Formula 1
- gianni
- Entrenador del Barça
Jó futam elé nézünk.
Örülök a 3 renaultosnak,mert ugyan a brawnok esélyesebbek lehetnek de Alonso és Vettel garancia magára a VERSENYRE.
Szép volt ALONSO,gyerünk egy dobogó jó lenne így vakon is.
Örülök a 3 renaultosnak,mert ugyan a brawnok esélyesebbek lehetnek de Alonso és Vettel garancia magára a VERSENYRE.
Szép volt ALONSO,gyerünk egy dobogó jó lenne így vakon is.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Briatore a minap a világbajnoki éllovas Jenson Buttonról mondta azt, hogy lassú, míg Rubens Barrichellóval kapcsolatban azt jegyezte meg, hogy majdnem visszavonult az F1-től, majd hozzátette, elfogadhatatlan, hogy ilyenek harcoljanak a vb-címért.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2009.04.18. 18:00:55-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
OMFG ez mekkora
(0:50-töl)
Az elsőröl még videó is van, a másodikról sajnos nincs
Mekkora forma ember 
Más: Szegény Vettelt sajnálom. Amilyen szerencséje van, holnap is kiesik. Pedig már idén is világbajnok lehetne belőle, ha türelmesebb lenne. Buemi nagy tehetség.

Az elsőröl még videó is van, a másodikról sajnos nincs

Más: Szegény Vettelt sajnálom. Amilyen szerencséje van, holnap is kiesik. Pedig már idén is világbajnok lehetne belőle, ha türelmesebb lenne. Buemi nagy tehetség.
hnap Button nyer
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Világklasszis ez a szint ami a ferrarinál van. Tudnám mit csináltak a szünetben, nagyjából semmit.
Ez így eddig kegyetlenül siralmas, kiveszik a kerst aztán Felipe ugyan úgy egyik legnehezebb, biztos a kakaó..
Ha nem szedik össze az egész csapatot, így nagy égés lesz...
Picit hasonlítani fog ez 2005-re, csak ott volt egy Schumacher aki...
Az, hogy Kimi bőven bekerült az első tízbe, ezen mosolyogtam, Czollner professzor ismét alkotott.
Remélem holnap Vettel behúzza ezt a futamot, Webber és Rosberg társaságában, illetve Buemi tud pontot szerezni.
Forza Ferrari & Hajrá Massa!!!

Picit hasonlítani fog ez 2005-re, csak ott volt egy Schumacher aki...
Az, hogy Kimi bőven bekerült az első tízbe, ezen mosolyogtam, Czollner professzor ismét alkotott.
Remélem holnap Vettel behúzza ezt a futamot, Webber és Rosberg társaságában, illetve Buemi tud pontot szerezni.
Forza Ferrari & Hajrá Massa!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Sziasztok!
Vettelnek hatalmas gratula,és Alonsonak is! Ja és Webber és megérdemli a dicséretet!
Nos. szerintem Button dobogón lesz,mert első 5ben ő a legnehezebb és jó a kocsija.Vettel nyerhet,de meg fog küzdeni ő Alonso,Button,Barichello-val.
Szép futam elé nézünk,már nagyon várom.
Hamilton-Kimi lehet még érdekes +40kiloval
Majd meglátjuk
Vettelnek hatalmas gratula,és Alonsonak is! Ja és Webber és megérdemli a dicséretet!

Nos. szerintem Button dobogón lesz,mert első 5ben ő a legnehezebb és jó a kocsija.Vettel nyerhet,de meg fog küzdeni ő Alonso,Button,Barichello-val.
Szép futam elé nézünk,már nagyon várom.
Hamilton-Kimi lehet még érdekes +40kiloval

Majd meglátjuk

-
- Director del Fútbol
Hajrá Fernando!Danka00792 írta:Ejha! Azért látszik, hogy nemcsak az uj diffuzor miatt kerül Alonso a top 3-ba.G-Jay írta:2. Alonso............637.0kgDe igy is bravuros teljesítmény! Már nagyon kiváncsi vagyok a holnapi futamra.
Amúgy tényleg könnyebb a kocsija, viszont mondta az edzés után, hogy viszonylag simán beértek a Q3-ba. 17 kg benzin-előny miatt csak úgy nem leszel 2..
Azt is elmondta, hogy napok óta éjjel-nappal dolgoznak a szerelők és az új elemek nagyon jónak tűnnek. Most tudta először megnézni, hiszen a délelőtti szabadedzésen csak 3 kört ment.
Ezek szerint jól húznak a fejlesztések, jó a taktika, a pilóta pedig magáért beszél.
Dobogóra is jó lehet!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ejha! Azért látszik, hogy nemcsak az uj diffuzor miatt kerül Alonso a top 3-ba.G-Jay írta:2. Alonso............637.0kg

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hogy-hogy mire? Kemény gumin kezdik,és az első etapjuk lesz hosszabb, majd felteszik a lágyat egy rövidebb etapra, ennyi szntem.G-Jay írta: Akik agyig megtömték a kocsit, azok nemtudom mire számolnak. Esélytelen 20-30 kör a lágy gumival...
legfeljebb 3szor mennek ki,ha kettőben így nem oldható meg. Hamiltont sem értem miért tankolták ennyire meg, bár nem bánom

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo már belinkelte, de a rajtrács szerinti sorrendben talán áttekinthetőbbek a súlyadatok, íme:
1. Vettel.............644.0kg
2. Alonso............637.0kg
3. Webber..........646.5kg
4. Barichello.......661.0kg
5. Button............659.0kg
6. Trulli...............664.5kg
7. Rosberg..........650.5kg
8. Raikkonen.......673.5kg
9. Hamilton..........679.0kg
10. Buemi............673.0kg
11. Heidfeld..........679.0kg
12. Kovalainen......697.0kg
13. Massa.............690.0kg
14. Glock..............652.0kg
15. Nakajima........682.7kg
16. Bourdais.........690.0kg
17. Piquet.............697.9kg
18. Kubica.............659.0kg
19. Sutil................648.0kg
20. Fisichella..........679.5kg
Ha valóban csak 10 körre jó a lágy gumi, akkor Alonso sokat nyerhet vele! Pont akkor fog kimenni, amikor elkopnának a gumik, aztán két hosszabb kemény gumis etap, és meg is van oldva a dolog.
Akik agyig megtömték a kocsit, azok nemtudom mire számolnak. Esélytelen 20-30 kör a lágy gumival...
1. Vettel.............644.0kg
2. Alonso............637.0kg
3. Webber..........646.5kg
4. Barichello.......661.0kg
5. Button............659.0kg
6. Trulli...............664.5kg
7. Rosberg..........650.5kg
8. Raikkonen.......673.5kg
9. Hamilton..........679.0kg
10. Buemi............673.0kg
11. Heidfeld..........679.0kg
12. Kovalainen......697.0kg
13. Massa.............690.0kg
14. Glock..............652.0kg
15. Nakajima........682.7kg
16. Bourdais.........690.0kg
17. Piquet.............697.9kg
18. Kubica.............659.0kg
19. Sutil................648.0kg
20. Fisichella..........679.5kg
Ha valóban csak 10 körre jó a lágy gumi, akkor Alonso sokat nyerhet vele! Pont akkor fog kimenni, amikor elkopnának a gumik, aztán két hosszabb kemény gumis etap, és meg is van oldva a dolog.
Akik agyig megtömték a kocsit, azok nemtudom mire számolnak. Esélytelen 20-30 kör a lágy gumival...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nekem is, jó pilóta ő, még kihagytad a Williams-et ott is volt vmennyit, bár azok a gépek akkor nem muzsikáltak szintén jól, sajnos. Azért a Minardival bemutatkozó hazai futamán egyből 5.lett, 2 pont, igaz sokan estek ki,de akkor rögtön látszott a tehetséges,és gyorsasága, remélem még azért kisebb nagyobb sikerek jutnak neki a pályafutásában. (pole, esetleg vmikor egy-egy győzelem)G-Jay írta: Webber nekem mindig is nagyon szimpatikus volt, és ha Vettelre azt mondjuk hogy pokolian gyors, akkor Webber sem sokkal kevésbé, csak a Minardi után a Jaguár, majd egy új csapat a Red Bull, nem jutott neki eddig jó csapat. Remélem sikerül neki bebizonyítani, hogy élpilóta ő is. Sokszor emlegetem őt, hogy ott van a top pilóták között, erre mindig lenézik ezt a gondolatomat...

Súlyadatok:
http://f1vilag.hu/cikk/20090418/Alonso_ ... tok_tomege
Porzik Alonso tankja, de sebaj, a lágy gumit legalább gyorsan letudja. Jobban sülhet el ez a taktika, mint legutóbb az agyontankolt autó.
Remélem az időjárás nem szól közbe most.
http://f1vilag.hu/cikk/20090418/Alonso_ ... tok_tomege
Porzik Alonso tankja, de sebaj, a lágy gumit legalább gyorsan letudja. Jobban sülhet el ez a taktika, mint legutóbb az agyontankolt autó.
Remélem az időjárás nem szól közbe most.
Gratulálok az első 3 helyezettnek, mindhárman nagyon megérdemlik!
Vettel jelenleg a legtehetségesebb pilóta, sőt lassan már nem csak tehetség, hanem kiforott versenyző is. Aki egy kör alatt ilyet tud...nem sok pilóta csinált ilyet...
Alonso meg egyszerűen nem való a középmezőnybe. Az ember azt látja, hogy Massa és a hozzá hasonlók (nem mondom hogy rossz pilóta, csak...) valahogy nem annyira hiányoznak onnan elölről, de Alonsoval azért sokkal jobb az élmezőny! Ha ő ott van, mindig garantált a show! Ő a legkomplettebb pilóta a jelenlegi mezőnyben, ez nyilvánvaló.
Webber nekem mindig is nagyon szimpatikus volt, és ha Vettelre azt mondjuk hogy pokolian gyors, akkor Webber sem sokkal kevésbé, csak a Minardi után a Jaguár, majd egy új csapat a Red Bull, nem jutott neki eddig jó csapat. Remélem sikerül neki bebizonyítani, hogy élpilóta ő is. Sokszor emlegetem őt, hogy ott van a top pilóták között, erre mindig lenézik ezt a gondolatomat...
A Brawnokat nem féltem, alighanem jól megtankolták őket, mert azthitték hogy úgy is meglesz a pole. A versenyen tuti ott lesznek a dobogóért!
Kemény csatát várok! De még a versenyre nem jósolnék, majd a benzinmennyiségek után...
szerk.: Nelsinho: most azért tegyük mellé, hogy nem ment rosszul a szabadedzéseken, és nem is kapta meg az új elemeket. Alapvetően szerintem nem lassabb csak olyan 2-3 tizeddel Alonsonál, csak egyszerűen nem tudja elkapni a ritmust. Van nála a mezőnyben rosszabb pilóta szerintem. Ennek ellenére nem fog már sokáig maradni. Tavaly is volt néhány jó futama, látszik rajta hogy lenne benne potenciál, de ha továbbra sem tudja kihasználni, akkor sajna pápá.
Vettel jelenleg a legtehetségesebb pilóta, sőt lassan már nem csak tehetség, hanem kiforott versenyző is. Aki egy kör alatt ilyet tud...nem sok pilóta csinált ilyet...
Alonso meg egyszerűen nem való a középmezőnybe. Az ember azt látja, hogy Massa és a hozzá hasonlók (nem mondom hogy rossz pilóta, csak...) valahogy nem annyira hiányoznak onnan elölről, de Alonsoval azért sokkal jobb az élmezőny! Ha ő ott van, mindig garantált a show! Ő a legkomplettebb pilóta a jelenlegi mezőnyben, ez nyilvánvaló.
Webber nekem mindig is nagyon szimpatikus volt, és ha Vettelre azt mondjuk hogy pokolian gyors, akkor Webber sem sokkal kevésbé, csak a Minardi után a Jaguár, majd egy új csapat a Red Bull, nem jutott neki eddig jó csapat. Remélem sikerül neki bebizonyítani, hogy élpilóta ő is. Sokszor emlegetem őt, hogy ott van a top pilóták között, erre mindig lenézik ezt a gondolatomat...
A Brawnokat nem féltem, alighanem jól megtankolták őket, mert azthitték hogy úgy is meglesz a pole. A versenyen tuti ott lesznek a dobogóért!
Kemény csatát várok! De még a versenyre nem jósolnék, majd a benzinmennyiségek után...
szerk.: Nelsinho: most azért tegyük mellé, hogy nem ment rosszul a szabadedzéseken, és nem is kapta meg az új elemeket. Alapvetően szerintem nem lassabb csak olyan 2-3 tizeddel Alonsonál, csak egyszerűen nem tudja elkapni a ritmust. Van nála a mezőnyben rosszabb pilóta szerintem. Ennek ellenére nem fog már sokáig maradni. Tavaly is volt néhány jó futama, látszik rajta hogy lenne benne potenciál, de ha továbbra sem tudja kihasználni, akkor sajna pápá.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
Nem hinnémbarca99 írta: Egy-két év múlva ebben a topicban sem lesz szájkarate, mert mindenki ennek a szőke gyereknek fog szurkolni.

Van még 2-3 futama F1-es karrierjéből.barca99 írta:És mi van Nelsinho-val? Szegény gyereket kezdem sajnálni, eléggé égeti magát.![]()

barca99 írta: Egy-két év múlva ebben a topicban sem lesz szájkarate, mert mindenki ennek a szőke gyereknek fog szurkolni.
Ezt kétlem.

- albicelesteX
- A Vadász
Nelson szerintem azthitte, hogy a Papa neve elég a sikerhez!Sajnos nem!Nem feltétlen kell olyan tehetségesnek lennie mint valamelyik ős!Ami nem is gáz!Amit inkább gáznak tartok az az, hogy még mindig próbálgatja, erőlteti a dolgot!Szerintem inkább hagyni kéne már!
Vettellel egyetértek!Szerintem ő igen is jó pilóta!Szimpatikus a mostani szezon!
Vettellel egyetértek!Szerintem ő igen is jó pilóta!Szimpatikus a mostani szezon!

És mi van Nelsinho-val? Szegény gyereket kezdem sajnálni, eléggé égeti magát.
Vettelt meg egyre jobban csipázom. Szerencsére nem lehet semmibe belekötni, egyszerűen gyors. Ezt viszont jól csinálja. Még ha esetleg kevés is a benzin, akkor is elég merész egy kört bevállalnia. Egy-két év múlva ebben a topicban sem lesz szájkarate, mert mindenki ennek a szőke gyereknek fog szurkolni.

Vettelt meg egyre jobban csipázom. Szerencsére nem lehet semmibe belekötni, egyszerűen gyors. Ezt viszont jól csinálja. Még ha esetleg kevés is a benzin, akkor is elég merész egy kört bevállalnia. Egy-két év múlva ebben a topicban sem lesz szájkarate, mert mindenki ennek a szőke gyereknek fog szurkolni.

Aki még dícséretet érdemel az Buemi! Elég bíztató teljesítményt nyújt újonc létére. Bourdais-t nagyon veri.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Atyauristen mit csinált Alonso! Végre ott van az elsö sorban, már ideje volt.
Remélem holnap tudja tartani ezt a helyet, bár mögötte ott vannak a Brawn gp-k, meg webber is. Hát, nagy verseny lesz. Vettelnek pedig grat, ö is nagyot alakított.
Egyébként ha lesz vhol ilyen, valaki letudná irni, hogy milyen nehezek voltak az autók? Alonsoéra nagyon kiváncsi vagyok.

Egyébként ha lesz vhol ilyen, valaki letudná irni, hogy milyen nehezek voltak az autók? Alonsoéra nagyon kiváncsi vagyok.

-
- Entrenador del Barça
Mikor ki lett írva a szavazás, én klikkeltem először. Vettelre tippeltem. Kiváncsi vagyok, hogy az be fog e jönniVettel Na mit is jósoltam tegnap Kralo Azt hiszem az elsőt kicsit eltaláltam,pedig red bull szárnyalásnak nem volt jele az szabadedzéseken.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én a fölösleges okoskodások helyett inkább gratulálok Vettelnek. Nagyon szépen ment, de sztem az ő autója is könnyű. Alonsonak is hatalmas respect. Bekéne húzni ezt a versenyt 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
egyébként sztem is a jelenlegi mezőny magasan legtehetségesebb pilótája Vettel, de ilyen kijelentést tenni.... 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eddig is a Red Bull volt a legközelebb a Brawn-okhoz, akiknek ugye nincs speckó diffu,és kers sem, most jobbak is. Csak bírja a gép, Vettel panaszkodott,h voltak azért gondok,és sokat kellett vele melózni, remélem kibírja a vas a versenytávot, akkor meg lehet a 2. győzelme is
jó lenne neki, kellenek a pontok, Alonsora kiváncsi leszek én is, Ferraritól nem tudom mit várhatok, talán 2-3 pont max leesik
Szurkolok Vettelnek a győzelemért!
szerk: Fecooo!
te írsz cikk kommenteket nso-ra
van egy gyomrod, el szoktam olvasgatni,mert annyi láma van, minden 2.sorban anyázzák egymást,meg kiütközik az értelem, néha még jókat lehet rajtuk röhögni 

Szurkolok Vettelnek a győzelemért!
szerk: Fecooo!
te írsz cikk kommenteket nso-ra

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.04.18. 09:30:06-kor.

Jah, nagyon bejött a tipped.ozsimiki írta:VettelKralo írta:A legjobbak az első sorban.![]()
Kíváncsian várom Alonso benyamennyiségét.Na mit is jósoltam tegnap Kralo
![]()
![]()
Azt hiszem az elsőt kicsit eltaláltam,pedig red bull szárnyalásnak nem volt jele az szabadedzéseken.

szerk.:
Megtaláltam:
Vettel,Alonso,Rosberg,Nakadzsima,Kimi,Massa,Fisicho,Bari,Button,Hami
Realitástól elég távol állt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2009.04.18. 09:57:52-kor.
tudom, h borzalmasan nehéz szinkrontolmácsolni, de ha vki ilyet vállal, az ne dadogjon már... de látszik ennek a retekklubnak mind1...