Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
House
Entrenador del Barça

2009.04.09. 20:39:58

ozsimiki írta:
redmiller írta:Somos Ákos megjegyezte a meccs alatt, hogy ennek a csapatnak nem kell edző! Ismerem, becsülöm Ákost, de ez baromi nagy baromság... Rijkaard alatt is ott voltak ezek a játékosok, mégsem stimmelt valami. Igenis ez a csapat - jelenlegi stílus, játék - sehol sem lenne Guardiola nélkül.
azt a mondatot tovább kötötte, és ő is hangsúlyozta Pep fontosságát, sőt az egész mondata csak abból jött,h ugye Pep elment a kispadtól :wink: és "nem volt edzője" ilyen értelemben akkor a csapatnak. rosszul értelmezted azokat a szavakat.
szerintem is volt egyfajta irónia a szavaiban, nameg a mobil korában ez már nem akadály. :D Egyébként, amien heves volt, még akár onnan is kiabálhatott volna, "jó szurkoló" módjára. :D
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.09. 20:39:30

ozsimiki írta:
redmiller írta:Somos Ákos megjegyezte a meccs alatt, hogy ennek a csapatnak nem kell edző! Ismerem, becsülöm Ákost, de ez baromi nagy baromság... Rijkaard alatt is ott voltak ezek a játékosok, mégsem stimmelt valami. Igenis ez a csapat - jelenlegi stílus, játék - sehol sem lenne Guardiola nélkül.
azt a mondatot tovább kötötte, és ő is hangsúlyozta Pep fontosságát, sőt az egész mondata csak abból jött,h ugye Pep elment a kispadtól :wink: és "nem volt edzője" ilyen értelemben akkor a csapatnak. rosszul értelmezted azokat a szavakat.
Igy van, ahogy Miki mondja. Amugy sztem nagyon jó kommentátor, sztem a mostaniak közül(azokra gondolok akik focit közvetitenek) a legjobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.09. 20:37:16

Én tisztelem, mint játékost, és becsülöm, mint edzőt - és fordítva.
Nagyszerű munkát végez, amiért kalapemelgetés legyen a jutalma - innen a távolból.
Egyértelműen látszik a fejlődés a csapat életében: új karakter, új attitűdök, új impulzusok érik a Csapatot napról-napra.
Kinevezése elején erős fenntartással voltam felkészültsége felől, de ezt már december végére revideáltam, és teljes mellszélességgel támogatom.
Viszont tegnap este picit felelőtlenül viselkedett. Beleélheti magát a meccsbe, ez természetes. Reagálhat a meccs történéseire, reklamálhat is - de nem így, nem ilyen vehemenciával. Mondhatja, hogy ez most nem fontos. De, igenis fontos. Mert mi van, ha 2 meccses eltiltást kap, hm? Gondolkodjunk emberek, ne csak a vállát veregessük, mert a Chelsea vagy a Liverpool elleni odavágón nem lesz mindegy, hogy a VIP-páholyból, vagy a kispad mellől instruálhatja játékosait. Picit felelőtlennek éreztem már a meccs alatt is az ilyen szangvinikus reakciót. Ugyanis nagyon jól tudhatta, Mr. Webb nem fogja megváltoztatni - egyébként helytelen és dilettáns - döntését. Azt még csak-csak elfogadtam, hogy nem adott büntetőt, de hogy még sárgát is adjon - az nonszensz.
Gergo9 írta még a meccs alatt, hogy Webb az egyik legfoglalkoztatottabb angol bíró. És akkor mi van? Attól még tegnap vagy tucatnyi téves és rossz döntése volt. Egyáltalán nem uralta a meccset, olyan esetlegesnek tűnt a viselkedése és ténykedése.
Mindenesetre Pep a jövőben az ilyen dühkitörésektől tartózkodjon, mert inkább árt, semmint használ a csapatnak.

FORCA BARCA!
FORCA BARCA!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.09. 20:27:02

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.09. 20:23:20

Hát nem ezt szoktuk meg tőle, de hát valóban volt a birónak pár vicces itélete. Pep meg kiállt a csapat mellett, én büszke vagyok rá.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.09. 10:58:59

Mindent elmond róla a videó. Kiveálló edző(nek látszik) , és csupaszív ember.
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.04.09. 08:38:11

Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=HLyJk-uw ... -fresh+div

ezt csekkoljátok :) 1:13 -tól van a lényeg :) 2:40 wow :O
egy igazi ember! nem fél kimutatni az érzéseit, csodás edző, figyel a játékoaira, ha valamit nem értenek, mégegyszer elmondja, AZ EDZŐ! és persze nagyon jó játékos. nem tudok mit mondani, nagyon jó videó róla.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.04.09. 08:31:55

Somos Ákos megjegyezte a meccs alatt, hogy ennek a csapatnak nem kell edző! Ismerem, becsülöm Ákost, de ez baromi nagy baromság... Rijkaard alatt is ott voltak ezek a játékosok, mégsem stimmelt valami. Igenis ez a csapat - jelenlegi stílus, játék - sehol sem lenne Guardiola nélkül.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Deus
Boixos Nois

2009.03.30. 20:39:45

http://www.youtube.com/watch?v=HLyJk-uw ... -fresh+div

ezt csekkoljátok :) 1:13 -tól van a lényeg :) 2:40 wow :O
KépKép
Deus
Boixos Nois

2009.03.28. 23:19:22

http://www.youtube.com/watch?v=fSjWNwhK6pk&NR=1

ezt sohasem tudom megunni :) Nagyon nagy :)
KépKép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.03.23. 19:14:27

Egyetértek Tamással.

Guardiola döntése nem kérdőjelezhető meg, ameddig ilyen sikeres a csapat. Főleg nem általunk és főleg nem X ezer km távolságból, ráadásul "gyerekektől".

Nyilván nem véletlen, hogy Guddy játszik, újra leírom, hogy mi az ami nem releváns:

- Hleb Arsenalos teljesítménye
- Hleb ára
- Hlebbel kapcsolatos személyes szimpátiák
- Gudjohnsen izlandi válogatott teljesítménye
- Gudjohnsen személyes megítélése
- A játékosok összehasonlító ára

Elárulom a döntésben mi releváns:

- az edzésteljesítmény
- a játékosok teljesítménye meccsen
- AZ EDZŐ SZEMÉLYES DÖNTÉSE
- az edző döntéséből következő eredmény: siker / sikertelenség

Az előbb említett releváns tényezőkből vélhetően 4/4 teljesen igazolt és helyes, innentől kezdve ha lenne joga bárkinek is ilyen kijelentéseket tenni, logikailag akkor is cáfolható lenne a kijelentés. Persze mondani lehet bármit, de szerencsére ez max a fórumon marad meg, odakint senkit sem érdekel.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.03.23. 19:09:08

Guddy az izlandi válogatottban csatárként olyan gólokat lő, amilyeneket bárki megirigyelhetne. Lehet azt mondani, hogy "jó, igen hol van az izlandi válogatott, ott bárki sztár lenne..."
Ajánlom a youtubeot és tessék megnézni a válogatottban nyújtott teljesítményét.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
ke.andy
Jugador del Barça

2009.03.23. 18:54:30

Én azt gondolom, hogy Guddy jobb csere volt, mint Hleb lett volna. A középpályánk elfogyott. Keita egyedül Hlebbel nem lett volna elég erős. Guddy ellenben hátrajön és sok labdát "igyekszik" szerezni. Hleb egy újabb támadó lett volna... Ha nem sérülnek le Ini-ék, akkor szerintem Hleb is játszott volna.

Én nem vagyok a fehérorosz ellen. Sőt, bízom benne, hogy a következő évben bebizonyítja, érdemes volt türelemmel lenni iránta. Piqué-n kívül a Pl-ből jövőkre várni kellett...

Szóval peace! Pep érti a dolgát. A rotáció eddig segített.
Hleb és Guddy is simán elfér a keretben!!!

Go Barca, Go!
cps46
Entrenador del Barça

2009.03.23. 18:50:45

Én egy dolgot nem értek Guddy-val kapcsolatban. Csatárnak vettük, aztán Frank középpályást akart faragni belőle, de ez nem igazán jött be szerintem. Erre Pep ugyanezt folytatja. Hleb meg pont az ellenkezője. Ő fullra középpályás, viszont Pep csak szélsőként próbálja használni. Ez még nem is lenne akkora baj, viszont ő mindig csak akkor játszik, amikor rajta kívül Bojan, Keita, Busquets, stb. van a pályán. Ne értsetek félre, nem leszólni akarom őket, de azért nem ugyanaz egy Messi-Ini-Xavi trióval összejátszani, mint az előbb említettekkel. Ezért van az, hogy Hleb inkább megpróbálja egyedül, és az esetek 99%-ban el is veszíti a labdát. Ha meg adja a forintost Bojannak, aki kihagyja a ziccert, simán elfelejtjük, mert csak a gólokra emlékszünk. Henrynak kb 1-1,5 év kellett, hogy elkezdje rendszeresen rugdosni a góljait, és hasznos tagja tudjon lenni a csapatnk, pedig ő már tavaly se csak időhúzó csereként jött számításba. Én remélem, hogy Hleb marad, mert szerintem Xavi és Ini mögött ő lenne a harmadik legjobb kreatív középpályásunk, de ehhez Pepnek is ott kellene játszatnia. Vagyis ha Pep azt mondja, hogy van még hova fejlődni, akkor remélem, hogy ebbe az irányba fogunk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
chi omega
Entrenador del Barça

2009.03.23. 18:46:50

pep valószínűleg azért játszatja gudjohnsent a középpályán hleb helyett, mert utóbbit fizikálisan gyengének tartja, és nem elég labdabiztosnak.
és van is rá alapja, lássuk be. guddy nem csinál semmi különöset, de megbízható. hleb folyton eladja a labdát, és nem szereti összekoszolni a mezét.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.23. 18:43:38

lionelmessi19 írta:De vagyunk olyan helyzetben Tamás. Szerintem nem attól leszünk olyan helyzetben, hogy jobb futbalisták vagyunk az illetőnél. Ennyi erővel semmifajta kritikát nem fogalmazhatnánk meg. Guddy bizony egy falábú jómunkásember ebben a mezőnyben.
És tényleg fogalmam sincs hogy Pep miért játszatja. Hopp, játszik a csapat, Pep zseniális edzőnek mutatkozik, én mégis megmerem kérdőjelezni egy döntését... :roll: Nem szakadt ránk az ég.
Kritizálni persze lehet, semmi akadálya, csak éppen nem változik ettől semmi.
Az pedig nem érv Guddy játszatása ellen, hogy falábú, kétballábas, favágó, meg Hleb cipőjének vitelére is alkalmatlan, hanem csupán minősítés. Szeretnénk mi olyan favágók lenni, mint az izlandi. Egy szóval nem mondom, hogy egy világsztár, de nem rosszabb a fehérorosznál.
És aza a lényeg, hogy Pepnek van róla fogalma. Mégiscsak Neki van erről papírja, meg tudása, meg ő vesz részt az edzéseken.
Meg is kérdőjelezheted a döntését - ettől sem szakad ránk az ég... :roll:
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.03.23. 18:40:32

Varga Tamás írta: Gondolom, azért játszatja Guddyt, mert megbízik benne, és jobbnak tartja, mint Hlebet. És megmondom őszintén, van is némi alapja.

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Szerintem is jobb lett volna, ha Hlebet hozza fel Iniesta helyett, én legalábbis szívesen megnéztem volna, h mit alkot? Gudjohnsennél kevesebbet biztosan nem ... :roll:
Simán elbírta volna a csapat (a meccs). Szóval szerintem itt volt a kitűnő alkalom - Hlebnek... :)
Mikor, ha nem ilyenkor?

Off: bocsi, Tamás, a barokkos túlzásokról legelőször Te jutsz az eszembe... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Andris
Adminisztrátor

2009.03.23. 18:32:48

De vagyunk olyan helyzetben Tamás. Szerintem nem attól leszünk olyan helyzetben, hogy jobb futbalisták vagyunk az illetőnél. Ennyi erővel semmifajta kritikát nem fogalmazhatnánk meg. Guddy bizony egy falábú jómunkásember ebben a mezőnyben.
És tényleg fogalmam sincs hogy Pep miért játszatja. Hopp, játszik a csapat, Pep zseniális edzőnek mutatkozik, én mégis megmerem kérdőjelezni egy döntését... :roll: Nem szakadt ránk az ég.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.23. 18:27:22

socio66 írta: a tények azok hogy van egy (ezen a szinten)botlábú favágó,aki ugyan hajt mint egy állat,meg azért fejlődött már valamit technikailag az ideigazolása óta,de egyébként egy nulla ide.
...
Guddy képzettségben a fasorban sincs a fehéroroszhoz képest,a cipőjét nem vihetné,nemhogy kiszorítsa a csapatból..
A barokkos túlzásoktól azért tartózkodjunk.

Szerintem, itt senki, én sem, vagyunk olyan helyzetben, hogy akár Guddy, akár Hleb futballtudását megítélje, és ilyen jelzőkkel illesse.

Magam is megtettem ezt anno Oleguer esetében, ami nem volt szép, de közelebb állt a valósághoz, mint Guddy esetében.
Kép
socio66

2009.03.23. 18:15:48

Persze,senki sem kételkedik Pepben,minden őt igazolja,de:
a tények azok hogy van egy (ezen a szinten)botlábú favágó,aki ugyan hajt mint egy állat,meg azért fejlődött már valamit technikailag az ideigazolása óta,de egyébként egy nulla ide. A lövései(főleg a technikalikag nehezebben kivitelezhetőek) botrányosak, passzai sem az igaziak,rendszerint nem tud lekövetni egy Messit vagy Iniestát,pedig nekik itt már vissza kell tudni adni azt a kényszerítőt..Egyszerűen nem idevaló! Anglia az ő terepe,mert ott technikailag talán még kiemelkedő is lenne,plusz fizikailag is rendben van.
No és ez az ember játszik kb. 10X több időt mint Hleb,aki egy kumma jó idény után jött ide,abból az Arsenalból,amely hozzánk hasonló focit játszik. Volt szerencsém látni néhány Arsenal meccset.Hleb kiemelkedő volt,nagyszerű passzok,kiugratások,háromszögelések,sőt, gólok is. Meghatározó játékos volt a csapatban.
Guddy képzettségben a fasorban sincs a fehéroroszhoz képest,a cipőjét nem vihetné,nemhogy kiszorítsa a csapatból..
Ettől függetlenül minden tiszteletem az edzőé és 1000%-ig biztos vagyok benne hogy okkal teszi,amit tesz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.03.23. 18:01:00

Az FC Barcelona edzőjét Pep Guardiolának hívják.
Az Ő szakmai döntésében eddig nem csalatkoztunk, így nincs okunk kételkedni döntéseiben.
Josep Guardiola i Sala látja a játékosokat hétről-hétre, edzésről-edzésre, így megfelelő szakmai-fizikai-mentális állapotukkal maximálisan tisztában van.
A Csapat eddigi összeállításai mindig az Ő igazát támasztották alá, így döntéseit megkérdőjelezni, vagy "botrányosnak" nevezni dőreség, főleg több ezer kilométeres távolságból.
Gondolom, azért játszatja Guddyt, mert megbízik benne, és jobbnak tartja, mint Hlebet. És megmondom őszintén, van is némi alapja.

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.03.23. 17:50:18

Annak ellenére amit mondasz Andris.
Szerintem Hleb lesz aki év végén távozni fog.
Gudít nem is értjük, nem is kell.
Ha meglövi azt az egy két megmentő gólt az évben. Akkor nekem már megérte, hogy itt van.
Hleb viszont egy potya gólt sem tud felmutatni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Andris
Adminisztrátor

2009.03.23. 17:41:19

Gudjohnsen itt három éve nem nyújt semmit, mégis rendszeresen játéklehetőséget kap.

Nem vitatom én el, hogy az eddig látott néhány meccsén Hleb nem produkált semmi meggyőzőt, de egészen alapvető dolgok felett siklotok el csupán ezért az apróságért, mert igen, ha normális helyzetben lennénk, ezek azok lennének.

Nem játszik soha, nem játszott még gyakorlagilat a posztján, kb 3 helyen bevethető, és ebből a 3. számún játszik néha, a 2.on talán 2szer, a kp-n meg egyszer SEM.

Tehát mondom, egyetlen dolgot nem értek, hogy a meccsről meccsre tökéletes nullát nyújtó guddy ellenében hogy ülhet ő mindig a padon. Képességekben óriási a szakadék a két játékos közt, talán illenék némivel több lehetőséget adni. Akkor is ha edzésen sem túl meggyőző, ahol viszont mindig részt vehet. Mert más nem lehet egyszerűen.

Csak Pepnek lehet fogalma arról, hogy mi a helyzet, nyilván ezért is a mellőzés, ezért tartom marhaságnak amit fcjoc írt, ugyanakkor ez még így is irreális. Simán is, és Gudjohnsenhez viszonyítva meg pláne.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Válasz küldése