Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha így játszunk akkor a trófeák számától függetlenül se lehet gyenge csapat.miihii írta:
Szigorúan elméleti síkon persze:
neked mit árulna el a csapat erejéről az,h mondjuk idén triplázunk,jövőre meg mondjuk bajnokságot behúzzuk,BL elődöntőben büntikkel esünk ki,és a kupában sem jutunk a fináléig?Akkor ez már egy gyenge csapat?V mi?
Ezekszerint ha én reflexből betöröm valaki orrát, akkor az nem baj?recrea írta:Pontosan így van, szerencsétlen Lell csak reflexből kapott a labda után, dehát...
Ne idézz kettőnél többet!
B.
Nem érzem úgy,h bőven esélyesebb lenne a MU,csak mert tavaly büntetőkig ment a döntő...Persze,h bizonyítéka ez annak,h rettentően erős egységet képez a Manchester,de úgy is fordíthatjuk,h mit sem ér ez,h Terry nem csúszik meg!!!lluisllach89 írta: Viszont 1 Bl döntőben 1 Mu szerintem bőven esélyesebb lenne mint mi, nem játéktudásban, mert abban idén a világon senki se jobb mint mi, viszont lelkiekben. Aki ott van 1 11esre attól hogy elbukjon 1 Bl döntőt, azt szerintem sok meglepetés nem érheti, nem pánikol be ha hátrányban van.
Természetesen bízom a csapatban, de úgy érzem jövőre lehet csak lemérni majd a csapat igazi erejét.
Pontosan így van, szerencsétlen Lell csak reflexből kapott a labda után, dehát...kennyke04 írta:Én sem hiszem h szándékosan akasztotta volna, inkább csak az h Messi egy másik dimenzióba mozog mint Lell és nem volt ideje visszahúzni a lábát, de ettől függetlenül teljes mértékben szabálytalan volt az eset. De ez nem is annyira bosszantó a végeredmény tudatában h nem lett 11-es, minta az a vacak sárgaEtooka írta:
Akkor mégis, mit akart?![]()
Üdvözölni Messit egy térdpacsival, hogy szevasz, vagy mégis mi a fenét?! Hát egyértelmű, hogy meg akarta állítani...
ahhogy mondja a fifában Hajdú B., vagy a labda, vagy a baba.Etooka írta:Akkor mégis, mit akart?![]()
Üdvözölni Messit egy térdpacsival, hogy szevasz, vagy mégis mi a fenét?! Hát egyértelmű, hogy meg akarta állítani...
Én sem hiszem h szándékosan akasztotta volna, inkább csak az h Messi egy másik dimenzióba mozog mint Lell és nem volt ideje visszahúzni a lábát, de ettől függetlenül teljes mértékben szabálytalan volt az eset. De ez nem is annyira bosszantó a végeredmény tudatában h nem lett 11-es, minta az a vacak sárgaEtooka írta:Akkor mégis, mit akart?..:Poldi:.. írta:(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)![]()
Akkor mégis, mit akart?..:Poldi:.. írta:(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
OK, lehet, hogy teljesen ártalmatlan szitu volt. Engem csak az idegesít, hogy egy átlagos meccsen ilyenből félidőnként van legalább 10 a mezőnyben, ahol lazán továbbot int a bíró. Most ugyanezt miért nem tehette meg? Ha a védő nem volt szabálytalan, akkor csak az a verzió marad, hogy a támadó csal??? Ez nonszensz! Olyan nem lehet, hogy simán elveszti az egyensúlyát és a lendülettől elesik? Számomra egyértelműnek tűnt, hogy a bíró meg akarja fogni a Barca-t. Tény, hogy semmi nem múlott a tizin, de ezt akkor még nem tudhatta senki. Akár a továbbjutás is múlhatott volna rajta, hiszen egy ilyen feszült szitu után a Bayern akár találhatott volna egy gólt is. Én onnantól kezdve az egy teljesen más történet lett volna. Egy bíró igenis legyen korrekt és pártatlan mindenkivel, függetlenül a pillanatnyi állástól. Ha kell, igenis 8-0-nál is fújjon be egy tizit!..:Poldi:.. írta:Jó kérdés.. Lehet a spori túlságosan megszokta az angol bajnokságban Ronaldo műeséseit aztán elejét akarta venni a dolgoknak.
(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
Szerintem ne haladjunk még azért ennyire előreTitinho írta:Nos, én is leírnám a véleményemet a tegnap látottakról:
Elsőnek elég ennyi:Másodiknak:
![]()
![]()
Elképesztő, fenomenális, fantasztikus, briliáns, csodálatos, hihetetlen, nagyszerű, bámulatos! Több most nem jut eszembe...
Elég szkeptikus voltam a meccs előtt látva a keddi MU meccsen történteket. Azt hittem, hogy ez a Barcával is megtörténik. DE NEM! És ebből látszik, hogy miért is vagyunk jelenleg Európa legjobb csapata! Hát ezért.
Köze nem volt a tegnap estéhez a Bayern-nek, és az hogy már 12. perc játék után 2-0-ra vezessünk, sőt ha ugye befújja Webb sporttárs a 18. percben azt a jogos tizit, akkor 20 perc alatt rúghattunk volna 3-at egy BL negyeddöntőben. De jött a 38. és a 42. perc és elkezdtem fogni a felyemet, hogy ilyen nincs.Aztán rájöttem, hogy mégis van! Kiemelni nem szeretnék senkit, talán csak az ismét csak bombaformában játszó 'Tridenténket'. Messinek is meglehetett volna a mesterhármas, Henrynak is, Eto'o 1 gól, 2 gólpassz. Mi kell még?
A tegnap látottak után úgy érzem mostmár, hogy lehet esélyünk egy esetleges BL győzelemre. Be kell, hogy valljam, hogy a tegnap esti meccsig én úgy gondoltam, hogy nem nyerünk idén BL-t, az áprilisi zsúfolt és nehéz sorsolásunk miatt. De tegnap megvilágosodtam és már kezdek bízni benne.![]()
A Porto-nak mindenképpen szurkolni fogok, hogy üssék ki a MU-t és akkor már tényleg meglehet, mivel szerintem az Arsenal (szerintem ők lesznek tuti az egyik elődöntősök) és a Porto közül bárki kerülne a döntőbe, ez a csapat el tudna bánni velük.
A Chelsea-nek meg örülök, talán először életemben, mivel sokkal jobban szeretném őket kapni mint a Liverpoolt! A Pool fel tudná velünk venni a versenyt, de a Chelsea nem. Nem tulajdonítok óriási győzelmet a Chelsea tegnapi sikerének, kellett hozzá egy hullagyenge Liverpool is.
Már várom az elődöntőt. Barca-Chelsea! Nagy meccsek lesznek, de itt sokkal jobban esélyesebbnek érzem a Barcát. Ha a Liverpool ellen játszuk mégis valamiféle csoda folytán, akkor ott fifty-fifty. Ott egymásnak esnének a csapatok az tuti. De jöjjön csak a Chelsea!!!![]()
Mégegyszer köszönöm a srácoknak a tegnapi szép estét, felejthetetlen élményt okoztak a teljesítményükkel! Csak így tovább!
Na "csak" ennyit akartam...Peace.
Lell benyalta a testcselt, Messi elindult, de akadályozta Lell lába...:Poldi:.. írta:(ezzel nem azt mondom, hogy Messi feldobta magát.. elakadt Lell lábában.. Lellnek se Messire irányzott szándékos szabálytalnság elkövetése volt a célja, ahogy látszott a lassításokból)
Szerintem itt legtöbben nem emiatt sírnak, hanem a Messi-nek adott jogtalan sárga miatt. Ami ugye még sokat is nyomhat a latban a későbbiek során. Nem tudom a spori mennyire jártas a spanyol fociban, de tudhatná, hogy Messi egyértelműen nem az a típusú játékos, aki csak úgy dobálná magát egy vacak tiziért. Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy vajon Messi akkor is sárgát kapott volna, ha történetesen nem angol csapat a következő ellenfél???..:Poldi:.. írta:nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna...
Ebben abszolút igazad van semmi nem múlott rajta...:Poldi:.. írta:nem tudom mit sírtok a meg nem adott büntető miatt.. mintha nem lenne teljesen mind1 és mintha azon múlt volna...