Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Dupla Clásicoval kezdeni a szezontVictorValdes19 írta:Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...
Íííígy van. Ez esetben a Real-lal (a Sevilla vagy bármelyik másik csapat nemhiszem, hogy megelőzné a Real-t), szóval dupla El Clásico lenne augusztus közepén.VictorValdes19 írta:Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...
Tényleg...ez ki is ment a fejemből! Mekkora jelenet volt!redmiller írta:Tegnapi meccs legnagyobb jelenete az volt számomra, mikor Pinto megmutatta, hogy hova várja a labdát. Hát nem teljesen oda kapta, de csak kivédte lábbal! Smile Kicsit demoralizáló lehetett a Mallorca számára. Laughing Nagy figura ez a kapus!
Az viszont szép lenne. Papírforma alapján egy ujabb El Clásico.VictorValdes19 írta:Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...sasi1 írta:Ha megnyerjük a kupát, meg a bajnokságot is, akkor nem lesz augusztusban szuperkupa???
Húúh....ha jól tudom akkor a bajnokság 2. helyezetjével játszanánk a spanyol szuperkupát...sztem...sasi1 írta:Ha megnyerjük a kupát, meg a bajnokságot is, akkor nem lesz augusztusban szuperkupa???
Szerintem jol.darmian írta:Sajnos nem láttam a meccset, lenne egy kérdésem, Iniestának hogy ment a játék?
Én nem azt mondtam, hogy ez nem volt fontos meccs. Viszont a 2-0-ás előnyünkből adódóan a csapat eleve nem eredménykényszer alatt játszott. Most egy X vagy 1 gólos vereség is simán belefért. Nem úgy mint pl. a bajnokságban, ahol már most hétvégén is egy esetleges X egyértelmű kudarc lenne. Az eredmény tartására a tartalék csapat is simán megfelel, de egy szerencsésen eltalált lövés ellen teljesen mindegy a védelem összetétele. Amúgy pedig az élet melyik területe igazolta a mondandódat? Minden fronton áll még a csapatunk és vezetjük a bajnokságot. Én ebben az esetben abszolút egyetértettem Pep-el. A kupa (kimondva-kimondatlanul) másodrangú sorozat a csapat szempontjából, vagyis a kezdetektől fogva a B csapat küzd ezért a címért. Nagyon helyes, hogy a tartalékaink is játékban vannak és egy sérülés vagy eltiltás esetén nem egy olyan játékost kell pályára küldenünk, aki a szezon eleje óta a padot koptatja. Az alapjátékosoknak pedig szvsz igenis kell a pihenő. Xavi pl. hetek óta folyamatos terhelés alatt játszik, még a válogatott meccset is szinte végignyomta, meg is látszik a teljesítményén. Semmi szükség nem volt arra, hogy 2-0-ás előnyünknél is pályán legyen, kockáztatva egy esetleges sérülést. Csereként beállva viszont új erő lehet a csapatban, ha szorosabbá válik a meccs. Alapjában véve pedig nem hiszem hogy olyan nagy rotáció lenne a csapatban. A bajnoki és BL meccseken max 1-2 ember cserélődik hétről-hétre, de azok is elsősorban eltiltások vagy sérülések miatt.mess2009 írta:herliusra reagálnék:
Akkor szerinted ez nem volt fontos meccs? ( mert én csak ezt írtam!)
az összeállítással kapcsolatos érveid sántítanak! az élet igazolta amit én mondtam, amit te állítasz az egy ábránd ami (sajna sokadszorra) nem jött be! egyszerűbben: Guardiola rendre rosszul méri fel a lehetőségeinket amikor tartalékos sorral kezdet!
Amúgy meg továbbra is az a véleményem, hogy D.Alves en kívül aki a legtöbbet játszik senkinek nem "járna" pihentetés, sőt van akinek ez a forgószinpad kifejezetten árt! (pl. Etoo)

Május 13-a, Valencia Mestalla stadion.gonosz írta:Figy! Tudom, hogy hülye kérdés, de mikor lesz a döntő? Vagy lehet, hogy túl korán kérdeztem és az időpont még nincs meg? :S
1000 %, hogy ő fog védeni. A kezdetektől ő védett, nem hiszem, hogy sok olyan edző van, aki megcsinálná azt egy kapussal, hogy egyik sorozatban végig ő véd, aztán majd a döntőben meg egy másik. Főleg Pepről nem bírom elképzelni ezt. Tuti Pintó fog védeni, és meg is érdemli.Titinho írta:Kíváncsi vagyok, hogy a döntőben is Pinto kapja-e meg a lehetőséget Peptől. Szerintem igen...

Mondj már légyszi egy olyan meccset mostanában, ami kevésbé fontos, mint ez. Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy pl. a hétvégi Bilbao elleni meccs egyszerűbb lesz, mint ez? 2-0-ás előnnyel mentünk Mallorca-ra, szvsz az előny birtokában nagyon is helyes döntés volt a tartalékokkal kezdeni. Az alapjátékosaink túlterheltek, jól jött nekik ez a pihenő, másrészt pedig a tartalékoknak sem árt, ha néha játszanak.mess2009 írta:Átfutva a vélleményeket annak örülök azért, hogy itt legalább nem bűn néha kritikai megjegyzést sem tenni.
ami engem illet: a hibák ellenére sokat javult a védelmünk, azért a 11-es előtti szitut nem varnám Pulyol nyakába ott nem hiba történt inkább egyszerűen nem ért oda, (Keita olyan szélvész sebességgel vágódott be mint egy tank!!)
Na ezt a gólt valóban nem lehetett védeni, Pintó nekem is jobban tetszik mint Valdes.
Amit igazán nem értek?!!: Guardiola. Miért kell egy fontos meccsen tartalékosan felállni és aztán kétségbeesve küldözni be azokat akikkel kezdeni lehetett volna, és egy biztos vezetés birtokában nyugodtan pihentetni akit kell?! Na ez nekem magas.
Aminek külön örulök: Messi!! öröm volt nézni és a gól még ha ajándék volt is a laszti ahogy betette az zseniális!!