Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tényleg, el is felejtettem hogy Van Bommel azért néha-néha fejben nem bírja, rendszeresen gyűjti a lapokat.don gamper írta:Az első meccsen megszorjuk őket otthon (van Bommel piroslap)
Illetve idegenben sem fogunk betojni tőlük.

ebben nem vagyok teljesen biztos. ez most nem egy széthullot Bayern.teljesen nyílt lesz a küzdelem. kiváncsian várom.Az első meccsen megszorjuk őket otthon (van Bommel piroslap)
Illetve idegenben sem fogunk betojni tőlük.

Keresnek is meg nem is. Valahol igazuk van... Lesz ott májusban egy nagyon nehéz periódusunk, ahol akár 1 kisiklás is bukást jelenthet az egész szezonra nézve... (FC Barcelona topicban leírtam)bali 15 írta:néhány Real-os azzal szívja a vérünket hogy a bajnokságot el fogjuk veszíteni mert túl nagy lesz a nyomás. Vagy mostmár csupán sovány vígaszt keresnek?
A meccs ápr. 8-án lesz. Egyébként 73 eurónál kezdődik a kakasülőre...Andrisveres írta:SEGÍTSÉG! Április 2ig Barcelonában leszek! ha az első meccs hazai pályán lesz a bayern ellen akkor én ott leszek! de szerintetek mennyi a jegy egy bl meccsre?fityingem nincs de muszáj kimennem! mennyibe kerülhet a legmagasabb kakasülőre?

Értem, köszi a választ, és győzzön a jobbik..:Poldi:.. írta:egyértelmű Bayern. Ők az abszolút kedvenceim. a szívem csapataRajmó írta:Na Poldi, kinek fogsz szurkolni majd?Ha jól tudom, ide is és oda is húz valamennyire a szíved
Jaja, bizony nem volt csúnya gól Messitől!kovinho írta:Jut eszembe, ha már Bayern - Barça.
Ez ugrott be először: http://www.youtube.com/watch?v=xeNM2jpg ... re=related
Hasonlókat Messitől...

Jó meccsek lesznek talán szorosak is. De mivel az én véleményem nem fogja befolyásolni a látottakat miért ne mondhatnám hogy itt alap h továbbjutunk? Mi játsszuk a focit, kreatívabbak vagyunk ők viszont ötlettelen középpályájukkal unalmas meccseket tudnak játszani. De a középpálya-erőviszony szerintem már most eldöntötte h ki merre tovább.mess2009 írta:hát... semmi ok az örömre! sztem a sorsoláson 0 szerencse ért bennünket.
A Bayern félelmetes gólaránnyal tört be a nyolcba, láttam a két legutóbbi meccsüket az ászok nélkül is NAGYON ERŐSEK.
Az otthonkezdés igenis szintén hátrány statisztikák neélkül is ezt vitatni sem lehet. tehát mostmár tudjuk..talán ennyi a haszon.
Az esélyünk: van természetesen, csak jól kell játszani!! sok-sok szerencse!! és jó taktika. sztem néhány újdonságot is meg kéne fontolni Guardiolának, mint pl. az ászok emberfogása, és a kontráknak nagyobb szerep! ( tudom, nem ez a Barca alap-felfogása csak az a baj hogy ezt már mindenki tudja, arról nem is beszélve, hogy ellenünk is ez a leg hatásosabb fegyver)