Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Két éve De Rossiról komolyabban szó volt, aztán az ügy elhalt. Aquillani még csak komoly sem volt. Az más kérdés, hogy minek. Ezt most nm fejtem ki. Legyen elég annyi, h Aquillani nm is lenne baromság sztm.Caesarka írta:Minek? Amúgy sztem soha nem is akarták...Cáceres14 írta:Aquilani és De Rossit a barca már nem akatja leigazolni?
Minek? Amúgy sztem soha nem is akarták...Cáceres14 írta:Aquilani és De Rossit a barca már nem akatja leigazolni?
Idén sztem Iniesta többet tett mint Messi. De amugy mind2-en nagyon fontosak. Messi a csodafegyverünk, ő az, aki egy villanással bármikor segithet, Iniesta nélkül meg nem lenne igazi a Barca játéka. Xavira meg ugyanaz vonatkozik, mint Iniestára.gyuri03 írta:Hát ez eléggé merész kijelentésvolt hányszor és hánysszor mentette meg a csapatot leo hány és hány csodás pillanatot adott nekünk amikor 5-6védőt kicselezve guritott az alsóba..Ebdon Lake írta: 2. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de sztem Iniésta nagyobb kincse a csapatnak, mint Messi. Lehet ezzel sok mindenkit magamra haragítok, de néztem az előző jó pár meccset végig élőben és én ezt állapítottam meg. Folyamatosan adja a jobbnál jobb labdákat és gyakran bolondítja a védőket. Nem a félpályáról indulva cselez ki öt védőt, de a labdáé nagyon nagy kicset a megbolondított legalább 2 védőről nem is beszélve.de természeretesen Ini is fontos része a csapatnak de ő inkább észrevétlenül ténykedik a pályán persze nagyon fontos a jelenléte
akárcsak Xavi esetében. nahát ennyit szerettem volna mindenkinek további szép estét ==> GO Barca <==
Ribery most olcsóbb lehet, mint jövőre mikor VB lesz. Ha a realnak van 30 milliója egy Pepére akkor kell hogy nekünk is legyen. Hleb áráról nem is szólva aztán kell még egy balhátvéd és kész is vagyunkLG írta:Na azért Ribery nem kicsit nagyobb játékos, mint Silva. Bár sztem most nyáron még nem kell balszélső, mert Henry biztató teljesitményt nyújt, de ha még is jönne vki, akkor Riberynél lejjebb ne adjuk.
Hát ez eléggé merész kijelentésvolt hányszor és hánysszor mentette meg a csapatot leo hány és hány csodás pillanatot adott nekünk amikor 5-6védőt kicselezve guritott az alsóba..Ebdon Lake írta: 2. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de sztem Iniésta nagyobb kincse a csapatnak, mint Messi. Lehet ezzel sok mindenkit magamra haragítok, de néztem az előző jó pár meccset végig élőben és én ezt állapítottam meg. Folyamatosan adja a jobbnál jobb labdákat és gyakran bolondítja a védőket. Nem a félpályáról indulva cselez ki öt védőt, de a labdáé nagyon nagy kicset a megbolondított legalább 2 védőről nem is beszélve.
Vaart is, azt láttuk mi lett belőle... Azért csak ne legyél olyan hiperbiztos benne! Örülnék én bármelyiknek, csak jöjjön!elbandi írta:Hááát ez a hozzászólás nagyon megnevetetett már bocs![]()
Jobb vétel biztos nem lenne csak olcsóbb nem ugyanaz...
Ribery igenis kinőtte a német bajnokságot!Vele biztos nem vennénk zsákbamacskát![]()
VdV-hoz nem hasonlítanám Ribery-t.VdV nem volt akkor húzóember mint Ribery.
Hááát ez a hozzászólás nagyon megnevetetett már bocsCaesarka írta: Egyetértek! Jól ismeri a spanyol ligát, jobb vétel lenne, mint Ribery. Már abból a szempontból is, hogy olcsóbb lenne és én nem mernék rizikózni német liga beli szupersztárokkal!Lásd van der Vaart ---> real. Jobb félni, mint megijjedni, azt mondom, jöjjön Silva!
Enyhén szólva nem szerencsés.bali 15 írta:Henry már öreg. És Ribery szerintem teher nélkül sokkal jobban nyomná itt mint a németeknél, mivel ott ő a húzóember.
És igaz hogy Ini értékes de nem értékesebb mint Messi és nem is alacsonyabb értékű. Ők ketten a csapat motorjai a támadásokban,ugyanolyan fontosak mind a ketten, annyi a különbség hogy Ini nem szerencsés ha góólszerzésről van szó.
Miért kéne minden saját nevelést megtartani mindenáron?Ha mindenkit idekötünk,akiben van egy kis finesz,akkor 48as lenne a keretünkcruyff írta:De la Penát igenis elherdáltuk. Láttam anno játszani őt a Dream Teamban, és már ott a legjobb kirányító kp volt! Sokkal nagyobb karriert futhatott volna be ha nem megy el a Laziohoz, ahol megsérült, onnan ha jól emlékszem a Marseille-ben kötött ki.... Annyi idősen hozta fel Cruyff anno mint van Haal Xavit és de la Pena a maga idejében jobb volt!!!! Fabregasnak a saját döntése volt, hogy megy, de azért nem hiszem el, hogy ha nagyon akartuk volna, akkor nem tarthattuk volna meg. Piquet is tiszta (vak)szerencse, hogy visszakerült hozzánk, mert ha SAF ragaszkodik hozzá akkor őt is elveszítjük. Márpedig azóta van egy végre jól fejelő és helyezkedő középső védőnk amióta a kisgyerek visszajött. Giovanni pedig szinte esélyt sem kapott. 1-2 éven belül ki tudja... vannak lassabban és gyorsabban érő játékosok. Abban a csapatban (hangulatban) amibe a fiatal Gio pont belekerült, lehet, hogy Messi sem tudott volna érvényesülni... Ronaldinho és Deco pont abban az évben döntötte el, hogy nincs kedve nálunk játszani... csak ezt a játékukkal tudatták...
hát szegénykét menyire sajnálom. Messit meg Iniestát pl ugyanúgy, ha nem jobban faragják, meg se szólalnak szinte, nem hisztiznek a bírókkal. röhej
Silva is jó lenne. De én a helyedben nem helyezném egy súlycsoportba Ribery-t és Van der Vaar-ot. Ribery-nél látni hogy feküdne neki a Barca játéka.Caesarka írta:Egyetértek! Jól ismeri a spanyol ligát, jobb vétel lenne, mint Ribery. Már abból a szempontból is, hogy olcsóbb lenne és én nem mernék rizikózni német liga beli szupersztárokkal!socio66 írta:Silvának jobban örülnék..
fiatal,spanyol,tutibiztos vétel
most is milyen gólt lőtt hétvégén..Lásd van der Vaart ---> real. Jobb félni, mint megijjedni, azt mondom, jöjjön Silva!
Egyetértek! Jól ismeri a spanyol ligát, jobb vétel lenne, mint Ribery. Már abból a szempontból is, hogy olcsóbb lenne és én nem mernék rizikózni német liga beli szupersztárokkal!socio66 írta:Silvának jobban örülnék..
fiatal,spanyol,tutibiztos vétel
most is milyen gólt lőtt hétvégén..
Hát igen.lluisllach89 írta:Minden bizonnyal. Főleg a Messinek kiosztott könyökös után, és folymatosan alattomos ganaj és durva faultokat oszt Bundesligában is, nagyon megutáltam.barca99 írta: Van Bommel meg jó arc, nagy hatással lehetett rá az itt eltöltött éve, okosan puhítja Franky-t.![]()