2009.01.15. 00:06:15
Összegezném a véleményem Hlebről, és megmondom őszintén, számomra igen furcsa volna ha ezzel nagy vonalakban bárki is ne értene egyet, dehát ki tudja.
Szóval, először is az eddigi teljesítménye. Nem elég, és nem is az amit tőle várunk. Ma sem játszott valami fényesen, de voltak szép megmozdulásai, több jó passzt is adott, illetve adott volna, ha képesek élni vele a többiek.
Azt gondolom hogy nagyon kevés lehetőséget adott eddig, így alaptalan vele szemben bármiféle messzemenő kritika. Ezen felül nem volt szerencséje a sérülésekkel sem eddig, most is egy kisebb izomsérülésből jött vissza, ha jól emlékszem. Fontos megemlíteni hogy amúgy nem jellemzően sérülékeny.
A képességei viszont, aki látta az Arsenalban, illetve aki látja a Barcában a mozdulatait, a helyezkedését, a hajlandóságát és képességét arra a játékra, amit a csapatnak csak kis része mondhat el magáról, és képes elvonatkoztatni attól, hogy végülis mennyi eredmény van eddig a játékából, az igen csak sokat várhat tőle szerintem. De az eddiginél legalábbis lényegesen többet.
Azt gondolom hogy minden okunk meg van arra, hogy nagyon sokat várjunk tőle.
Iván gondolata egyébként, hogy keveset tör kapu felé, ez hiányzik a játékából, a Barcában eddig mindenképp. Ezzel sem igazán lehet vitatkozni, de fontos megemlíteni hogy nehéz is az ő stílusával ennyire szélről kapuig jutni. Remélem javul majd a helyzet, mert nem számítok túl sok változásra abban, hogy milyen poszton vetjük be. Ez is része lesz annak a már készülő kisregénynek, amit Peppel kapcsolatban írok.
Amúgy egy észrevétel még: keveset játszanak vele a társak, annak ellenére hogy helyezkedik, méghozzá nagyon jól esetenként. Nem tudom mi lehet az oka, talán egy kicsit bizalmatlanok még, vagy nem is tudom. Remélem hogy több labdát kap majd a további lehetőségei alkalmával.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila