Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szerintem is volt egyfajta irónia a szavaiban, nameg a mobil korában ez már nem akadály.ozsimiki írta:azt a mondatot tovább kötötte, és ő is hangsúlyozta Pep fontosságát, sőt az egész mondata csak abból jött,h ugye Pep elment a kispadtólredmiller írta:Somos Ákos megjegyezte a meccs alatt, hogy ennek a csapatnak nem kell edző! Ismerem, becsülöm Ákost, de ez baromi nagy baromság... Rijkaard alatt is ott voltak ezek a játékosok, mégsem stimmelt valami. Igenis ez a csapat - jelenlegi stílus, játék - sehol sem lenne Guardiola nélkül.és "nem volt edzője" ilyen értelemben akkor a csapatnak. rosszul értelmezted azokat a szavakat.
Igy van, ahogy Miki mondja. Amugy sztem nagyon jó kommentátor, sztem a mostaniak közül(azokra gondolok akik focit közvetitenek) a legjobb.ozsimiki írta:azt a mondatot tovább kötötte, és ő is hangsúlyozta Pep fontosságát, sőt az egész mondata csak abból jött,h ugye Pep elment a kispadtólredmiller írta:Somos Ákos megjegyezte a meccs alatt, hogy ennek a csapatnak nem kell edző! Ismerem, becsülöm Ákost, de ez baromi nagy baromság... Rijkaard alatt is ott voltak ezek a játékosok, mégsem stimmelt valami. Igenis ez a csapat - jelenlegi stílus, játék - sehol sem lenne Guardiola nélkül.és "nem volt edzője" ilyen értelemben akkor a csapatnak. rosszul értelmezted azokat a szavakat.
azt a mondatot tovább kötötte, és ő is hangsúlyozta Pep fontosságát, sőt az egész mondata csak abból jött,h ugye Pep elment a kispadtólredmiller írta:Somos Ákos megjegyezte a meccs alatt, hogy ennek a csapatnak nem kell edző! Ismerem, becsülöm Ákost, de ez baromi nagy baromság... Rijkaard alatt is ott voltak ezek a játékosok, mégsem stimmelt valami. Igenis ez a csapat - jelenlegi stílus, játék - sehol sem lenne Guardiola nélkül.
egy igazi ember! nem fél kimutatni az érzéseit, csodás edző, figyel a játékoaira, ha valamit nem értenek, mégegyszer elmondja, AZ EDZŐ! és persze nagyon jó játékos. nem tudok mit mondani, nagyon jó videó róla.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=HLyJk-uw ... -fresh+div
ezt csekkoljátok1:13 -tól van a lényeg
2:40 wow :O
Kritizálni persze lehet, semmi akadálya, csak éppen nem változik ettől semmi.lionelmessi19 írta:De vagyunk olyan helyzetben Tamás. Szerintem nem attól leszünk olyan helyzetben, hogy jobb futbalisták vagyunk az illetőnél. Ennyi erővel semmifajta kritikát nem fogalmazhatnánk meg. Guddy bizony egy falábú jómunkásember ebben a mezőnyben.
És tényleg fogalmam sincs hogy Pep miért játszatja. Hopp, játszik a csapat, Pep zseniális edzőnek mutatkozik, én mégis megmerem kérdőjelezni egy döntését...Nem szakadt ránk az ég.
Szerintem is jobb lett volna, ha Hlebet hozza fel Iniesta helyett, én legalábbis szívesen megnéztem volna, h mit alkot? Gudjohnsennél kevesebbet biztosan nem ...Varga Tamás írta: Gondolom, azért játszatja Guddyt, mert megbízik benne, és jobbnak tartja, mint Hlebet. És megmondom őszintén, van is némi alapja.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
A barokkos túlzásoktól azért tartózkodjunk.socio66 írta: a tények azok hogy van egy (ezen a szinten)botlábú favágó,aki ugyan hajt mint egy állat,meg azért fejlődött már valamit technikailag az ideigazolása óta,de egyébként egy nulla ide.
...
Guddy képzettségben a fasorban sincs a fehéroroszhoz képest,a cipőjét nem vihetné,nemhogy kiszorítsa a csapatból..