Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a másik játékos ritmusérzéke az, amihez hlebnek alkalmazkodnia kell. van egy beinduló játékos, és oda kell rakni hozzá a labdát, ez a rendszer. persze abban igazad van, hogy nem kenhetjük az összes elrontott összjátékot a passzoló számlájára, de én nem is az összesről beszélek, hanem kifejezetten azokról a szitukról, amikor hlebnek oda kéne passzolnia valahova, megvan az a pillanat, AMIKOR oda kéne, és mégsem teszi.lionelmessi19 írta:Az az igazság, hogy nagyjából egyet tudok érteni, bár annál a 7 rontott kényszerítőnél legalább 3 esetben szerintem a másik játékos ritmusérzékével van a gond.chi omega írta:szerintem a csapatjátékot érintő ritmusérzékével van a gond. egyszerűen nem akkor passzol, amikor kellene, és néha nem is oda, ahova kellene. messi bejött, egyből végigpasszoltatta a csapattal a félpályát, hleben meg 10ből 7szer elakadnak a kényszerítőzgetések.
(igaz a maradék 3 esetben összehoz valami ordító helyzetet valakinek)
Nameg Messihez ma senkit se lehet hasonlítani (az egész világon), esetleg maximum Iniestát. Őt is csak távolról. Olyan gyorsan pörögni cselezni futni és passzolni egyszerre senki sem tud ma rajtuk kívül.
Az az igazság, hogy nagyjából egyet tudok érteni, bár annál a 7 rontott kényszerítőnél legalább 3 esetben szerintem a másik játékos ritmusérzékével van a gond.chi omega írta:szerintem a csapatjátékot érintő ritmusérzékével van a gond. egyszerűen nem akkor passzol, amikor kellene, és néha nem is oda, ahova kellene. messi bejött, egyből végigpasszoltatta a csapattal a félpályát, hleben meg 10ből 7szer elakadnak a kényszerítőzgetések.
(igaz a maradék 3 esetben összehoz valami ordító helyzetet valakinek)
Csak kétszer hozta Bojant 100%-os ziccerbe. Ja és labdaszerzése sem volt?Varga Tamás írta: Amúgy egy jó beadása nem volt...
Saját maga alatt vágja a fát, aki állandóan széllel szemben hugyozik. Sok komolytalanság csak hitetlenné teszi az embert.noname írta:Eljén az elfogulatlanság!"x 100%os zicvcerbe hozta Bojant mindkét esetben a 16oson belül!Aki erre azt mondta h [auto_cenzúra]: Az hülye!Akinek inge,vegye magára!
hagyd rá, megvannak a skatulyák, ez van.Bányász írta:Iniesta mivel több ma mint Hleb?Annyi agilitás Hlebbe is van ma mint Inibe!Vagy Bojan?Aki a gólján kívül gyakorlatilag csak egy elrontott ziccert tud felmutatni?Varga Tamás írta: A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
naaa, ez azért erős, nem kicsit.....gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
1 gólpassz értékű passza azért volt, és jó párszor szerelte az ellenfelen.Varga Tamás írta: Hleb annyiban jobb, mint Martin, hogy nem ajándékozott majdnem 2 gólt az ellenfélnek. Amúgy egy jó beadása nem volt, egy jó felfutása nem volt, egy jó szerelést nem mutatott be. Nem is értem, mit látnak benne néhányan jónak a mai estén. Harmatgyenge.
Megérett ő is a cserére.
A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
Szörnyű hogy mennyire más meccseket nézünk.gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
Bojan mire föl a legjobb? KIhagyott egy olyan ziccert, amit ha Henry hagy ki akk egyből elkülditek melegebb éghajlatra...A gólján kívül nem sok jó megmozdulása vt. Sztem Hleb igenis jól tolja!!!Varga Tamás írta:...
Iniesta mivel több ma mint Hleb?Annyi agilitás Hlebbe is van ma mint Inibe!Vagy Bojan?Aki a gólján kívül gyakorlatilag csak egy elrontott ziccert tud felmutatni?Varga Tamás írta: A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
Óóóó, igen.depth írta:tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélszgekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
Nem élete meccse, de ezekre a jelzőidre szerintem nem érdemelt rá! Amúgy is keveset támadunk, így hogy érjen labdába többször...Ja és rendszerint 3 védő van körülötte,amikor átveszi a labdát, ennek ellenére alig vesztett labdát...gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...