szánalmas csapat ...

ne terjesszük már a hülyeségeket, mert már van is egy ember aki helyesel... ezzel csak magunkat írjuk le.vlxe írta:és birói segítséggel tartja velünk az iramot
öcsém...a számból vetted ki a szót!vlxe írta:A real hétről hétre alattomos játékkal és birói segítséggel tartja velünk az iramot. Alves nyilatkozata is miszerint "Bosszanthatja őket, hogy hiába végzik jól a dolgukat, van aki jobb náluk" ez is túlzó, mert a munka szó náluk nem igazán azt jelenti, amit nálunk.
A fair play díjat azért mindenképp Heinze érdemli.Amit művelt, azért akármikor piros jár, szóal köszönjék a bírónak h nem kapott, de utólag sztem eltiltják 1-2 meccsre.Földön fekvő emberbe belerúgott legalább 4x miközben a "labdát akarta eltalálni".Nah most vagy nem tud megkülönböztetni egy embert egy focilabdától, vagy...A Racing nagyon sok labdát ad el, ha egy kicsit pontosabbak lesznek a 2. félidőben akkor csúnyán beleszaladhat a Real a késbe.Rikinho20 írta:Fúúú, annyira felidegesítettem magam most a real alattomos játékán. Nem is értem hogy lehet nekik szurkolni. most a végén is hogy bedarálták 3-an szerencsétlen Jonathan Pereirátde remélem ezért vág 1-2 gólt nekik a második félidőben. Na meg ez a majom pepe
amikor megtaposta ott az ellenfél 16-osánál a gyereket. Fúúhúú remélem kikapnak
Igen a kupában is le lehet tölteni az eltiltást.boixosnoisbarca írta:kérdés:ha most csütörtökön nem játszik Marquez meg Pique akkor játszhatnak szombaton?Kupameccsen is törlődnek a lapok?Vmi ilyesmit hallottam a kommentátortól de lehet rosszul értettem.
Nekem ugyan mind1, hogy hogy fognak maguk mögé mutogatni, majd mi is így fogunk csak nekünk vhogy méteres vigyorunk lesz!sneco7 írta:Na megégett a Sevilla..lassan már a Real is 12 pont előnnyel fog menni a többiek előtt....
Ha jól emlékszem kommentálásért. Marqueznél még megértem a kiállítást-sok rossz becsúszása volt, de Piquenek nem.Visszahúzás ide vagy oda, ha valakinek már van egy sárgája, de az egész meccsen szabályosan játszott, nem adják meg a másodikat ilyen könnyen. Alves is sárgát kapott tizi helyett. Ezt az idiótát is nyugodtan el lehetne tiltani a következő meccsről ahogy a madrid meccsénél is azt a marhát.Theo írta:Egyetértek, a 75-77. percig 2 tizit elnézett, először Iniestát "lerántották", vagy inkább akadályozták, utána meg Alvesbe beleszállt a srác nyújtott lábbal.noname írta:Valaki akassza már fel ezeket az idióta bírókat. Ez a mai bíró is kiosztott ellenünk vagy 8 sárágát aminek a fele ha télleg sárga volt+2 jogos tizit nem adott meg. De azért a madridisták mingyár jönnek sírni h minket mindig segítenek.
A páros lábbal, nyújtott lábbal való becsúszásokat szinte egyáltalán nem fújta le a játékvezető.
Piqué miért kapta az első sárgáját?
Egyetértek, a 75-77. percig 2 tizit elnézett, először Iniestát "lerántották", vagy inkább akadályozták, utána meg Alvesbe beleszállt a srác nyújtott lábbal.noname írta:Valaki akassza már fel ezeket az idióta bírókat. Ez a mai bíró is kiosztott ellenünk vagy 8 sárágát aminek a fele ha télleg sárga volt+2 jogos tizit nem adott meg. De azért a madridisták mingyár jönnek sírni h minket mindig segítenek.
CS0ki írta: hát igen, ott már nem is nagyon van olaj...
Olaj meg még azért több, mint 10-20 évig lesz, inkább az a kérdés mikor lesz alternatívája....Mert minnél kevesebb olaj lesz, annál nagyobb lesz a nyeresége az araboknak!
hát igen, ott már nem is nagyon van olaj...Dubai... hogy másképp fogalmazzak, az olaj volt nekik a kezdő tőke, az ugródeszka...
Jogos! Gondoltam itt a Barcelona oldalán a játékos, technikás focit szeretik jobban az emberek!Kinek mi az igazi foci!
Szerintem az angol foci legalább annyira igazi, mint a spanyol. Sőt, az Arsenal játéka nagyon tetszetős szerintem. A spanyol csapatok fele unalmas, bevédekezős focit játszik, az angol kiscsapatokról példát vehetnének például. De még lehetne sorolni
Ez már régen off, de hidd el van eszük az araboknak... már rég nem az olajról szól a dolog. hihetetlen mennyiségű pénzt fektetnek a turizmusba, a legegyértelműbb példa: Dubai... hogy másképp fogalmazzak, az olaj volt nekik a kezdő tőke, az ugródeszka...a probléma fennáll az arabokra is, akik szintén nagyjából az olajnak köszönhetik felemelkedésüket. Mi lesz velük 10-20 év múlva?
ne haragudj de én rosszul vagyok attól a filozófiától. Nekik a foci csak befektetés, semmi több. Nem is érdekli őket és nem is sokat értenek hozzá.h szvsz hasonló alapokra kellene helyezni a focit mint Angliában.Mindenki jól járna....
Talán az arabok átvészelik. Hiszen több mint 550 MILLIÁRD(!!!) €-juk van még. Csak kivergődik vhogy a gazdasági válságot... (Manchester City klubtulajdonosok)Mikaos írta:Chelsea-ről: ahogy fogy az olaj, úgy fogy Abramovics pénzeViszont ugyanez a probléma fennáll az arabokra is, akik szintén nagyjából az olajnak köszönhetik felemelkedésüket. Mi lesz velük 10-20 év múlva?