudott, úgy segíteni, de akkor sem tudta a rá bízott feladatokat olyan hatékonysággal végrehajtani, amint én vártam. Később már sikerült elvonatkoztatnom a múltbéli Henyrytól, s másképp megítélni.
A bizalmam nem ingott meg, szeretném ha továbbra is csak hasznára lenne a csapatnak. Szóval kritikát is érdemel, minden irányban, csak ne túlozzuk el. Kerüljük a szélsőségeket, akkor is ha elképesztően jól teljesít, s akkor is, ha a csapat az ő hathatós közbenjárásával szenvedett...
szerintem egy 31-32 éves veterántól sokkal többet már nem is kell várni. odateszi magát, lehet rá számítani, és azért más vén csontokhoz képest kiemelkedő a gólátlaga, talán pacit leszámítva.
nyilván nem rá kell építeni a csapatot..
Andris
Adminisztrátor

2009.01.13. 18:21:51

Nos:

Nincs semmi gond először is, csak sosem adtam okot előzőleg arra h ezt feltételezze bárki.

Nyilván abban, hogy Henry hogy játszott az Osasuna ellen, nem fogunk teljesen egyetérteni. Picit úgy érzem el is beszélünk egymás mellett.. igen talán harcos volt, sőt sokszor az volt biztosan, próbálkozott, stbstb, ezt elvenni nem lehet tőle. De én egész másról állítom, hogy nem győzött meg: nem tudott semmit alkotni. Hiába harcol akár minden egyes alkalommal, ha a csaták nagyrészét elveszti. Nem a győzelem iránti elkötelezettségét vitatom. Az utsó három mondatod (henryre vonatkozó) nagy részét elég erősen vitattam már lentebb sok helyen, még1szer nem teszem.

Elsősorban egyébként az hibázik , hogy sokakhoz képest más lehet a szemléletmódom: Én a támadó stílusó, állandó nyomással dolgozó csapatoknál, így a Barcánál hatványozottan, a támadó stílusú játékosokra sokkalta nagyobb felelősséget hárítok, minden esetben. Ha kikapunk 5-0ra, akkor nem a védelmet veszem elő először, hanem a csatársort, akik nem tudtak gólt, vagy elég gólt rúgni. Csak aztán a védőket, még ha ők is katasztrófálisak voltak.

A személyeskedő részhez pedig: nem gondolom, és nem is értettem hogy probléma volna a szellemi képességeiddel. csupán úgy gondoltam, a mondandóm 1-1 részét nem sikerült felfognod, vagy inkább megértened. Lehet ezentúl így kell fogalmaznom, mert a felfogás szó manapság nagyon pejoratív értelmezésnek örvend.
Egyébként pedig néha ne csodálkozz te se, más se hogy ingerültebb vagyok, az elmúlt 48 órában annyiszor annyi embernek és annyi dolgot kellett értelmeznem, hogy mármár fel is adtam. Pedig szerintem többnyire érthetően és korrektül fogalmazom meg a dolgaim.

Remélem nagyjából kvittek vagyunk.
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.13. 18:11:02

Egyébként ha most egy rövid összegzést kellene írnom az eddig itt töltött időszakáról, akkor én sem tudnék egy megfelelőtől jobbat mondani.

Voltak egészen kiváló meccsei, sőt, néha újjászületett úgymond, kész volt vért izzadni, az egyénisége elé helyezni a csapat érdekeit, s amennyire tudott, úgy segíteni, de akkor sem tudta a rá bízott feladatokat olyan hatékonysággal végrehajtani, amint én vártam. Később már sikerült elvonatkoztatnom a múltbéli Henyrytól, s másképp megítélni.
A bizalmam nem ingott meg, szeretném ha továbbra is csak hasznára lenne a csapatnak. Szóval kritikát is érdemel, minden irányban, csak ne túlozzuk el. Kerüljük a szélsőségeket, akkor is ha elképesztően jól teljesít, s akkor is, ha a csapat az ő hathatós közbenjárásával szenvedett...

lionelmessi19: egyébként ez jó hozzáállás, sőt... Értékelni kell. Az utóbbi napokban már elment egy rossz irányba, persze ehhez kellettek mások "véleményei", néha érvei is. Én személy szerint nem szoktam kivételezni, legalábbis én elsősorban csapatként értékelek, aztán egyénekre lebontva. most végképp nyugodt vagyok, egy olyan ember ül a kispadon, és olyan döntéseket, munkát végez, amely elsősorban a csapatra irányul. Mégis megmaradtak az egyéniségek, így sikerült az Osasunát is legyőzni. Henrynak helye van a keretben, s azt hiszem fejlődést tapasztalhatunk, ha néha nem is szembetűnő.

Egy dolgot még megemlítenék... Ha majd véget ér karrierje, akkor majd számot lehet venni, de azt hiszem megelőlegezhetjük, hogy nem csalódtunk benne hatalmasat, persze úgy, hogy nem szabad pályafutása korábbi szakaszához hasonlítani.

Emberileg jeles, példaértékű, amennyire csak lehetett megpróbált, s képes volt beilleszkedni, áldozatokat hozni. Akkor leszek igazán boldog, illetve elégedett, ha majd a mentori munkájának gyümölcsét is láthatom. Attól függetlenül, hogy Bojan teljesen más karakter, vagyis inkább más stílusú, felépítésű támadó, más kvalitásokkal megáldva, mégis..., nekem valahogy megnyugtató, hogy együtt edzhet nap, mint nap Titivel, s ahogy olvastam, láttam, hallottam kiváló kapcsolatot ápol vele, s minden bizonnyal ennek lesz pozitív eredménye. Amint ez a szememben is bebizonyosodik majd, -persze ez Bojanon is múlik- akkor leszek igazán elégedett, és hálás.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.13. 18:06:51

Andris!
Rosszul emlékeztem a százalékos hsz-re idejére. Úgy emlékeztem, hogy nem korábbi, így rossz véleményt olvastam. És ezért elnézést kértem - de látom elkerülte a figyelmedet.

Az érdemi részre annyit. Nem láttam annyira vészesnek a dolgot, mint Te írtad. A meccs első 25 percében, és a 2. félidő elején meglehetősen agilisen játszott. Persze, ő is eltűnt, hibázott is, ez nem vitás. De a vereség bekövetkezésében nem lett volna nagyobb szerepe, mint Valdés-nek, Puyolnak, Abidalnak, Keitának.
Az elején számos jó felfutása volt, volt egy szép egyéni akciója is, szögletet is kiharcolt. A 2. félidő elején volt egy nagy helyzete is, amit belőhetett volna.
Összességében megfelelően játszott. Nem mondom, hogy nem lehetett volna koncentráltabb, de nem lógott ki lefelé, ez tuti.

A személyeskedő rész pedig továbbra is a levegőben lóg. Én annak veszem azt, ha valaki a szellemi képességeimben kételkedik, vagy azt bármilyen formában is megpróbálja megkérdőjelezni.
Béke. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.13. 17:49:21

Varga Tamás írta:
lionelmessi19 írta:Nem Tamás, még mindig ott vannak, de örülök hogy feltételezel rólam ilyen dolgokat.

És úgylátom te sem fogtad fel amit ott írtam.
Ja, egy korábbi hsz-ed volt, bocsi.

Én felfogtam, viszont nincs igazad. Mint azt többször is kifejtettem.

Ha Te tegnap felszólítottad Danit a személyeskedés mellőzésére, én is ugyanezt teszem irányodba. Igaz hogy elmúltam 32 éves, de szellemi képességeimmel eddig sem volt gond, és most sincs. Nagyon is értem, amit írsz, csak oly mértékben elvakultan elfogult, hogy az már fájdalmas. Ha a fene fenét eszik, Te akkoris kitartasz a véleményed mellett. És ha valaki azt vitatja, azt burkoltan lehülyézed. Na, ez nem megy.
Én nem személyeskedek. Csupán megmondom neked, nem esik jól ha olyat feltételezel rólam, hogy idő közben átfogalmazom a régi hozzászólásaimat. Eléggé elítélendő dolgnak tartom ezt ahhoz, hogy nagyon ne essen jól.
Sajnálom ha neked fáj, én ahogy le is írtad, tartom a véleményem Henryről, bal oldalra van nála jobb, és az előző meccsen megint visszajött a gyenge teljesítmény. Nagyvonalakban ennyiről volt szó végig.
Egyébként baromi kevés érvvel, meggyőzéssel, akármi hasonlóval találkozok itt az elmúlt napokban, alig képes valaki ilyet írni. Legtöbben vagy kiforgatják 1-1 mondatomat (direkt v sem), vagy leírják hogy nem, és hogy marhaságot beszélek, és különben is. Mitől változna a véleményem, ha csak azt kapom nagyrészt hogy miért bántom szegény Henryt.

Érdekes mód az egyik fő mondandómra (ami az volt hogy a legtöbb támadás megállt, lelassult, véget ért ha a franciához kerül a labda az Osasuna ellen) egyetlen épkézláb cáfolat nem érkezett emlékeim szerint.

Ha valaki azt mondja, hogy divat Henryt szidni, vagy hogy már csak azért is csinálom, hát ugyanezt hatványozottan elmondhatom én is. Rengetegen csak sírni járnak ide hogy miért húzom már megint ennyire le őt. Semmi másért.

Azt pedig kikérem magamnak hogy bárkit is burkoltan lehülyéznék. Persze nem szeretem amikor nekem ugranak, de akkor is max. élesebb hangnemben válaszolok, senkit nem degradálok le. Nézz csak körül, mennyi hosszú és korrekt hsz jött mostanság, akik leírják hogy nem értenek velem egyet, vagy hogy miben igen miben nem.

torrestoninak amúgy abszolút igaza van: én sem, ahogy más sem láthatja valószínűleg azt, amit Pep, és ő már rászolgált arra, hogy ha nem is vakon de egy ideig komolyabb fenntartások nélkül bízzunk a döntéseiben.
Azért írok néha nagyon negatív kritikát, mert ritkán látom az idényben ennek a döntésnek a beigazolódását, ami Henry kezdetésére vonatkozik a bal oldalon.

És még valami fontos: a nagy meccseken, nagy ellenfelek ellen nagyon jóra vizsgázott Titi. Ennél ahogy akkor aktuálisan, ugyanúgy most is fejet kell hajtanom, és ha a rutinja és tapasztalata, meg persze az amúgy létező csak mostanság ritkán csillogtatott extra kvalitásai segítenek majd a BLben, illetve a további rangadókon, hát azt mondom: lehet hogy kell hozzá, hogy a kis csapatok ellen is játszon, sok meccs legyen a lábában.

Plusz azt is hozzá kell tenni, hogy lehet a következő meccse ismét jól sikerül. Itt leszek és ahogy eddig, úgy majd akkor is kapja tőlem a dícséretet, elismerést.
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.13. 17:41:02

Az idényben elfogadható teljesítményt nyújt. A hozzáállása jó. Nincs különösebb problémám vele, persze meccsről-meccsre látok tőle rossz megoldásokat, azonban még gy is sokat segített, s Iniesta távollétében túlszárnyalta az elvárásaim. Voltak aggályaim, s félelmeim, de mégis "átvészelte" a csapat, s ő sem vallott szégyent.
Nincs rossz formában, mégsem nyújt sorozatosan klasszis teljesítményt, ennek különböző okai lehetnek. Viszont ami itt megy, az elég érdekes...
Egy meccs után nyilvánvaló, hogy értékelni kell, s konklúziót keresni, főként annak tudatában, hogy Pepnek megvan a kellő, néha már túlzottnak tűnő önkritikája, s a játékosait is nyilvánvalóan egy-egy rossz teljesítmény láttán helyre teszi. Tudja mit csinál, mentálisan karbantartja a játékosokat, valamint próbálja a hibák okát és megoldását megtalálni. Ez rendben van, neki tiszte... Itt azonban a sok kritika bár valamelyest jogosnak tűnik, néha már elrugaszkodott, túlzott, szinte fóbia... Ezt lehet nem észrevenni, de már hónapok óta ezen rágódnak néhányan.
Az jogos, ha a csapat, és a játékosok egységesen kritika tárgyát képezik, de többnyire itt minden Titihez vezet.
Minden esetre nekem szúrja a szemem. Az pedig, hogy egy esetleges vereséget -például Pamplonában- egyedül Henry játékához lehet visszavezetni, az már végképp nem állja meg a helyét.
Iniestának még szüksége van néhány meccsre, s valószínűleg ismét ő lesz a bal oldali támadások vezéregyénisége, többnyire kezdőként, Henry pedig akár a bal, akár a középső részen bevethető. Méghozzá úgy,hogy ha megváltást, és varázslatot nem is várhatunk, a fejünket sem kell a falba verni, ha a pályára küldik.
Jó lenne látni, ha egészséges módon méltányolnák is néhányan a munkáját. Gondolok itt azokra, akik bár egy-egy jobb meccse után sem kiáltották ki hősnek, el sem ismerték. Akkor most sem kellene ódákat zengeni róla rossz értelemben, s minden egyes ember véleményével szembe szegülni a saját igazának hitt gondolatai védelmében.
Abban biztosak lehetünk, Pep sem csupán szimpátiából játszatja, játszatta, s abban is, hogy lionelmessi19-nek sem lehet pontos képe arról, hogy Guardiola mit lát benne, milyen értékű munkát végez edzéseken, hogyan ítéli meg a teljesítményét élesben.
Én nem látom azt a fajta problémát, hogy a bal oldalon kezdőként szerepeltetni veszélyes játék a tűzzel, s miatta könnyen elbukhatunk pontokat. Azt osztom, hogy középen jobb teljesítményre képes, ez soha nem képezte vita tárgyát a szememben, de akkor sem tépem a hajam, ha a bal oldalon kezd. Elég már a boszorkányüldözésből.

Az pedig erősödik bennem, hogy egy Iniestához hasonló, a bal oldalon jó teljesítményre képes, a "Barçába illő" játékos -mint Silva- nem ártana a csapatnak.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.13. 17:38:37

lionelmessi19 írta:Nem Tamás, még mindig ott vannak, de örülök hogy feltételezel rólam ilyen dolgokat.

Ja, egy korábbi hsz-ed volt, bocsi.

Én felfogtam, viszont nincs igazad. Mint azt többször is kifejtettem.

Ha Te tegnap felszólítottad Danit a személyeskedés mellőzésére, én is ugyanezt teszem irányodba. Igaz hogy elmúltam 32 éves, de szellemi képességeimmel eddig sem volt gond, és most sincs. Nagyon is értem, amit írsz, csak oly mértékben elvakultan elfogult, hogy az már fájdalmas. Ha a fene fenét eszik, Te akkoris kitartasz a véleményed mellett. És ha valaki azt vitatja, azt burkoltan lehülyézed. Na, ez nem megy.

Én pedig nem komálom, ha bárki is kételkedik szövegértelmezési ismereteimben. Erre senki sincs felhatalmazva. Ha pedig a százalékos hiba-eloszlást csak hülyeségnek tartod Te magad is, miért nem tetted idézőjelbe. Én egy esetben egy mondatodra reagáltam, hanem a véleményed egészére, ami túlzó, és az elmúlt hetek játékát látva, még alaptalan is. Szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.01.13. 17:45:46-kor.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.13. 17:32:46

Nem Tamás, még mindig ott vannak, de örülök hogy feltételezel rólam ilyen dolgokat.

Utoljára értelmezek bárkinek és valamit, hihetetlen számomra hogy nem fogjátok fel némelyik mondatomat:

Azok a százalékok ott marhaságok, hülyeségek, értelmetlenek, ahogy oda is írtam mögé hogy én is ennek gondolom. A lényegük az, hogy valamelyest érzékeltessem, mennyi különbséget érzékeltem Keita és Henry rossz játéka között. És minderre pedig azért volt csupán szükség, mert ezelőtt is valaki sikeresen félreértette amit írtam: történetesen azt hitték páran hogy Henryt hibáztattam vna egy esetleges vereségért, holott azt írtam hogy a sok hibás közül őt véltem volna a leginkább annak, mert számomra ő nyujtotta a sok szempont alapján elvárhatóhoz képest a legrosszabbat ezen a meccsen. Egyébként igen, szoktam bűnbakokat keresni, és mindig meg is találom. De sosem fordult elő hogy egy személyben lett volna ez valaki.

Amúgy egészen apróságokból csináltok akkora dolgokat, hogy frászt kapok lassan.
Olvassátok el alaposan a hozzászólásokat, illetve ne is reagáljatok olyan dolgokra, amik nyilvánvaló hülyeségeknek tűnnek, ha nem vagytok tisztában az előzményekkel. Amiből pl jelen esetben tekintélyes mennyiség van. Ez nem csak az én hszeimre, mindenkiére mindenhol vonatkozik. Olvassatok figyelmesebben, legyetek tisztában előzményekkel, ha hozzászóltok.
Utálom hogy oldalakat kell magyarázkodni csak mert valaki egy darab mondatot volt képes kiragadni, mert nem értette a mondandó lényegét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.13. 17:39:49-kor.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.13. 17:29:56

Úgy látom, a vita csak nem akar alább hagyni.

Megértem, és most nem látom Andris hsz-einek érveinek helyességét.
Azt mondjuk nem értem, hova lettek a százalékok, amire Andrisveres is hivatkozik. Reggel még olvastam őket, mára eltűntek...
Reggel én sem értettem ezt, nem tudtam, mire véljem. Elképzeltem, amint Andris otthon méricskél,. oszt, szoroz, és megállapítja, hogy Henry 59,676%-ban, Busquets 23,345%-ban, Dani Alves 16,956%-ban lett volna hibás az esetleges vereségért...Olyan értelmetlen, és abszurd, hogy nem is próbálom megfejteni.

Azokat a megjegyzéseket pedig, amelyeket egyesek olvasási és értelmezési képességeire teszel, túlzónak és nehezen értelmezhetőnek vélem. Szerintem, itt mindenki tud olvasni, és értelmezni.

Henry jelenlegi teljesítménye pedig nagyon is megfelelő, korrekt, és megelégedettségre ad okot. Pontokat érő, létfontosságú gólokat lőtt, az elmúlt 2 hónapban folyamatosan egyenletes, megbízható és jó teljesítményt nyújt.
Ahogy Oiqué topikjában szoktátok írni, ha én vagy más kritizálja a katalán teljesítményét: Pep állítja össze a csapatot. Na, ez Titi esetében is igaz.
Maradjunk ennyiben. Hogy ki-mit szeretne, azt meg lehet fogalmazni. De ha Te vagy más Piqué esetében a markáns ellenvéleményt alaptalannak tartja, akkor mi is, vagy én is gondolhatom ezt a Te Henry-képedről.
Mondom ezt úgy, hogy nem tartozom az elvetemült Titi-fanok sorába. Gondolom, ezt elismered.

Písz. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.13. 16:58:18

Andrisveres írta:Lionellmessi!!!!!!!!!!!!!!

Ekkora ökörségeket ,hogy lehet mondani? H mittomén 55 , 6 %-ban Henry 44,4 %-ban Keita a felelős a vereségért!
Egész egyszerűen nem tudsz olvasni.
Fuss neki még1szer, én lusta vagyok minden embernek magyarázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.13. 17:41:03-kor.
- József Attila
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.01.13. 09:31:04

Lionellmessi!!!!!!!!!!!!!!

Ekkora ökörségeket ,hogy lehet mondani? H mittomén 55 , 6 %-ban Henry 44,4 %-ban Keita a felelős a vereségért!

Tudod , ez egy CSAPAT , és egy mindenkiért , mindenki egyért elven működik. Ha Henry öngólt rúg , akkor sem csak kizárólag ő a felelős , hanem mindenki más aki nem rúgta be a helyzetét , aki rosszul passzolt stb... ez a szép az egészben. Ha valaki rossz , a többi azért hibás ,mert nem húzza fel a másik teljesítményét. Amit te csinálsz ez a bűnbakkeresés , tégedl úgy rúgnának ki páros lábbal egy csapatból , ez a mentalitás még szurkolóhoz sem méltó.

Szóval ők ketten lettek volna a felelősek ,ha kikapunk. A többiek , Messi aki szintén kihagyta a ziccert (attól ,h magának csinálja meg kötelessége berúgni) Xavi , mint csapatkapitány , Puyol akit megelőztek , Eto aki semmit nem csinált a gólján kívül ... itt fel lehet sorolni mindenkit: ők nem ők 100%-kot nyújtottak. Szted ;) Sztem meg menj el vhova és gondolkozz ;)
Andris
Adminisztrátor

2009.01.12. 21:15:09

Mikaos írta:
lionelmessi19 írta: Még leírom 100adszorra is: nem érdekel h ki hogy játszott, ez a Henry topic, itt róla beszélünk. Mondhatod hogy de a többi is rosszul játszott, a többi viszont a szezon nagy részében jól játszott, ami Henryre nem igaz.
Legalább hárman vannak még a csapatban, akik egész ősszel elég gyengék voltak, páran közülük gyengébbek voltak mint Henry. Mégsem fogom állandóan keresni az alkalmat, hogy bele tudjak kötni a játékukba egy kicsit rosszabbul sikerült meccs után. Nálad viszont ennek ellenkezőjét érzem, amit nem tartok jónak. (Pláne, hogyha cikkíró is vagy)
lionelmessi19 írta: ...hát Iniesta talán mindenkinél első számú bal-támadó...
Megint beleesel abba a retorikai túlzásba, hogy "mindenki". Igaz, most lazítottál a gyeplőn a talán kifejezéssel.
Valakinek az tetszik, hogy a balszélső több gólt lő (Henry), valakinek meg az, hogy a balszélső több helyzetet dolgoz ki (Iniesta - amikből lutri, hogy gól lesz-e). Én Iniestát jobban kedvelem középpályásként. De attól még nem fogom azt mondani, hogy Iniesta mindenki szerint a legjobb középpályás, vagy hogy ott játszik legjobban.
Mégse fáradtam bele úgytűnik. :)

Rosszul érzed. De éppenséggel ha jól is éreznéd, és én kaján vigyorral a fejemen írnék ide oldalakat minden rossz meccse után, akkor sem értem hogy jönne ez ahhoz hogy dolgozok ezért az oldalért. És lehet hogy te nem keresed az alkalmat, hogy eleköthess valakibe, képzeld én se. Ezt is 24 órán belül kb miliomodszor írom le, minden egyes meccse után írtam írok és írni fogok a topicjába, és az adott meccsétől függ, hogy mit. Egyébként én pl. nem tudok mondani a legerősebb kezdőmből olyat, aki nála eddig a szezonban gyengébb volt összességében. Más kérdés hogy ezt a kezdőt rég láttuk már viszonylag.

Lehet hogy retorikai túlzás, de ott egy talán is. Ezért mondom, csak olvassátok, írjátok, de ha előtte gondolkoznátok 1 percet, vagy alaposabban szemügyrevennétek. Általában igyekszek korrekten fogalmazni, mert ha már nincsenek érvek akkor mindenki a megfogalmazásba köt bele, de úgytűnik így sem elég jó.
Mertem feltételezni egyébkén hogy mindenki látja, Iniesta jobbra képes szinte mindig a balszélen.

És 1001edszer is: Henry kb. nem lő gólt a bal szélről, de még a közeléből se. Csak középen alkotott idén is vmit.
- József Attila
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.01.12. 20:11:12

Én az egyéni teljesítményre gondoltam:)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.01.12. 18:33:34

Én már leírtam és látom egyre többen vannak így, Henry sokat fejlődött, mostanság az egyik legfontosabb rugó kb, nagyon sokszor átlendíti a csapatot a holtponton a góljával, hasznosan is játszik, nincs okunk panaszra, valóban nem közelíti meg Messi szintjét szélsőként, de ki teszi? szerintem nagyon jó mostanság a posztján, és még csak most fog belelendülni igazán reményeim szerint, mert most senki nem bántja, van önbizalma... :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.12. 18:33:09

lionelmessi19 írta: Még leírom 100adszorra is: nem érdekel h ki hogy játszott, ez a Henry topic, itt róla beszélünk. Mondhatod hogy de a többi is rosszul játszott, a többi viszont a szezon nagy részében jól játszott, ami Henryre nem igaz.
Legalább hárman vannak még a csapatban, akik egész ősszel elég gyengék voltak, páran közülük gyengébbek voltak mint Henry. Mégsem fogom állandóan keresni az alkalmat, hogy bele tudjak kötni a játékukba egy kicsit rosszabbul sikerült meccs után. Nálad viszont ennek ellenkezőjét érzem, amit nem tartok jónak. (Pláne, hogyha cikkíró is vagy)
lionelmessi19 írta: ...hát Iniesta talán mindenkinél első számú bal-támadó...
Megint beleesel abba a retorikai túlzásba, hogy "mindenki". Igaz, most lazítottál a gyeplőn a talán kifejezéssel.
Valakinek az tetszik, hogy a balszélső több gólt lő (Henry), valakinek meg az, hogy a balszélső több helyzetet dolgoz ki (Iniesta - amikből lutri, hogy gól lesz-e). Én Iniestát jobban kedvelem középpályásként. De attól még nem fogom azt mondani, hogy Iniesta mindenki szerint a legjobb középpályás, vagy hogy ott játszik legjobban.
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.01.12. 18:28:57

"Hálátlanok"(Lampiao abszolút egyetértek) ebbe benne van azt hiszem minden benne van.
Ő az az ember akit sokan (néha jogosan) a kezdőcsapat leggyengébbjének gondoltak korábban és mindezek tudatában rajta látszik leginkább a fejlődés.(Pláne a tavaly mutatott lassú,körülményes játékával szemben).Szerintem most ne bántsa senki és akinek nem tetszik azszerintem vagy legyen türelmes vagy fogadja el ,hogy ha nem Henry akkor Eto,vagy Messi rúg gólt tehát ha formahanyatlás látszana rajta akkor se lenne vész.
...
Jajj majd elfelejtettem: Eto-t és Henry kérenm itt ne hasonlítgassátok ez egy Henry topic nem egy Henry vs. Eto.
Mind a ketten világklasszisok és ennek itt nincs helye mivel csapattársak.
Én ezt így gondolom.
Lezárt