Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 22:47:45

kovinho írta:Hát, ahogy mondtam már, nekem a komplett védelemmel volt bajom, csak most (lehet nem helyesen) de Cacin csattant az ostorom. Eleve, ezzel a szervezetlenséggel buktuk el a meccset, mert szerintem annyira nem voltunk rosszak támadásban. Na szóval, nekem nem személy szerint Cacival volt a bajom, bár amit úgy személyileg fel tudok hozni ellene, hogy néha elképesztően bizonytalan volt, néha viszont életmentő szereléseket mutat be. Felemás ez a gyerek.

Azért meg kell említeni, a tökéletespiqué sem volt olyan tökéletes, gondoljunk csak arra, amikor kétszer pattant a hátára a labda, és közben azt sem tudta, hogy hol van az..
Így van :D

Teljesen egyetértek :!:

Noname!

Helyezkedési hibáit nem tudom hol vettél észre, a Betis meg nem adott góljánál mindketten olyan szépen megálltak egy vonalban... :roll:
.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 22:45:39

Etooka írta:Egyébként ha már itt tartunk, miért is volt olyan rossz ma?

Nem csak tőled kérdezem Kovi,hanem aki kritizálta a mai produkcióját,attól is!

Szerintem már most is fejlődött az idény elejéhez képest!(ha nem is sokat,de szépen lassan már érzékelhető)
Hát, ahogy mondtam már, nekem a komplett védelemmel volt bajom, csak most (lehet nem helyesen) de Cacin csattant az ostorom. Eleve, ezzel a szervezetlenséggel buktuk el a meccset, mert szerintem annyira nem voltunk rosszak támadásban. Na szóval, nekem nem személy szerint Cacival volt a bajom, bár amit úgy személyileg fel tudok hozni ellene, hogy néha elképesztően bizonytalan volt, néha viszont életmentő szereléseket mutat be. Felemás ez a gyerek.

Azért meg kell említeni, a tökéletespiqué sem volt olyan tökéletes, gondoljunk csak arra, amikor kétszer pattant a hátára a labda, és közben azt sem tudta, hogy hol van az..
noname
Llegenda del Barça

2009.02.14. 22:41:46

Nekem azt már bebizonyította h tehetséges, pl hozzá hasonló szereléseket csak Marqueztől láttam, de attól amiért tehetsges, még nem lesz jó védő.Esetünkben a helyezkedése kész katasztrófa-valahogy mindig sikerül úgy helyezkednie h senkin s álljon, főleg fix szituknál van ebből gond. Máskor egyszerűen hihetetlenül dekoncentrált.Egyszerűen olyanokat hibázik el, amit még a legtehetségtelenebb tuskó se.Gondolok itt luftokra, eladott labádkra. A tehetsége megvan, de a rutinja egyenlő a 0-val, ráadásul csak ront a helyzetén h olyan riválisa van, mint Pique, aki egykorú vele, harmad annyiért jött és egész más szinten játszik.
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 22:38:18

Hát bizonytalan volt ma is, de mindenki gyenge volt az 5-6 fős védelemből, főleg az első félidőben.

Nem véletlen nem játszattam volna, ahogy bajnoki topicba meg is indokoltam ezt.

Nem kell eladásról beszélni, egy kölcsönt idény végén, hasonló átlag teljesítménnyel meg lehet fontolni. De ez a jövő zenéje.

Mindenesetre a mainál jobbat várok el, és óva intem Pep-et a továbbiakra való tekintettel egy Piqué-Cáceres védőpáros alkalmazásától..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 22:37:59

kovinho írta:Oleguer már az elején veszett ügy volt, azért Martinból még lehet "valaki". :D
Lehet neked van igazad, de lehet hogy nekem.. Meglátjuk, lehet itt is tud majd annyit fejlődni. De hosszú út lesz az akkor...

Eladni? Normálisak vagytok? :shock:
:lol:

Egyébként ha már itt tartunk, miért is volt olyan rossz ma?

Nem csak tőled kérdezem Kovi,hanem aki kritizálta a mai produkcióját,attól is!

Szerintem már most is fejlődött az idény elejéhez képest!(ha nem is sokat,de szépen lassan már érzékelhető)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.02.14. 22:38:50-kor.
.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 22:32:59

Etooka írta:Ha már Oleguer itt lehetett 4 évig és bebizonyíthatta,hogy nem BArca szint, akkor szerintem Ő meg pláne kiérdemli, hogy itt legyen még pár évig és bebizonyítsa, hogy igenis tehetséges és van benne potenciál!
Oleguer már az elején veszett ügy volt, azért Martinból még lehet "valaki". :D
Lehet neked van igazad, de lehet hogy nekem.. Meglátjuk, lehet itt is tud majd annyit fejlődni. De hosszú út lesz az akkor...

Eladni? Normálisak vagytok? :shock:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 22:30:44

kovinho írta: Igazad van, ez most szükségszerű volt, nem lehetett mit csinálni. (VS? :lol: )

Viszont azért adnám kölcsönbe, mert olyan csapat kell, ahol bíznak benne maximálisan, alapkezdő, és kellő rutint szerezhet. Ezt Barcelonában nem fogja elérni. Sajnos.
Persze :lol:

Hát a rutinszerzésbe igazad lehet,de szerintem itt is tud fejlődni annyit, hogy klasszis legyen belőle!

Ha már Oleguer itt lehetett 4 évig és bebizonyíthatta,hogy nem BArca szint, akkor szerintem Ő meg pláne kiérdemli, hogy itt legyen még pár évig és bebizonyítsa, hogy igenis tehetséges és van benne potenciál!
.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.02.14. 22:29:56

lluisllach89 írta:Mi igazolja ezt ha nem ez a szezon nem a meccsek? Támadáskezdeményezés... Piqué van hogy olyan ívelést ad h ihaj-csuhaj... Nem megy-megy-megy és oldalra passzol és iszkol vissza a kis puccos fehér Nike csukájában. Szánalom egyszerűen SZÁNALOM.
Múltkor gyertyát rúg most kik..ja szögletre. Utána majdnem taccsra rúgta a labdát.
Egy belsö védötöl én nem várom el a támadás kezdeményezését. Passzolja oda Xavi-nak vagy Dani-nak azt ök kezdenek a lasztival valamit, de hogy ezért legyen jobb az egyik védö a másiknál, az hülyeség. Egyébként Piqué sem adott mindig olyan ihaj-csuhaj labdákat, kapásból eszembe jutott 1-2 csunyán mellérugott labda a mai meccsen.
Cáceres nem játszott valami fényesen ma, de Piquénél jobb volt szerintem.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 22:27:58

Etooka írta:Ezzel már egyetértek,de hát ki mondta,hogy jó ez így?

Viszont Márquez gyakorlatilag a reptérről jött,márpedig láttunk már jó pár olyat a mexikóitól is, hogyha nem koncentrál oda,képes labda nélkül is elesni a lábaiban...

Értem én, hogy nem a legbiztosabb,de rögtön kölcsönbe adni meg eladni...Hol a fenébe tanulhatna többet, mint itt, ahol Puyol vagy Márquez vagy Milito játszik a védelemben?!
Igazad van, ez most szükségszerű volt, nem lehetett mit csinálni. (VS? :lol: )

Viszont azért adnám kölcsönbe, mert olyan csapat kell, ahol bíznak benne maximálisan, alapkezdő, és kellő rutint szerezhet. Ezt Barcelonában nem fogja elérni. Sajnos.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 22:25:05

kovinho írta:Nekem Piqué játékával is bajom volt, sőt effektíve az egész védelem az első félidőben nevetséges volt. A 2. gólnál hogy volt az elosztva, hogy a labda átment 8 Barca játékos feje fölött, pont egy üres Betises lába elé pattanva? Meg kéne szervezni a védelmet. Max. egy vén róka (Puyol-Marquez) mellett játszatnám, de ez a Piqué-Caci kettős nagyon suta egymás mellett.
Ezzel már egyetértek,de hát ki mondta,hogy jó ez így?

Viszont Márquez gyakorlatilag a reptérről jött,márpedig láttunk már jó pár olyat a mexikóitól is, hogyha nem koncentrál oda,képes labda nélkül is elesni a lábaiban...

Értem én, hogy nem a legbiztosabb,de rögtön kölcsönbe adni meg eladni...Hol a fenébe tanulhatna többet, mint itt, ahol Puyol vagy Márquez vagy Milito játszik a védelemben?!

lluisllach89 :!:

Piquet mire fel dicséred?Egy nagy romhalmaz volt, amit ma nyújtott?Jó előreívelése?Elevenítsd fel kérlek azt az ívelését, amikor a sevillai drukker vágta a póló alá a lasztit,ami egyébként Henrynak ment...

(Nem akarok megbántani senkit,mégha ez érződik is a hsz-emen,de akkor sem értem az eladó/kölcsön megbélyegzéseket...)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2009.02.14. 22:29:11-kor.
.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.02.14. 22:23:58

Etooka írta:Mi van veletek emberek?Mi a fene bajotok van vele?

Pique volt egy nagy 0 a mai nap az előretöréséig...

Több életmentő szerelése is volt, hibái is voltak,de kinek nem?!És milyen hibái voltak?

(Ha valaki felhozza a szögit, elmondom neki,hogy miért fejelhetett az ellenfél?Busquetsnek úgy kellett volna ütnie a csókát, mint Rockynak az ellenfeleit...)
Ezt nagyon nem tudom megérteni... Ki az aki még nem látja h Piqué tolószékben is jobb lenne mint Martin?

Mi igazolja ezt ha nem ez a szezon nem a meccsek? Támadáskezdeményezés... Piqué van hogy olyan ívelést ad h ihaj-csuhaj... Nem megy-megy-megy és oldalra passzol és iszkol vissza a kis puccos fehér Nike csukájában. Szánalom egyszerűen SZÁNALOM.
Múltkor gyertyát rúg most kik..ja szögletre. Utána majdnem taccsra rúgta a labdát.

FIGYELEM, MARTIN CÁCERES ELADÓ!!!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 22:23:06

Nekem Piqué játékával is bajom volt, sőt effektíve az egész védelem az első félidőben nevetséges volt. A 2. gólnál hogy volt az elosztva, hogy a labda átment 8 Barca játékos feje fölött, pont egy üres Betises lába elé pattanva? Meg kéne szervezni a védelmet. Max. egy vén róka (Puyol-Marquez) mellett játszatnám, de ez a Piqué-Caci kettős nagyon suta egymás mellett.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 22:19:31

Mi van veletek emberek?Mi a fene bajotok van vele?

Pique volt egy nagy 0 a mai nap az előretöréséig...

Több életmentő szerelése is volt, hibái is voltak,de kinek nem?!És milyen hibái voltak?

(Ha valaki felhozza a szögit, elmondom neki,hogy miért fejelhetett az ellenfél?Busquetsnek úgy kellett volna ütnie a csókát, mint Rockynak az ellenfeleit...)
.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 22:18:30

Nagyon bizakodva vártam, de a mi produkciója is borzalmas volt - sajnos.
Támogatom a kölcsönadását, szerezzen még egy kis rutint. Véleményem szerint nem bírta / bírja el az árát.
FCBarca88
Capitá del Barça

2009.02.14. 22:14:41

Labda nélkül: gyors és dinamikus, viszont a labdával nagyon sután bánik...
Ezen sűrgősen javítania kell, és az önbizalmát is visszakell nyernie. Bőven van a csapatban olyan akitől tanulhat.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.14. 21:24:33

Osztom Noname véleményét.
Kölcsön,vagy eladni a francba. Piquevel összevetve 0.
Az meg,hogy minden 10. mp-ben a hajával van elfoglalva kiborít...
noname
Llegenda del Barça

2009.02.14. 20:47:40

:arrow: kölcsön.Egyértelműen! Nyáron az legyen az első hír h Caceres kölcsönbe ment és Henrique jött helyette. Kapott bőven türelmet a vezetőségtől is, a szurkolóktól meg főleg, de mostanában hiába játszott sokan, egyedül egy meccsen volt jó.Most az első gólt ő hozta össze.Ő bénázott, amiből szöglet lett, utána a szögeltnél egy pillangót kergethetett, mert h senkin se állt, az biztos! :roll:
A Fifa egy szégyen
westerngom
Entrenador del Barça

2009.02.11. 20:59:34

Ne menjen sehová..... látható volt, az elmúlt héten, hogy a végtelen kispad is véges lehet!
Puyi 101% -on pörög, de Ő is csak ember, mint láthattuk.
Rafa is folyton kisebb- nagyobb sérülésekkel nyűglődik és sajnos a játékában mindig benne van a felesleges probléma! (: törlesztés, könyöklés és egyéb tisztátlan megmozdulások)
Pique-nek még van mit fejlődnie és a "tank szerű" mozgása miatt, egy offenzív, de akár egy gyors kontrákra berendezkedett focit játszó csapat ellen nincs esélye.
Militó....., háát meglátjuk, remélem vissza talál önmagához, de az sem idén lesz!
Amennyiben Syl (: remélem marad még 1 évet) nem kapna felkérést a folytatásra H. Buss előtt megnyílna az út a csapatba.
Vége a padnak!
Jövőre is szeretnék megnyerni mindent a csapattal!:lol:
vd17
Barça B

2009.02.11. 20:50:16

Fernando írta:Semmi esetre sem adnám el év végén még kölcsönbe sem. Ha Sylvinho távozik még az ő helyére is jó. Valamelyik kupameccsen játszott balhátvédet, igen jól. Furcsa de kicsit Sergio Ramossal tudok párhuzamot vonni.
Valóban nagy hiba lenne az eladása és a kölcsönadása is!Martin az elkövetkező évtized egyik legjobb védője lehet és Pique-vel kiváló párost fognak alkotni szerintem a jövő Barca-jában.Tökéletesen kiegészítenék egymást,míg Pique kicsit a lassabb védők közé tartozik,de Cáceres ezen a téren jobb nála,gyors,robbanékony,kiváló ütemérzékkel és agresszivitással szerel!Múltkori meccsen is teljesen megbízható volt.
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.11. 20:29:43

Legutóbb megnyugtató teljesítményt nyújtott. Csak egy bamba eladott labdája volt, de olyat csinál Márquez, vagy Puyol is egy meccsen. Tök jó, én bízom a srácban. Ütős védelmünk lesz pár év múlva (is) :) Kölcsönadás lehet, hogy jó megoldás lenne, ha Milito visszajön...persze annak függvényében, hogy Sylvinho sorsa mi lesz.
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.10. 14:29:34

Fernando írta:Semmi esetre sem adnám el év végén még kölcsönbe sem. Ha Sylvinho távozik még az ő helyére is jó. Valamelyik kupameccsen játszott balhátvédet, igen jól. Furcsa de kicsit Sergio Ramossal tudok párhuzamot vonni.
a hosszú haj miatt, és a hasonló ritmusváltások miatt tudom csak összehasonlítani őket! :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.02.10. 14:28:16

Semmi esetre sem adnám el év végén még kölcsönbe sem. Ha Sylvinho távozik még az ő helyére is jó. Valamelyik kupameccsen játszott balhátvédet, igen jól. Furcsa de kicsit Sergio Ramossal tudok párhuzamot vonni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.10. 13:56:58

Messa írta:Nagyon jól játszott tegnap, hiba nélkül, a passzai pontosak voltak, sokat blokkolt, magabiztosan szerelt. Én elégedett voltam vele.
Így tovább Martín!
maximálisan egyetértek veled...ésmost valószinű több lehetőséget fog kapni mert van pár sérültünk...a legjobb hogy még fiatal is! :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.09. 13:47:47

Nagyon jól játszott tegnap, hiba nélkül, a passzai pontosak voltak, sokat blokkolt, magabiztosan szerelt. Én elégedett voltam vele.
Így tovább Martín!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
noname
Llegenda del Barça

2009.02.04. 20:22:52

Egy kölcsön lenne a kézenfekvő megoldás.Caceresnek fantasztikus szerelései vannak, hasonlók, mint amikor Marquez jó napot fog ki, csak a helyezkedése rossz, máskor pedig egyszerűen figyelmetlen.Látszik rajta h nagyon hiányzik a rutin.Ellentétben vele pl Pique hiába nagyon fiatal, már játszott egy erős közepes spanyol csapatban, a mi utánpótlásunkba és az MU-ban is.22 évesen már komoly rutint szerzett a 2 legerősebb bajnokságba, ráadásul 2 igen erős csapat színeiben.Ez hiányzik Caceresből.Ha sikerülne kikölcsönözni egy racing szintű vagy valamivel erősebb csapathoz, az szerintem jelentősen javítana a játékán.
A Fifa egy szégyen
Lezárt