palesz77 írta:most már az is baj, hogyha véd?

csak vicceltem, értem, hogy mire céloztál, de jogos, amit már írtak, hol vannak a kritikusok ilyenkor? amikor kifog mindent, nem kis bravúrokat mutat be, akkor mindenki lapít nem? amint láthattuk, jó kapus maradt ő, csak amikor a csapatnak is hullámvölgye volt, akkor neki is. ez szerintem nem olyan nagy baj, most ismét csilloghat

Na vagyok, mint Vicotr Valdés nagy ellenrajongója. Attól, hogy én páros lábbal rúgnám ki még mindig, még ugyan úgy szorítok neki, hogy jól védjen, mert a csapat része ő is. A malaga ellen jól védett, volt két olyan helyzet, ahol nyújtózkodni kellett és megcsinálta. De ettől még nem lesz jól kapus, majd ha 2-3 (vagy esetleg elég lenne 1-2 is nekem)szezonon keresztül képes lesz arra, hogy ne bakijai legyenek többségben, meg nem kiscsapatok ellen fog bravúrokat (bár a malagat már lassan lehet középcsapatnak is mondani) mutatni, hanem a nagyok ellen is, akkor viszont én örülnék a legjobban. Már akkor kirázott a hideg, amikor megláttam őt a kapuban először (akkor még olyan régen divatját múlt POP STAR énekes frizurával

). Örülök neki, hogy most összejött neki minden, de ez csak 1 meccs, és sajnos a hibái még mindig többségben vannak mint a bravúrjai a szezonra nézve ( a bravúrokra nálam ne arra gondoljatok, hogy jól jön ki a kapuból és lehúzza a szögleteket, meg a beíveléseket, hanem ha a kapura irányuló jó lövéseket hárítja, és persze nem a középre tartókat, igaz nem a védhetetlen lövésekre gondolok, és itt egy újabb kérdés, mi a védhetetlen, hát sajnos Valdés esetében elég sok ilyen lövés van, ami csak neki védhetetlen). Már nem is tudom pontosan, hogy hány éve elsőszámú kapus, de kb 5-6 lehet, na ebből volt 2 jó éve, ez szerintem nem elegendő egy ilyen nagy klubhoz.
Mák, hogy katalán.
Ja és hajrá Valdés