Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden kapusnak vannak bravúrjai és hibái. Akit te most a Barcelona kapujába kívánsz, azon az emberen ment el a csehek továbbjutása a törökök ellen az EB-n. Ha érdekel ITT meg is nézheted.AdaMM írta:Bárcsak igaz lenne a hír hogy tárgyalnak Cech-el!Szivesebben látnám őt a Barca kapujában mint valdest!Valdesnek kétségtelenül vannak nagy bravúrjai viszont vannak nagyon amatőr hibáis is ami ilyen szinten meccsekbe kerülhet(Volt már rá példa) és ezt a Barcelona nem engedheti meg magának semilyen körülmény között!
Én így látom
Csak a BARCA!!!!!!!!!!
Is-is. Mi nagyon le tudjuk húzni, mert mi világklasszist várunk, kedvenc csapatunkba - jogosan. De nem rossz kapus ő. Nem klassziss hálóőr, de jó. Sztem maradjon, max. cserének, de kezdőbe is maradhat.MichaaBee írta:Vagy csak mi húzzúk le ennyire.LG írta:Hát én megmondom őszintén, nekem mind1, h m1-e, vagy marad. Sztem sokat nem vesztenénk vele. Bár ugy is maradni fog, mert odakint nagyra tartják, talán kicsit túlságosan is.![]()
Vagy csak mi húzzúk le ennyire.LG írta:Hát én megmondom őszintén, nekem mind1, h m1-e, vagy marad. Sztem sokat nem vesztenénk vele. Bár ugy is maradni fog, mert odakint nagyra tartják, talán kicsit túlságosan is.
Szerintem Buffon simán ért 50 millát a Juvénak. A kapuskérdésről pedig csak annyit, hogy a világ legjobb csapatának a világ egyik legjobb kapusa dukál.LG írta:Buffonért valóban 10 milliókat kéne kiadni, ha jól tudom a kapusoknál ő volt a legdrágább igazolás, ha jól emlékszem 50 millió körül volt. Szóval teljesen irreális, Cassillasról meg ne is beszéljünk. Majd látjuk, VV hogy véd idén a BL-ban a fontos meccseken. Ha miatta esnénk ki én nagyon bepipulnék rá.
rszergej írta:a bravúrokra nálam ne arra gondoljatok, hogy jól jön ki a kapuból és lehúzza a szögleteket, meg a beíveléseket, hanem ha a kapura irányuló jó lövéseket hárítja, és persze nem a középre tartókat, igaz nem a védhetetlen lövésekre gondolok, és itt egy újabb kérdés, mi a védhetetlen, hát sajnos Valdés esetében elég sok ilyen lövés van). Már nem is tudom pontosan, hogy hány éve elsőszámú kapus, de kb 5-6 lehet, na ebből volt 2 jó éve, ez szerintem nem elegendő egy ilyen nagy klubhoz.palesz77 írta:most már az is baj, hogyha véd?csak vicceltem, értem, hogy mire céloztál, de jogos, amit már írtak, hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat
Mák, hogy katalán.
Ja és hajrá Valdés
Na vagyok, mint Vicotr Valdés nagy ellenrajongója. Attól, hogy én páros lábbal rúgnám ki még mindig, még ugyan úgy szorítok neki, hogy jól védjen, mert a csapat része ő is. A malaga ellen jól védett, volt két olyan helyzet, ahol nyújtózkodni kellett és megcsinálta. De ettől még nem lesz jól kapus, majd ha 2-3 (vagy esetleg elég lenne 1-2 is nekem)szezonon keresztül képes lesz arra, hogy ne bakijai legyenek többségben, meg nem kiscsapatok ellen fog bravúrokat (bár a malagat már lassan lehet középcsapatnak is mondani) mutatni, hanem a nagyok ellen is, akkor viszont én örülnék a legjobban. Már akkor kirázott a hideg, amikor megláttam őt a kapuban először (akkor még olyan régen divatját múlt POP STAR énekes frizurávalpalesz77 írta:most már az is baj, hogyha véd?csak vicceltem, értem, hogy mire céloztál, de jogos, amit már írtak, hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat
Elég szomorú, hogy egy hat nullás meccsen tud felnőni a csapat mellé.TZS írta:Hol vannak a kritikusok?? Ilyenkor miért kellene itt lenniük?palesz77 írta:hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat![]()
Jó kapus maradt ő? Ismét csilloghat?![]()
Hol vannak a kritikusok?? Ilyenkor miért kellene itt lenniük?palesz77 írta:hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat
Én csak azt irtam h attol még h katalán nem lesz jobb kapus...Varatrix írta:Az előzőkre pedig, hogy jó hogy Valdes katalán de attól nem jó kapus!
Erre csak azt lehet mondani, hogy a katalánok viszont imádják.
Közönség kedvenc!
Jogos felháborodás!fcbarcelonazsombi írta:Bezzeg ilyenkor egy kritikus sem ír semmit.
Az tényleg jó h VV Katalán,de ettöl ő még nem lesz jobb kapus...Csak Adler nem katalán és még nem is spanyol. Kapus poszton biztos vagyok hogy nem lesz külföldi még jó pár évekig, nemhiába akarják meghosszabítani V.V. szerződését