mess2009 írta:hát... semmi ok az örömre! sztem a sorsoláson 0 szerencse ért bennünket.
A Bayern félelmetes gólaránnyal tört be a nyolcba, láttam a két legutóbbi meccsüket az ászok nélkül is NAGYON ERŐSEK.
Az otthonkezdés igenis szintén hátrány statisztikák neélkül is ezt vitatni sem lehet. tehát mostmár tudjuk..talán ennyi a haszon.
Az esélyünk: van természetesen, csak jól kell játszani!! sok-sok szerencse!! és jó taktika. sztem néhány újdonságot is meg kéne fontolni Guardiolának, mint pl. az ászok emberfogása, és a kontráknak nagyobb szerep! ( tudom, nem ez a Barca alap-felfogása csak az a baj hogy ezt már mindenki tudja, arról nem is beszélve, hogy ellenünk is ez a leg hatásosabb fegyver)
Jó meccsek lesznek talán szorosak is. De mivel az én véleményem nem fogja befolyásolni a látottakat miért ne mondhatnám hogy itt alap h továbbjutunk? Mi játsszuk a focit, kreatívabbak vagyunk ők viszont ötlettelen középpályájukkal unalmas meccseket tudnak játszani. De a középpálya-erőviszony szerintem már most eldöntötte h ki merre tovább.
Régebben 99-felé megszerettem őket 1időben a Barcával, de mára szívem csak a Barcáé, azért kedvelem a bajorokat.
De azért ember gondolkodj el a 2 csapaton és értékeld újra az erőviszonyokat mert elődöntőben elpattannak az ereid a magas vérnyomástól.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona