Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk militót.menczel írta:OMG most olvasom hogy nemsokára meghosszbitják a contartját
node akkor kit küldenek el?? mert nem kell hozáá nagyito hogy lássam , nem kell 6 belsőbekk
Henrique lehet +1 évig marad kölcsönbe, szóval ugyanaz lesz mint idén, csak jön még Milito, akiről viszont nem tudhatjuk, h milyen formában tud vissza térni. Szóval nem lesz olyan sok védőnk.menczel írta:OMG most olvasom hogy nemsokára meghosszbitják a contartját
node akkor kit küldenek el?? mert nem kell hozáá nagyito hogy lássam , nem kell 6 belsőbekk
Miről beszélszmarci6p írta:100-ból egy szabit be is tud rúgni
A magánélet, az edzőtől kapott elismerés és bizalom nagyon kihat a játékos teljesítményére. Rafa mikor a klubhoz került a Mexikoi válogatott csapatkapitánya, védekező középpályása és talán a legjobb játékosa volt.marci6p írta:Hát igen ezzel én is egyet értek. Meg általában azokkal a véleményekkel is, hogy gyakran látható a szándékosság a mozdulataiban. Ezt díszesen példázza a válogatott beli piros lapja is ...
Parádés becsúszásai is vannak és e mellett 100-ból egy szabit be is tud rúgni (nem is értem miért nem egy Titi áll oda), most ez szép is lett
Parádés büntetőket is csinál néha, aztán vagy megadják vagy nem szóval én nem értem ezt az embert, ingadozó nagyon.
Nem rajta múlott, h csak most tudta megmutatni. Nem kapott eddig rá sok lehetőséget.Slither írta:Végre megmutatta, hogy miért nyert szabadrúgáslövő vb-t.
Emlékeim szerint hétvégén volt szitnén lehetősége, ugyan olyan csúnyán elpuskázta, mint a többit Alves.Ilúvatar írta:miért van az hogy mindig a Dani lövi a szabirúgást? Ő mindig elszúrja, sőt nagyon csúnyán. Most ott van Marquez aki 1 lövésből 1 bemegy a meccsen...