Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy kicsit (tényleg nem sokat kéne...) visszaolvasva láthatod a reakciókat ezzel kapcsban.Nem volt olyan hsz,ami arról szólt volna,h jippy,micsoda jó ötletbali 15 írta:Ti mit szóltok ahoz a szabályhoz ami lehet hogy jövőre lesz,vagyis az hogy az nyeri a VB címet aki a legtöbb futamot nyerte.
Már idén be akarták vezetni de túl későn jelentették be.
hiányzott már nekem is, mindenben egyetértek, utolsó szavadat kivévemiihii írta:Végre-végre-végre!
7végén kezdődik az új szezon,új esélyekkel mindenkinek.Elég nagy a kálvária a F1 körül,épp ideje elkezdeni az idénytKíváncsian várom,h mit hoznak a futamok,nem egy egyszerű pontvadászat lesz sztem...
HAMIIII!!!!!
A LEGNAGYOBBG-Jay írta:Hello!
Nem tudom ki követi ki nem, de tegnap volt Ayrton Senna 49ik születésnapja! Sajnos immáron 15. éve nem ünnepelheti köztünk![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rDVx7VQFXpQ
Emlékezzen meg róla pár perc erejéig minden motorsport kedvelő![]()
"I race, designed to win" - Senna
R.I.P.
Jani!G-Jay írta:Hello!
Nem tudom ki követi ki nem, de tegnap volt Ayrton Senna 49ik születésnapja! Sajnos immáron 15. éve nem ünnepelheti köztünk![]()
http://www.youtube.com/watch?v=rDVx7VQFXpQ
Emlékezzen meg róla pár perc erejéig minden motorsport kedvelő![]()
R.I.P.
Egyetértek ebben. Valóban elég rossz hogy mindössze 2 pont volt a differencia az első és a második között, viszont ez így már túlzás, hogy csak a győzelem döntsön. Ha valaki végigalszik 10 futamot, megnyer mondjuk ötöt hatot, az nekem nem ér annyit mint aki csak négyet nyert, de minden versenyen vért izzadt. A 12 - 9 - 7 szimpibb.ozsimiki írta:azzal nincs akkora nagy baj,h a győztest jutalmazni akarják,de akkor adjanak neki 2vel több pontot,vagy 4el
örök hálám!!! Ez remek hír. Csak időnként nézek Formula-1-et, de ezen én is kibuktam. Mázli. Ksözönöm a csapatoknak, meg mindenkinek, aki meghozta ezt a döntést
én is csodálkozom rajta, mert emlékszem a Fuji-i 1000LE-s motorra.gekkodan írta:Mondjuk a 40-45 lóerőt pont a Hondáról nem hiszem el, amikor az F1-es autóból kitoltak 1000 pacit és mondjuk személyautóban is jellemző rájuk, hogy a szívómotorokból ők hozzák ki a legtöbb lovacskát turbo nélkül.
Ld. klasszikus 2.0-ás motorjuk 200 pacivalturbo nélkül. (Civic TypeR pl)
ez is durva!Varga Tamás írta:"Jean Todt lemondott a Ferrarinál betöltött valamennyi tisztségéről. Ezt az autógyár elnöke, Luca di Montezemolo jelentette be kedden."
Kíváncsi leszek, mi van a háttérben.
Nagy veszteség ez a Forma-1 és a Ferrari számára.
Az ám.Vito írta: marha jó![]()
Tudomásom szerint a csapat költségeit a Honda finanszírozza.gekkodan írta: Úgy lehetséges, hogy Ross Brawn egy profi, neked nem kell mondanom, ráadásul tavaly április környékén rájöttek, hogy egyáltalán nem versenyképes a kocsi és nem is titkolták, hogy rámennek a jövő évi fejlesztésekre, amikor majdnem mindenki nulláról indul.
Brawn nem véletlenül mentette meg a csapatot a saját zsebéből, nyilván tudta, hogy nem zsákbamacskát vásárol![]()
Amúgy meg az éles mindig más, futamkörnyezetben is kíváncsi leszek, hogy felveszik-e a versenyt mondjuk egy Renault-BMW-Ferrari szervízháttérrel és csapatmunkával.
marha jóKralo írta:http://www.f1hirek.hu/hir/Erkezik_az_er ... 0903171455
Egy újabb ökörség.![]()
Közben a helyzet mit sem változott: Brawn GP-vel Button ma is az élen, és a Meki továbbra is szenved.![]()
azt tudom, tavalyelőtt is előbb elkezdték a felkészülést,és tavaly sem voltak sehol,de így tényleg lehet sanszuk,h mindenki úgymond a 0-áról kezdi.gekkodan írta:Miki![]()
Úgy lehetséges, hogy Ross Brawn egy profi, neked nem kell mondanom, ráadásul tavaly április környékén rájöttek, hogy egyáltalán nem versenyképes a kocsi és nem is titkolták, hogy rámennek a jövő évi fejlesztésekre, amikor majdnem mindenki nulláról indul.
Brawn nem véletlenül mentette meg a csapatot a saját zsebéből, nyilván tudta, hogy nem zsákbamacskát vásárol![]()
Amúgy meg az éles mindig más, futamkörnyezetben is kíváncsi leszek, hogy felveszik-e a versenyt mondjuk egy Renault-BMW-Ferrari szervízháttérrel és csapatmunkával.
ez spec anno még bernie ötlete voltgekkodan írta: Mennyire akarják még tönkretenni ezt a sportot? Mosley a ribancaival együtt elmehetne már nyugdíjba