Victor Valdés
- albicelesteX
- A Vadász
Kár belinkelni ilyeneket!Minden kapusnak vannak ilyen hibái!De szerintem klasszisokkal jobb kapus a Barcelona jelenlegi hálóőrénél!És ezt bárhol bármikor ki merem jelenteni!Valdes teljesítménye rapszodikus!Róla nem tudsz belinkelni ilyeneket?Vagy még nagyobbakat?vagy még többet?

Minden kapusnak vannak bravúrjai és hibái. Akit te most a Barcelona kapujába kívánsz, azon az emberen ment el a csehek továbbjutása a törökök ellen az EB-n. Ha érdekel ITT meg is nézheted.AdaMM írta:Bárcsak igaz lenne a hír hogy tárgyalnak Cech-el!Szivesebben látnám őt a Barca kapujában mint valdest!Valdesnek kétségtelenül vannak nagy bravúrjai viszont vannak nagyon amatőr hibáis is ami ilyen szinten meccsekbe kerülhet(Volt már rá példa) és ezt a Barcelona nem engedheti meg magának semilyen körülmény között!
Én így látom
Csak a BARCA!!!!!!!!!!
Bárcsak igaz lenne a hír hogy tárgyalnak Cech-el!Szivesebben látnám őt a Barca kapujában mint valdest!Valdesnek kétségtelenül vannak nagy bravúrjai viszont vannak nagyon amatőr hibáis is ami ilyen szinten meccsekbe kerülhet(Volt már rá példa) és ezt a Barcelona nem engedheti meg magának semilyen körülmény között!
Én így látom
Csak a BARCA!!!!!!!!!!
Én így látom
Csak a BARCA!!!!!!!!!!
-
- Jugador del Barça
"For eight months, nothing has been said about the renewal," Carvajal told RAC 1.
"Victor and I are only thinking about Barça.
"But he is an extraordinary goalkeeper that is good enough to play for Barcelona and I know that there are four or five clubs looking for keepers."
Goal.com-ról
Jajj, de türelmetlen itt valaki. Ha valóban olyan extraordinary lenne, akkor biztosan nem vacakoltak volna eddig a hosszabítással, gondolom én.
Ezt a fenyegetőzést, 5 másik klub is kapust keres
És biztosan rá gondoltak, persze.
Azért én remélem, hogy megtáltosodik és top kapusunk lesz a hátralévő időben.
"Victor and I are only thinking about Barça.
"But he is an extraordinary goalkeeper that is good enough to play for Barcelona and I know that there are four or five clubs looking for keepers."
Goal.com-ról
Jajj, de türelmetlen itt valaki. Ha valóban olyan extraordinary lenne, akkor biztosan nem vacakoltak volna eddig a hosszabítással, gondolom én.
Ezt a fenyegetőzést, 5 másik klub is kapust keres

Azért én remélem, hogy megtáltosodik és top kapusunk lesz a hátralévő időben.
Is-is. Mi nagyon le tudjuk húzni, mert mi világklasszist várunk, kedvenc csapatunkba - jogosan. De nem rossz kapus ő. Nem klassziss hálóőr, de jó. Sztem maradjon, max. cserének, de kezdőbe is maradhat.MichaaBee írta:Vagy csak mi húzzúk le ennyire.LG írta:Hát én megmondom őszintén, nekem mind1, h m1-e, vagy marad. Sztem sokat nem vesztenénk vele. Bár ugy is maradni fog, mert odakint nagyra tartják, talán kicsit túlságosan is.![]()
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Érdekes dolog ez...
Mr nekem az is érdekes kicsit hogy a Real minden áron Ancelottit szeretné, miközben van ott egy elég jól muzsikáló Juande Ramos, azonban Ancelotti az utóbbi 2 évben semmit nem nyert, és most sem fog. A helyére még meg is érteném a Milant hogy Frankot akarják, de hogy ő miért akarja annyira Valdést? Véleményem szerint Abbiati egy elég elfogadható kapus, nem is bakizik annyit.
Sry az Off-ért
Mr nekem az is érdekes kicsit hogy a Real minden áron Ancelottit szeretné, miközben van ott egy elég jól muzsikáló Juande Ramos, azonban Ancelotti az utóbbi 2 évben semmit nem nyert, és most sem fog. A helyére még meg is érteném a Milant hogy Frankot akarják, de hogy ő miért akarja annyira Valdést? Véleményem szerint Abbiati egy elég elfogadható kapus, nem is bakizik annyit.
Sry az Off-ért
Vagy csak mi húzzúk le ennyire.LG írta:Hát én megmondom őszintén, nekem mind1, h m1-e, vagy marad. Sztem sokat nem vesztenénk vele. Bár ugy is maradni fog, mert odakint nagyra tartják, talán kicsit túlságosan is.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Hát én megmondom őszintén, nekem mind1, h m1-e, vagy marad. Sztem sokat nem vesztenénk vele. Bár ugy is maradni fog, mert odakint nagyra tartják, talán kicsit túlságosan is.
HA Rijkard menne a padukra... És akkor is csak LEHET, h menne. Ő katalán, az edző, a vezetőség bízik benne. Maradni fog. 95%.
A katalán Sport napilap megszellőztette a hírt, miszerint a csapat vezetése kész meghosszabbítani Valdes 2010-ben lejáró szerződését. A csapat technikai vezetősége egy 2014-ig szóló kontraktust szeretnének kicsikarni. Ugyanakkor koránt sem biztos, hogy VV marad a klubnál, főleg abban az esetben ha Rijkaard megy a Milan kispadjára, merthogy Victor neve bizony ott van a holland mester kívánságlistáján 

Szerintem Buffon simán ért 50 millát a Juvénak. A kapuskérdésről pedig csak annyit, hogy a világ legjobb csapatának a világ egyik legjobb kapusa dukál.LG írta:Buffonért valóban 10 milliókat kéne kiadni, ha jól tudom a kapusoknál ő volt a legdrágább igazolás, ha jól emlékszem 50 millió körül volt. Szóval teljesen irreális, Cassillasról meg ne is beszéljünk. Majd látjuk, VV hogy véd idén a BL-ban a fontos meccseken. Ha miatta esnénk ki én nagyon bepipulnék rá.
A Barca a világ egyik leggazdagabb klubja (2-3. hely), pénz is lenne bőven. Egyszerűen megbíznak Valdézben és kész. Nem rossz kapus amúgy, csak a kijövetelei borzalmasak. Na meg az évi 2-3 bakiparádéba illő potyagólja.
Buffonért valóban 10 milliókat kéne kiadni, ha jól tudom a kapusoknál ő volt a legdrágább igazolás, ha jól emlékszem 50 millió körül volt. Szóval teljesen irreális, Cassillasról meg ne is beszéljünk. Majd látjuk, VV hogy véd idén a BL-ban a fontos meccseken. Ha miatta esnénk ki én nagyon bepipulnék rá.
Én bízok Valdesben, mert szerintem, az igazán fontos pillanatokban nagyot tud alakítani. Lásd 2006 Bl döntő, Henry 3 ziccerét is fogta, nem kis bravúr azért ez. Tény, hogy "sok" olyan gólt kapott az évek alatt, amit mondjuk Buffon, vagy Casillas kifogott volna, de nem hinném, hogy akár csak egy cím is elment volna miatta. Ha jó a csapat ő is jó! Én nem érzem szükségesnek egy klasszis kapus igazolását, rengeteg pénzért, mert ha a kapussal hozzuk a meccseket, akkor már úgy is nagy baj van. A Barca játéka mindíg is arról szólt, hogy nálunk a labda, mi támadunk, mi alakítunk ki ziccereket, az ellenfél meg kb. 3 szor eljut a meccs alatt a kapunkig. Amíg ez így van, nem kell jobb kapus, ha meg nincs így, akkor mindegy ki van hátul, úgyse nyerünk semmit. Nyilván én is nyugodtabb lennék egy Buffonnal hátul, de ezért nem adnék ki euró 10 milliókat, egy nagy tehetségnek kikiáltott kapussal meg nem megyünk semmire, mivel a tehetségeknek jatszani kell(pláne kapus poszton), hogy beérjenek, csakhogy Valdes mellett úgy se jutna elég lehetőséghez. 2006-ban nem volt védelmünk(szerintem egy vicc volt - pl. Oleguer), ő volt a kapus, és mégis megaláztuk Európát! Erről ennyit!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
-
- Jugador del Barça
rszergej írta:a bravúrokra nálam ne arra gondoljatok, hogy jól jön ki a kapuból és lehúzza a szögleteket, meg a beíveléseket, hanem ha a kapura irányuló jó lövéseket hárítja, és persze nem a középre tartókat, igaz nem a védhetetlen lövésekre gondolok, és itt egy újabb kérdés, mi a védhetetlen, hát sajnos Valdés esetében elég sok ilyen lövés van). Már nem is tudom pontosan, hogy hány éve elsőszámú kapus, de kb 5-6 lehet, na ebből volt 2 jó éve, ez szerintem nem elegendő egy ilyen nagy klubhoz.palesz77 írta:most már az is baj, hogyha véd?csak vicceltem, értem, hogy mire céloztál, de jogos, amit már írtak, hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat
Mák, hogy katalán.
Ja és hajrá Valdés
Neki pl juninho szabadrúgása is védhetetlennek bizonyult.
Remélem egyszer elkapja a fonalat, ha máskor nem, most lehet majd szüksége rá a csapatnak, hogy kivetkőzve magából igazán nagyot alkosson!
Go Vitya!
- rszergej
- Capitá del Barça
Na vagyok, mint Vicotr Valdés nagy ellenrajongója. Attól, hogy én páros lábbal rúgnám ki még mindig, még ugyan úgy szorítok neki, hogy jól védjen, mert a csapat része ő is. A malaga ellen jól védett, volt két olyan helyzet, ahol nyújtózkodni kellett és megcsinálta. De ettől még nem lesz jól kapus, majd ha 2-3 (vagy esetleg elég lenne 1-2 is nekem)szezonon keresztül képes lesz arra, hogy ne bakijai legyenek többségben, meg nem kiscsapatok ellen fog bravúrokat (bár a malagat már lassan lehet középcsapatnak is mondani) mutatni, hanem a nagyok ellen is, akkor viszont én örülnék a legjobban. Már akkor kirázott a hideg, amikor megláttam őt a kapuban először (akkor még olyan régen divatját múlt POP STAR énekes frizurávalpalesz77 írta:most már az is baj, hogyha véd?csak vicceltem, értem, hogy mire céloztál, de jogos, amit már írtak, hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat

Mák, hogy katalán.
Ja és hajrá Valdés

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2009.03.24. 10:33:36-kor.

-
- Jugador del Barça
Elég szomorú, hogy egy hat nullás meccsen tud felnőni a csapat mellé.TZS írta:Hol vannak a kritikusok?? Ilyenkor miért kellene itt lenniük?palesz77 írta:hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat![]()
Jó kapus maradt ő? Ismét csilloghat?![]()
a védést nem veszem el tőle, mrt zseniális volt, de csak a második félidőben kellett pályán lennie. most amikor kellett ott volt, remélem nem jön az, hogy erre a szezonra ennyi volt.
Hol vannak a kritikusok?? Ilyenkor miért kellene itt lenniük?palesz77 írta:hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat

Jó kapus maradt ő? Ismét csilloghat?

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
nem mondhatnam h valdes legnagyobb rajongoja vagyok, sot...................de teny, h az este nagyon jol vedett, s tole meglepoen szokatlanul bisztosan.rem, h a szezon hatralevo reszeben is igy fog teljesiteni, mert akkor nem lesz baj 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
most már az is baj, hogyha véd?
csak vicceltem, értem, hogy mire céloztál, de jogos, amit már írtak, hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat 

-
- Jugador del Barça
Én csak azt irtam h attol még h katalán nem lesz jobb kapus...Varatrix írta:Az előzőkre pedig, hogy jó hogy Valdes katalán de attól nem jó kapus!
Erre csak azt lehet mondani, hogy a katalánok viszont imádják.
Közönség kedvenc!

A tegnap teljesítményére pedig tényleg nem lehet panasz.Viszont a bravúrjaira nagyobb szükség lett volna pár fordulóval ezelött(pl.:ATM), mint tegnap.

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
- Varatrix
- Director del Fútbol
Jogos felháborodás!fcbarcelonazsombi írta:Bezzeg ilyenkor egy kritikus sem ír semmit.
Tegnap jól végezte a dolgát!
És annak a fejesnek a hárítása egyenesen mesés volt!
Az előzőkre pedig, hogy jó hogy Valdes katalán de attól nem jó kapus!
Erre csak azt lehet mondani, hogy a katalánok viszont imádják.
Közönség kedvenc!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
Bezzeg ilyenkor egy kritikus sem ír semmit. Tegnap nagyon pontosan játszott minden labdát nagyon jól húzott le, igaz egy-két helyzetbe kellet csak a heylén lennie de olyankor ott is volt és a kirúgott labdái is mindig jó helyre mentek. Remélem a nagy meccseken is ezt a teljesítményt fogja nyújtani.
-
- Capitá del Barça
Azért amikor mindenki másnak megy akkor ő is feljavul,jó példa a mai meccs is.
Igaz nem volt olyan sok dolga de mikor volt akkor védett ha meg a védelemnek kellett akkor meg Cáceres takarított.Valdés szerintem ma egy rossz szót nem érdemel.
Igaz nem volt olyan sok dolga de mikor volt akkor védett ha meg a védelemnek kellett akkor meg Cáceres takarított.Valdés szerintem ma egy rossz szót nem érdemel.
-
- Jugador del Barça
Az tényleg jó h VV Katalán,de ettöl ő még nem lesz jobb kapus...Csak Adler nem katalán és még nem is spanyol. Kapus poszton biztos vagyok hogy nem lesz külföldi még jó pár évekig, nemhiába akarják meghosszabítani V.V. szerződését

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma