Varga Tamás írta:lionelmessi19 írta:Nem Tamás, még mindig ott vannak, de örülök hogy feltételezel rólam ilyen dolgokat.
És úgylátom te sem fogtad fel amit ott írtam.
Ja, egy korábbi hsz-ed volt, bocsi.
Én felfogtam, viszont nincs igazad. Mint azt többször is kifejtettem.
Ha Te tegnap felszólítottad Danit a személyeskedés mellőzésére, én is ugyanezt teszem irányodba. Igaz hogy elmúltam 32 éves, de szellemi képességeimmel eddig sem volt gond, és most sincs. Nagyon is értem, amit írsz, csak oly mértékben elvakultan elfogult, hogy az már fájdalmas. Ha a fene fenét eszik, Te akkoris kitartasz a véleményed mellett. És ha valaki azt vitatja, azt burkoltan lehülyézed. Na, ez nem megy.
Én nem személyeskedek. Csupán megmondom neked, nem esik jól ha olyat feltételezel rólam, hogy idő közben átfogalmazom a régi hozzászólásaimat. Eléggé elítélendő dolgnak tartom ezt ahhoz, hogy nagyon ne essen jól.
Sajnálom ha neked fáj, én ahogy le is írtad, tartom a véleményem Henryről, bal oldalra van nála jobb, és az előző meccsen megint visszajött a gyenge teljesítmény. Nagyvonalakban ennyiről volt szó végig.
Egyébként baromi kevés érvvel, meggyőzéssel, akármi hasonlóval találkozok itt az elmúlt napokban, alig képes valaki ilyet írni. Legtöbben vagy kiforgatják 1-1 mondatomat (direkt v sem), vagy leírják hogy nem, és hogy marhaságot beszélek, és különben is. Mitől változna a véleményem, ha csak azt kapom nagyrészt hogy miért bántom szegény Henryt.
Érdekes mód az egyik fő mondandómra (ami az volt hogy a legtöbb támadás megállt, lelassult, véget ért ha a franciához kerül a labda az Osasuna ellen) egyetlen épkézláb cáfolat nem érkezett emlékeim szerint.
Ha valaki azt mondja, hogy divat Henryt szidni, vagy hogy már csak azért is csinálom, hát ugyanezt hatványozottan elmondhatom én is. Rengetegen csak sírni járnak ide hogy miért húzom már megint ennyire le őt. Semmi másért.
Azt pedig kikérem magamnak hogy bárkit is burkoltan lehülyéznék. Persze nem szeretem amikor nekem ugranak, de akkor is max. élesebb hangnemben válaszolok, senkit nem degradálok le. Nézz csak körül, mennyi hosszú és korrekt hsz jött mostanság, akik leírják hogy nem értenek velem egyet, vagy hogy miben igen miben nem.
torrestoninak amúgy abszolút igaza van: én sem, ahogy más sem láthatja valószínűleg azt, amit Pep, és ő már rászolgált arra, hogy ha nem is vakon de egy ideig komolyabb fenntartások nélkül bízzunk a döntéseiben.
Azért írok néha nagyon negatív kritikát, mert ritkán látom az idényben ennek a döntésnek a beigazolódását, ami Henry kezdetésére vonatkozik a bal oldalon.
És még valami fontos: a nagy meccseken, nagy ellenfelek ellen nagyon jóra vizsgázott Titi. Ennél ahogy akkor aktuálisan, ugyanúgy most is fejet kell hajtanom, és ha a rutinja és tapasztalata, meg persze az amúgy létező csak mostanság ritkán csillogtatott extra kvalitásai segítenek majd a BLben, illetve a további rangadókon, hát azt mondom: lehet hogy kell hozzá, hogy a kis csapatok ellen is játszon, sok meccs legyen a lábában.
Plusz azt is hozzá kell tenni, hogy lehet a következő meccse ismét jól sikerül. Itt leszek és ahogy eddig, úgy majd akkor is kapja tőlem a dícséretet, elismerést.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila