Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor otthon háború lesz, vagy legalábbis párnacsata...albicelesteX írta:Nagyon várom a meccset már!Valahol erre számítottam nem tudom miért "éreztem"!Hugom nagyon nagy Bayern drukker már tavaly mondtam neki remélem összekerülünk idén!Úgyhogy kíváncsian várjuk mind a ketten kisebb oltogatások már most mennek!De szerintem én jobban égnék ha mi esnénk ki!!!
Tényleg, el is felejtettem hogy Van Bommel azért néha-néha fejben nem bírja, rendszeresen gyűjti a lapokat.don gamper írta:Az első meccsen megszorjuk őket otthon (van Bommel piroslap)
Illetve idegenben sem fogunk betojni tőlük.
ebben nem vagyok teljesen biztos. ez most nem egy széthullot Bayern.teljesen nyílt lesz a küzdelem. kiváncsian várom.Az első meccsen megszorjuk őket otthon (van Bommel piroslap)
Illetve idegenben sem fogunk betojni tőlük.
Keresnek is meg nem is. Valahol igazuk van... Lesz ott májusban egy nagyon nehéz periódusunk, ahol akár 1 kisiklás is bukást jelenthet az egész szezonra nézve... (FC Barcelona topicban leírtam)bali 15 írta:néhány Real-os azzal szívja a vérünket hogy a bajnokságot el fogjuk veszíteni mert túl nagy lesz a nyomás. Vagy mostmár csupán sovány vígaszt keresnek?
A meccs ápr. 8-án lesz. Egyébként 73 eurónál kezdődik a kakasülőre...Andrisveres írta:SEGÍTSÉG! Április 2ig Barcelonában leszek! ha az első meccs hazai pályán lesz a bayern ellen akkor én ott leszek! de szerintetek mennyi a jegy egy bl meccsre?fityingem nincs de muszáj kimennem! mennyibe kerülhet a legmagasabb kakasülőre?