cruyff írta:De la Penát igenis elherdáltuk. Láttam anno játszani őt a Dream Teamban, és már ott a legjobb kirányító kp volt! Sokkal nagyobb karriert futhatott volna be ha nem megy el a Laziohoz, ahol megsérült, onnan ha jól emlékszem a Marseille-ben kötött ki.... Annyi idősen hozta fel Cruyff anno mint van Haal Xavit és de la Pena a maga idejében jobb volt!!!! Fabregasnak a saját döntése volt, hogy megy, de azért nem hiszem el, hogy ha nagyon akartuk volna, akkor nem tarthattuk volna meg. Piquet is tiszta (vak)szerencse, hogy visszakerült hozzánk, mert ha SAF ragaszkodik hozzá akkor őt is elveszítjük. Márpedig azóta van egy végre jól fejelő és helyezkedő középső védőnk amióta a kisgyerek visszajött. Giovanni pedig szinte esélyt sem kapott. 1-2 éven belül ki tudja... vannak lassabban és gyorsabban érő játékosok. Abban a csapatban (hangulatban) amibe a fiatal Gio pont belekerült, lehet, hogy Messi sem tudott volna érvényesülni... Ronaldinho és Deco pont abban az évben döntötte el, hogy nincs kedve nálunk játszani... csak ezt a játékukkal tudatták...
Miért kéne minden saját nevelést megtartani mindenáron?Ha mindenkit idekötünk,akiben van egy kis finesz,akkor 48as lenne a keretünk

Pölö Cescet?Ha menni akart a pénz után,miért kellett volna mindenképpen ragaszkodni hozzá?Tehetséges játékos volt,amikor elment,semmi több...Akármi lehetett még belőle.
Gondolom ugyanígy volt Piquet is.Elvitte a MU,ahol nem sok sót evett meg.Ki tudja,lehet,h ha marad Manchesterben és továbbra is csak melegíti a padot,mert nem fér be,akkor mire jutna?Könnyen előfordulhat,h nincs ilyen villámkarriere és máris nem bánkódnál annyira,h elengedtük.

A mostani zseniális formáját nem az angol kitérő miatt érte el,hanem az itteni meló és Pep bevállalósága miatt.Gondolom annyira a szigetországban sem villantotta az oroszlánkörmöket,ha Sir Alex elengedte kakás 5 méterért.Eszerint nem feltétlenül biztos,h láttak benne annyi fantáziát kint,ugyanúgy,mint anno Barcelonában sem...De naon bejött a visszavásárlása,így nem azon kéne zsörtölődni,h elengedtük (mondom,a MU-ban sem nyújthatott olyan extrát,ha simán visszaengedték fillérekért...),hanem annak örülni,h igen jó érzékkel citáltuk vissza.És itt kinőtte az árnyékát.Éppen jókor "érett be"
Dosról meg annyit,h én sem örültem,amikor elpattintottuk,mert szimpatikus a gyerek feje és voltak szép dolgai.De azóta lehet látni,h merre tart a pályája.Ha világklasszis,akkor nem hinném,h ilyen zuhanórepülésbe kezd a pályája pont a legideálisabb korban

És azért megtartani,mert ki tudja évek múlva mi lenne belőle (főleg,h ő is naon türelmetlen volt,amit Katalóniában nem tolerálnak annyira...),hááááát
A saját nevelések mindegyikében benne van a fantázia,mivel a BARCA akadémiáján tanulnak.Nem véletlenül kerülnek oda,és bizonyos,h csakis jó irányba terelik őket nálunk ahhoz,h JÁTÉKOSOK legyenek.A gondolatmeneted alapján,akkor egyiket sem szabadna elengedni:"1-2 éven belül ki tudja... vannak lassabban és gyorsabban érő játékosok."
És végül:
SZERINTEM igenis naon passzos lenne Ribéry a BARCA-ba,a stílusa egyezik a miénkkel.És h azért nem kéne idehozni,mert a német bajnokság sztárja és VdV nem jött be a reálnak

Máshogy játszanak az említett playák és máshogy játszanak az említett csapatok!

A kettő sztem nem vonzza a másikat...Valószínüleg mindenki egyéni szimpátiája alapján "kéri" egyik v a másik spílert,nem is annyira a játék alapján.Silva valóban otthon van spanyolban,de amennyit láttam Franck-ot (márpedig láttam párszor,mivel OM szimpatizáns vok,és német meccseken is figyeltem őt...) nem hinném,h gondot okozna neki ez a Liga.Az ő játékához,kvalitásaihoz igenis való a LA Liga és mindenképpen a BARCELONA.Persze Silva sem mondana csődöt,legalábbis így érzem,de vmiért több rációt látok a franciában.De ebben nálam is benne van a személyes szimpátiám,a szakmai dolgok mellett.