Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavi Almeriában kezdő volt és végigjátszotta a meccsetmaister6000cm3 írta:Én úgy hiszem elég volt Xavinak 1,5 hét pihi. Ugyanis az 5-2es Lyon meccsen játszott utoljoára! Igaz Almeriaban is kapott 5 percet.
Ma biztosan játszani fog és remélem hozza az évelei formáját.
Én úgy hiszem elég volt Xavinak 1,5 hét pihi. Ugyanis az 5-2es Lyon meccsen játszott utoljoára! Igaz Almeriaban is kapott 5 percet.Varatrix írta:Xavi szerintem is pihenjen, az utóbbi 2-3 meccsen nem hozta a megszokott formáját. Ez lehet, hogy a fáradságnak tudható be.
A szabadrúgásokkal viszont igazán kezdhetnének valami, Messi iniesta kiharcol egy meccsen vagy 10-et.
1et 1et igazán ki kéne használni egy meccsen.
Szerintem január óta szürkén játszik. A szabikat meg lője Márquez !Varatrix írta:Xavi szerintem is pihenjen, az utóbbi 2-3 meccsen nem hozta a megszokott formáját. Ez lehet, hogy a fáradságnak tudható be.
A szabadrúgásokkal viszont igazán kezdhetnének valami, Messi iniesta kiharcol egy meccsen vagy 10-et.
1et 1et igazán ki kéne használni egy meccsen.
Ez igaz bár a Malaga idén az egyik legkiegyensúlyozotabb és legerőebb, legveszélyesebb újonc. Az őszi meccsünkből nem szabad kiindulni,mert ott nem focira való körülmények voltak, jobban alkalmazkodtunk, de ennyi, foci nem igazán volt,mert nem lehetett. Egyébként nyílván mi fogjuk irányítani a játékot, viszont a portugál Duda vezényletével veszélyes kontrákra számíthat a tartalékos védelem. A tippem: 3 vagy 4:1Gyurinho írta:Viszont ha esetleg beállna Botía akkor láthatnánk h valójában milyen is,jó lenne ha pozitívan csalódnánk benne.egyel több variációs lehetőség lehetne a jövőre nézve ...mondjuk most kicsit előre szaladtam.
Cáceresre kiváncsi vagyok mit fog mutatni,Márquez meg szerintem most klasszis teljesítményt fog hozni,ez a jóslatom.
Viszont ha esetleg beállna Botía akkor láthatnánk h valójában milyen is,jó lenne ha pozitívan csalódnánk benne.egyel több variációs lehetőség lehetne a jövőre nézve ...mondjuk most kicsit előre szaladtam.LM10 írta:Piqué kiesésével lesz egy kis gáz hátul. Ő volt a legjobb formában hátul mostanában hiányozni fog.
Alves-Caceres-Márquez-Sylvinho lesznek hátul. Kispadon pedig csak Botia lesz védőnek.
Valószínűleg kézben fogjuk tartani a meccset,simán lebirtokoljuk őket.LM10 írta:Piqué kiesésével lesz egy kis gáz hátul. Ő volt a legjobb formában hátul mostanában hiányozni fog.
Alves-Caceres-Márquez-Sylvinho lesznek hátul. Kispadon pedig csak Botia lesz védőnek.
Eurosport, 12:00currahee írta:üdv!
csak egy kérdés:
-valaki véletlenül nem tudja hogy holnap valamilyen csatornán vagy netes oldalon lehet-e élőben követni a BL sorsolást???
ha esetleg valaki tudná akkor megköszönném az infót.
Hali!currahee írta:üdv!
csak egy kérdés:
-valaki véletlenül nem tudja hogy holnap valamilyen csatornán vagy netes oldalon lehet-e élőben követni a BL sorsolást???
ha esetleg valaki tudná akkor megköszönném az infót.
Így igaz, egyet kell értsek Sanyival.Boixos írta:sztem nem feltétlenül érdemes a játék minőségén pörögni, az unalmas győzelemért is három pontot adnak és a gáláért is. persze, aki ahogy érzi...
én azért inkább annak örülök, h magabiztosan haladunk a bajnoki elsőség felé, a madrid pedig ismét bebukott egy lehetőséget arra, h utolérjen bennünket, akármennyire villogtak bilbaoban
akkor bocsi, nem szóltam...Aprieto írta:A játék minőségére alapul a kérdésed?
Csupán arra írtam, amit. Semmivel sem volt több játék ezen a meccsen, mint a tegnapin. Sőt. De ha te másként látod én elfogadom. Én el TUDOM fogadni mások véleményét.
Hogy minek néztem? Mert a Barcának szorítok