Egyrészt még nem biztos, hogy el akarja adni, ezek csak pletykák.De míg ott az a gond,h vajon Abramovic eladja e a válságban lévő Chelseat addig a Valencia pl a megszűnés szélén áll.(egyébként szerintem Abramovic türelmetlen mert hosszú távon sokat nyerhetne a Chelseavel és már nem is kell évről évre nagy összegeket beleölni a csapatba)
De ha el is adja, az nem a türelmetlensége miatt van, hanem a gazdasági válság miatt. A vagyona kb a tizedére csökkent állítólag!

A küzdés azért túlzás!És,h a gazdasági problémák nagyobbak az se feltétlenül van így.Mert ugye a PDbe itt a már említett Valencia aki bajba van de a Real és mi is 100 milliós adósságokkal küzdöttünk...

AIG nem csődölt be eddig, valszeg nem is fog, ha már egyszer annyi pénzt beleölt az amerikai kormány. Kb állami cég lett!Azt viszont nem tudom,h az AIG esetleges csődje mit jelentene az MU-nak.De gyaníthatóan elég hamar találnának új mezszponzort,lehet,h még több pénzért is...

Sokaknak kifejezetten nem tetszik az olyan berendezkedésű bajnokság, és a legtöbben büszkék, hogy Spanolyországban nem így működnek a dolgok, és nem "milliomosok játéka" a csapat.Ezt tudom én is természetesen.És ezért meg a fentiek miatt írtam már korábban is,h szvsz hasonló alapokra kellene helyezni a focit mint Angliában.Mindenki jól járna....