Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így vankovinho írta:Hát, ahogy mondtam már, nekem a komplett védelemmel volt bajom, csak most (lehet nem helyesen) de Cacin csattant az ostorom. Eleve, ezzel a szervezetlenséggel buktuk el a meccset, mert szerintem annyira nem voltunk rosszak támadásban. Na szóval, nekem nem személy szerint Cacival volt a bajom, bár amit úgy személyileg fel tudok hozni ellene, hogy néha elképesztően bizonytalan volt, néha viszont életmentő szereléseket mutat be. Felemás ez a gyerek.
Azért meg kell említeni, a tökéletespiqué sem volt olyan tökéletes, gondoljunk csak arra, amikor kétszer pattant a hátára a labda, és közben azt sem tudta, hogy hol van az..
Hát, ahogy mondtam már, nekem a komplett védelemmel volt bajom, csak most (lehet nem helyesen) de Cacin csattant az ostorom. Eleve, ezzel a szervezetlenséggel buktuk el a meccset, mert szerintem annyira nem voltunk rosszak támadásban. Na szóval, nekem nem személy szerint Cacival volt a bajom, bár amit úgy személyileg fel tudok hozni ellene, hogy néha elképesztően bizonytalan volt, néha viszont életmentő szereléseket mutat be. Felemás ez a gyerek.Etooka írta:Egyébként ha már itt tartunk, miért is volt olyan rossz ma?
Nem csak tőled kérdezem Kovi,hanem aki kritizálta a mai produkcióját,attól is!
Szerintem már most is fejlődött az idény elejéhez képest!(ha nem is sokat,de szépen lassan már érzékelhető)
kovinho írta:Oleguer már az elején veszett ügy volt, azért Martinból még lehet "valaki".![]()
Lehet neked van igazad, de lehet hogy nekem.. Meglátjuk, lehet itt is tud majd annyit fejlődni. De hosszú út lesz az akkor...
Eladni? Normálisak vagytok?
Oleguer már az elején veszett ügy volt, azért Martinból még lehet "valaki".Etooka írta:Ha már Oleguer itt lehetett 4 évig és bebizonyíthatta,hogy nem BArca szint, akkor szerintem Ő meg pláne kiérdemli, hogy itt legyen még pár évig és bebizonyítsa, hogy igenis tehetséges és van benne potenciál!
Perszekovinho írta: Igazad van, ez most szükségszerű volt, nem lehetett mit csinálni. (VS?)
Viszont azért adnám kölcsönbe, mert olyan csapat kell, ahol bíznak benne maximálisan, alapkezdő, és kellő rutint szerezhet. Ezt Barcelonában nem fogja elérni. Sajnos.
Egy belsö védötöl én nem várom el a támadás kezdeményezését. Passzolja oda Xavi-nak vagy Dani-nak azt ök kezdenek a lasztival valamit, de hogy ezért legyen jobb az egyik védö a másiknál, az hülyeség. Egyébként Piqué sem adott mindig olyan ihaj-csuhaj labdákat, kapásból eszembe jutott 1-2 csunyán mellérugott labda a mai meccsen.lluisllach89 írta:Mi igazolja ezt ha nem ez a szezon nem a meccsek? Támadáskezdeményezés... Piqué van hogy olyan ívelést ad h ihaj-csuhaj... Nem megy-megy-megy és oldalra passzol és iszkol vissza a kis puccos fehér Nike csukájában. Szánalom egyszerűen SZÁNALOM.
Múltkor gyertyát rúg most kik..ja szögletre. Utána majdnem taccsra rúgta a labdát.
Igazad van, ez most szükségszerű volt, nem lehetett mit csinálni. (VS?Etooka írta:Ezzel már egyetértek,de hát ki mondta,hogy jó ez így?
Viszont Márquez gyakorlatilag a reptérről jött,márpedig láttunk már jó pár olyat a mexikóitól is, hogyha nem koncentrál oda,képes labda nélkül is elesni a lábaiban...
Értem én, hogy nem a legbiztosabb,de rögtön kölcsönbe adni meg eladni...Hol a fenébe tanulhatna többet, mint itt, ahol Puyol vagy Márquez vagy Milito játszik a védelemben?!
Ezzel már egyetértek,de hát ki mondta,hogy jó ez így?kovinho írta:Nekem Piqué játékával is bajom volt, sőt effektíve az egész védelem az első félidőben nevetséges volt. A 2. gólnál hogy volt az elosztva, hogy a labda átment 8 Barca játékos feje fölött, pont egy üres Betises lába elé pattanva? Meg kéne szervezni a védelmet. Max. egy vén róka (Puyol-Marquez) mellett játszatnám, de ez a Piqué-Caci kettős nagyon suta egymás mellett.
Ezt nagyon nem tudom megérteni... Ki az aki még nem látja h Piqué tolószékben is jobb lenne mint Martin?Etooka írta:Mi van veletek emberek?Mi a fene bajotok van vele?
Pique volt egy nagy 0 a mai nap az előretöréséig...
Több életmentő szerelése is volt, hibái is voltak,de kinek nem?!És milyen hibái voltak?
(Ha valaki felhozza a szögit, elmondom neki,hogy miért fejelhetett az ellenfél?Busquetsnek úgy kellett volna ütnie a csókát, mint Rockynak az ellenfeleit...)
Valóban nagy hiba lenne az eladása és a kölcsönadása is!Martin az elkövetkező évtized egyik legjobb védője lehet és Pique-vel kiváló párost fognak alkotni szerintem a jövő Barca-jában.Tökéletesen kiegészítenék egymást,míg Pique kicsit a lassabb védők közé tartozik,de Cáceres ezen a téren jobb nála,gyors,robbanékony,kiváló ütemérzékkel és agresszivitással szerel!Múltkori meccsen is teljesen megbízható volt.Fernando írta:Semmi esetre sem adnám el év végén még kölcsönbe sem. Ha Sylvinho távozik még az ő helyére is jó. Valamelyik kupameccsen játszott balhátvédet, igen jól. Furcsa de kicsit Sergio Ramossal tudok párhuzamot vonni.
a hosszú haj miatt, és a hasonló ritmusváltások miatt tudom csak összehasonlítani őket!Fernando írta:Semmi esetre sem adnám el év végén még kölcsönbe sem. Ha Sylvinho távozik még az ő helyére is jó. Valamelyik kupameccsen játszott balhátvédet, igen jól. Furcsa de kicsit Sergio Ramossal tudok párhuzamot vonni.
maximálisan egyetértek veled...ésmost valószinű több lehetőséget fog kapni mert van pár sérültünk...a legjobb hogy még fiatal is!Messa írta:Nagyon jól játszott tegnap, hiba nélkül, a passzai pontosak voltak, sokat blokkolt, magabiztosan szerelt. Én elégedett voltam vele.
Így tovább Martín!