2009.03.20. 19:44:38
Szerintem mindegy ki az ellenfél, hogy otthon kezdünk, az sem akkora probléma.
Sokan említették a Chelsea és Liverpool elleni bukást anno.
Szerintem a Pool elleni betli elsősorban Márquez és Valdéz érdeme, a mexikói
helyett szívesebben látnám Puyol mellett Piquét ezeken az üsszecsapásokon.
A Chelsea ellen pedig otthon lőhettünk volna 6-ot, mégis 2 ment be. Nem a nyomásgyakorlás hiányával, a motivációval volt gond.
A döntőben a MU, esetleg nagy meglepetéssel az Arsenal várhat ránk. A MU-t szerintem idén vernénk, tavaly is volt esély, pedig akkor a csapat mélyponton volt. Ha döntőbe jutunk, a győzelem is meglesz érzésem szerint.
A Bayern védelme elég gyenge, a támadósor hiába ütőképes. Én elég kevés esélyt adok nekik a Barca ellen, szerintem fekszik nekünk a németek stílusa (főleg Klose nélkül).
Alapvetően az elődöntő a kulcs. A Chelsea és a Liverpool (különösen utóbbi) hihetetlenül masszív, szervezett ellenfél. Ha ők megvernék a Barcát, akkor a BL történetében először lenne címvédés. Ugyanis nem hiszem, hogy Juve-Liverpool-Barcelona-MU, illetve Real-Chelsea-Barca-MU sorsolással BL-t lehet nyerni.
Én bizakodó vagyok, mert a balszélen Henry nagyon hajtani fog (ezért a trófeáért igazolt ide), és sztem a BL stílusa fekszik is neki. Abidal és Puyol visszatérnek, a többi poszt pedig meg van oldva.
Forca Barca!