Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.01.15. 10:38:34

Mondjuk nem szép dolog Messihez hasonlítani bármiben is, de ezt már egyszer leírtam kb 3mal lejjebb.

Ettől függetlenül egy kicsit kevés volt a tegnapi, és azt gondolom a társaktól is kevés volt a labda. Ami volt, az jórészt magának szerezte.

Egyébként azt gondolom hogy két része van a társaságnak, aki sokat látta őt az Arsenalban ,és aki nem igazán, vagy nagyon keveset. Előbbiek szerintem minden joggal remélik a sokkal jobb játékot, utóbbiak pedig nyilván szkeptikusak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.01.15. 09:50:41

Már ha csak azt nézzük, hogy Dani Alvessel miket csinált Ő (nagyjábol semmit) És miket szokott Messi, akkor láthatjuk, hogy még nem illeszkedett be ( a játékba) Kell neki egy kis idő, de ez akkor is kicsit kevés volt.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:29:05

lionelmessi19 írta:
chi omega írta:szerintem a csapatjátékot érintő ritmusérzékével van a gond. egyszerűen nem akkor passzol, amikor kellene, és néha nem is oda, ahova kellene. messi bejött, egyből végigpasszoltatta a csapattal a félpályát, hleben meg 10ből 7szer elakadnak a kényszerítőzgetések.

(igaz a maradék 3 esetben összehoz valami ordító helyzetet valakinek)
Az az igazság, hogy nagyjából egyet tudok érteni, bár annál a 7 rontott kényszerítőnél legalább 3 esetben szerintem a másik játékos ritmusérzékével van a gond.

Nameg Messihez ma senkit se lehet hasonlítani (az egész világon), esetleg maximum Iniestát. Őt is csak távolról. Olyan gyorsan pörögni cselezni futni és passzolni egyszerre senki sem tud ma rajtuk kívül.
a másik játékos ritmusérzéke az, amihez hlebnek alkalmazkodnia kell. van egy beinduló játékos, és oda kell rakni hozzá a labdát, ez a rendszer. persze abban igazad van, hogy nem kenhetjük az összes elrontott összjátékot a passzoló számlájára, de én nem is az összesről beszélek, hanem kifejezetten azokról a szitukról, amikor hlebnek oda kéne passzolnia valahova, megvan az a pillanat, AMIKOR oda kéne, és mégsem teszi.
ma pl a leglátványosabb példa: hleb átviszi 3 emberen, előtte hatalmas üres terület, mozdulnak rá a védők, tök üresen áll a társ középen, és ő még vár két ütemet, aztán persze mögé adja..
ezeknek az oka - és annak is amit te írtál - amúgy az, hogy egyszerűen még nem érzi a barca játékát, más ritmusban focizik. végülis mindegy, hogy most ő rontja el, vagy más hlebhez képest, nem érzik egymást annyira, ez a lényeg. ehhez idő kell, persze. de mondtam, az arsenalban is kellett neki jó sok, mire beilleszkedett, úgyhogy nem kell aggódni. amúgy sem olyan rossz így sem.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.15. 00:25:29

chi omega írta:szerintem a csapatjátékot érintő ritmusérzékével van a gond. egyszerűen nem akkor passzol, amikor kellene, és néha nem is oda, ahova kellene. messi bejött, egyből végigpasszoltatta a csapattal a félpályát, hleben meg 10ből 7szer elakadnak a kényszerítőzgetések.

Az az igazság, hogy nagyjából egyet tudok érteni, bár annál a 7 rontott kényszerítőnél legalább 3 esetben szerintem a másik játékos ritmusérzékével van a gond.

Nameg Messihez ma senkit se lehet hasonlítani (az egész világon), esetleg maximum Iniestát. Őt is csak távolról. Olyan gyorsan pörögni cselezni futni és passzolni egyszerre senki sem tud ma rajtuk kívül.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.01.15. 00:11:51

Varga Tamás írta: Amúgy egy jó beadása nem volt...
Csak kétszer hozta Bojant 100%-os ziccerbe. Ja és labdaszerzése sem volt?
Ő szerelte a védőt, és szerzett labdát, amivel Bojant indította.

Tény, hogy nem a kezdőcsapatba való, de azért szeme lehetne egyeseknek.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.15. 00:09:46

Rendben volt a mai játéka, ő is kidolgozott jó pár helyzetet, akár Iniesta.
Persze Messivel nem lehet összehasonlítani (bár ez ugye mindenkire igaz).
Iniesta azért ragadhat meg több ember fejében, mert abból pont lett egy gól. Ez túlságosan egyszerű felfogás és indok, hogy Hleb teljesítményét kéne szidni.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.15. 00:08:02

szerintem a csapatjátékot érintő ritmusérzékével van a gond. egyszerűen nem akkor passzol, amikor kellene, és néha nem is oda, ahova kellene. messi bejött, egyből végigpasszoltatta a csapattal a félpályát, hleben meg 10ből 7szer elakadnak a kényszerítőzgetések.

boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.15. 00:07:05

Szerintem nem kell lehajtanunk a fejünket a játéka végett nem volt az olyan rossz!Neki is fejlődnie kell és fel kell vennie a Barca ritmusát!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.15. 00:06:15

Összegezném a véleményem Hlebről, és megmondom őszintén, számomra igen furcsa volna ha ezzel nagy vonalakban bárki is ne értene egyet, dehát ki tudja.

Szóval, először is az eddigi teljesítménye. Nem elég, és nem is az amit tőle várunk. Ma sem játszott valami fényesen, de voltak szép megmozdulásai, több jó passzt is adott, illetve adott volna, ha képesek élni vele a többiek.
Azt gondolom hogy nagyon kevés lehetőséget adott eddig, így alaptalan vele szemben bármiféle messzemenő kritika. Ezen felül nem volt szerencséje a sérülésekkel sem eddig, most is egy kisebb izomsérülésből jött vissza, ha jól emlékszem. Fontos megemlíteni hogy amúgy nem jellemzően sérülékeny.

A képességei viszont, aki látta az Arsenalban, illetve aki látja a Barcában a mozdulatait, a helyezkedését, a hajlandóságát és képességét arra a játékra, amit a csapatnak csak kis része mondhat el magáról, és képes elvonatkoztatni attól, hogy végülis mennyi eredmény van eddig a játékából, az igen csak sokat várhat tőle szerintem. De az eddiginél legalábbis lényegesen többet.

Azt gondolom hogy minden okunk meg van arra, hogy nagyon sokat várjunk tőle.

Iván gondolata egyébként, hogy keveset tör kapu felé, ez hiányzik a játékából, a Barcában eddig mindenképp. Ezzel sem igazán lehet vitatkozni, de fontos megemlíteni hogy nehéz is az ő stílusával ennyire szélről kapuig jutni. Remélem javul majd a helyzet, mert nem számítok túl sok változásra abban, hogy milyen poszton vetjük be. Ez is része lesz annak a már készülő kisregénynek, amit Peppel kapcsolatban írok.

Amúgy egy észrevétel még: keveset játszanak vele a társak, annak ellenére hogy helyezkedik, méghozzá nagyon jól esetenként. Nem tudom mi lehet az oka, talán egy kicsit bizalmatlanok még, vagy nem is tudom. Remélem hogy több labdát kap majd a további lehetőségei alkalmával.
- József Attila
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.14. 23:39:31

Szomoru vagyok ....összeségéban ez kevés,talán legközelebb talán....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
TZS
Capitá del Barça

2009.01.14. 23:21:52

Azt nem értem, hogy miért kell szidni bárkinek is szeretett csapata játékosait, mikor jönnek azért az eredmények, nem áll rosszul a csapat.
Eleve egy "új" igazolás Hleb, nem kell tőle azonnal csodát várni, vagy a már sokszor említett: adjunk még neki időt!
De ennek semmi értelme...

Én nagyon szeretem a játékát, aki meg nem kifejezetten, annak ajánlok pár Arsenal meccset, hogy nézze vissza h mire képes. És talán nem jönnek ilyen hozzászólások h a Santanderben a helye...
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.14. 23:21:11

noname írta:Eljén az elfogulatlanság!"x 100%os zicvcerbe hozta Bojant mindkét esetben a 16oson belül!Aki erre azt mondta h [auto_cenzúra]: Az hülye!Akinek inge,vegye magára! :x
Saját maga alatt vágja a fát, aki állandóan széllel szemben hugyozik. Sok komolytalanság csak hitetlenné teszi az embert.

Az elején harcos volt, később ebbe is beljavascript:emoticon(':)')eunt. :)

szerk.: milyen durva ez a javascriptes "javítás" a hszemben... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2009.01.14. 23:22:43-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:21:09

Bányász írta:
Varga Tamás írta: A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
Iniesta mivel több ma mint Hleb?Annyi agilitás Hlebbe is van ma mint Inibe!Vagy Bojan?Aki a gólján kívül gyakorlatilag csak egy elrontott ziccert tud felmutatni?
hagyd rá, megvannak a skatulyák, ez van.

2-1 re behúzzuk, Bojan fejese rendben volt, de a befejezéseknél nem kicsit javulhatna még..uhh pinto...

Hleben múlna akkor 4-1lenne kb, legalább 3szor úgy szolgálta ki a társakat,h abból bőven lehetett volna gólt szerezni...Hlebnek ugye ez lenne a feladata :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.01.14. 23:27:29-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2009.01.14. 23:17:30

Eljén az elfogulatlanság!"x 100%os zicvcerbe hozta Bojant mindkét esetben a 16oson belül!Aki erre azt mondta h [auto_cenzúra]: Az hülye!Akinek inge,vegye magára! :x
A Fifa egy szégyen
TZS
Capitá del Barça

2009.01.14. 23:14:49

gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
naaa, ez azért erős, nem kicsit.....
szerényebben azért... :wink:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.14. 23:14:47

Már kettőt rugatott volna a "mecs legjobbjával"...tényleg [auto_cenzúra]
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
depth
Capitá del Barça

2009.01.14. 23:12:04

egy jó szerelést se? :)

megszerezte a labdát, majd odapasszolta Bojannak, csak az ijfú titán kihagyta a ziccert. ezen kívül is volt még labdaszerzése. beadása tényleg nem volt, ő nem olyan, de jópárszor megkeverte a védelmet.

igen, volt már jobb is, de eddig ő általa voltak a veszélyes helyzetek.

néha tényleg én is úgy érzem, h mást meccset nézek :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.14. 23:10:59

Varga Tamás írta: Hleb annyiban jobb, mint Martin, hogy nem ajándékozott majdnem 2 gólt az ellenfélnek. Amúgy egy jó beadása nem volt, egy jó felfutása nem volt, egy jó szerelést nem mutatott be. Nem is értem, mit látnak benne néhányan jónak a mai estén. Harmatgyenge.
Megérett ő is a cserére.
A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
1 gólpassz értékű passza azért volt, és jó párszor szerelte az ellenfelen. :wink:
Nem játszik jól, de annyira nem gyenge amilyennek beállítjátok. Iniesta sem csinál semmi hasznosat, csak forgolódik, cselezget, aztán hátra passzolja. Bojan és Syl is csak a gólnál mutattak vmit. Eddig senki sem mutat igazán jó játékot. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2009.01.14. 23:10:18

gekkodan írta:Ez a srác is akkora egy halom kaksi, hogy már régen egy portsmouth-ban, vagy egy Santanderben kéne futkosnia...
Szörnyű hogy mennyire más meccseket nézünk. :roll:
- József Attila
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.14. 23:09:37

Azért ez túlzás ... semmi baj nincs Hlebbel,főleg Messi posztján
Keita az aki ugyanennyitt szokott csinálni mint most,úgy h most nem is játszik!
danko94
Entrenador del Barça

2009.01.14. 23:09:11

Varga Tamás írta:...
Bojan mire föl a legjobb? KIhagyott egy olyan ziccert, amit ha Henry hagy ki akk egyből elkülditek melegebb éghajlatra...A gólján kívül nem sok jó megmozdulása vt. Sztem Hleb igenis jól tolja!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.14. 23:08:34

Varga Tamás írta: A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
Iniesta mivel több ma mint Hleb?Annyi agilitás Hlebbe is van ma mint Inibe!Vagy Bojan?Aki a gólján kívül gyakorlatilag csak egy elrontott ziccert tud felmutatni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.01.14. 23:09:20-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.14. 23:06:18

depth írta:
tejóóóég. a mai meccs eddigi legjobbjáról beszélsz :)
Óóóó, igen.
Ne haragudj, de Te melyik meccset nézted?
Mert ha azt, amelyiket én vagy Dani, akkor elég alacsonyan van az elvárás küszöböd.
Hleb annyiban jobb, mint Martin, hogy nem ajándékozott majdnem 2 gólt az ellenfélnek. Amúgy egy jó beadása nem volt, egy jó felfutása nem volt, egy jó szerelést nem mutatott be. Nem is értem, mit látnak benne néhányan jónak a mai estén. Harmatgyenge.
Megérett ő is a cserére.
A meccs legjobbja eddig Bojan, Sylvinho és Touré. Iniesta is agilisen játszik. De hogy Hleb, ááááá.
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.14. 23:05:19

Nem élete meccse, de ezekre a jelzőidre szerintem nem érdemelt rá! Amúgy is keveset támadunk, így hogy érjen labdába többször...Ja és rendszerint 3 védő van körülötte,amikor átveszi a labdát, ennek ellenére alig vesztett labdát...

Nem kiemelkedő, de átlagos és a jó között félúton van a mai teljesítménye!
.
noname
Llegenda del Barça

2009.01.14. 23:04:52

Kiosztott egy gólpasszt(legalábbis az lett volna ha Bojan nem szúrja el) kb 3x szerelte le a védőjét az ellenfél kapujától nemmessze, mind veszélyes volt, kb 2-3 ember mindig kicselez és a 20. perc óta végig 3 ember áll rajta mert nem bírnak vele!
gekkodan,nemtom te mit nézel!Iniesta pl fele olyan veszélyes se volt, Bojan pedig a gólján kívül egy hatalmas ziccert és kb 2-3 támadást elbénázott.
Nemtom felfogni ami itt megy!
Pique,Hleb-egyesek már ki akarják őket végezni,függetlenül attól h jól játszanak-e
Caceres nemzeti hős, ma min 2 gólét kahattunk volna róla, de azért egyesek azt emeleik ki h voltak amellett jó szerelései.
A Fifa egy szégyen
Lezárt