Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hajrá Fernando!Danka00792 írta:Ejha! Azért látszik, hogy nemcsak az uj diffuzor miatt kerül Alonso a top 3-ba.G-Jay írta:2. Alonso............637.0kgDe igy is bravuros teljesítmény! Már nagyon kiváncsi vagyok a holnapi futamra.
Ejha! Azért látszik, hogy nemcsak az uj diffuzor miatt kerül Alonso a top 3-ba.G-Jay írta:2. Alonso............637.0kg
Hogy-hogy mire? Kemény gumin kezdik,és az első etapjuk lesz hosszabb, majd felteszik a lágyat egy rövidebb etapra, ennyi szntem.G-Jay írta: Akik agyig megtömték a kocsit, azok nemtudom mire számolnak. Esélytelen 20-30 kör a lágy gumival...
Nekem is, jó pilóta ő, még kihagytad a Williams-et ott is volt vmennyit, bár azok a gépek akkor nem muzsikáltak szintén jól, sajnos. Azért a Minardival bemutatkozó hazai futamán egyből 5.lett, 2 pont, igaz sokan estek ki,de akkor rögtön látszott a tehetséges,és gyorsasága, remélem még azért kisebb nagyobb sikerek jutnak neki a pályafutásában. (pole, esetleg vmikor egy-egy győzelem)G-Jay írta: Webber nekem mindig is nagyon szimpatikus volt, és ha Vettelre azt mondjuk hogy pokolian gyors, akkor Webber sem sokkal kevésbé, csak a Minardi után a Jaguár, majd egy új csapat a Red Bull, nem jutott neki eddig jó csapat. Remélem sikerül neki bebizonyítani, hogy élpilóta ő is. Sokszor emlegetem őt, hogy ott van a top pilóták között, erre mindig lenézik ezt a gondolatomat...
Nem hinnémbarca99 írta: Egy-két év múlva ebben a topicban sem lesz szájkarate, mert mindenki ennek a szőke gyereknek fog szurkolni.
Van még 2-3 futama F1-es karrierjéből.barca99 írta:És mi van Nelsinho-val? Szegény gyereket kezdem sajnálni, eléggé égeti magát.![]()
barca99 írta: Egy-két év múlva ebben a topicban sem lesz szájkarate, mert mindenki ennek a szőke gyereknek fog szurkolni.
Mikor ki lett írva a szavazás, én klikkeltem először. Vettelre tippeltem. Kiváncsi vagyok, hogy az be fog e jönniVettel Na mit is jósoltam tegnap Kralo Azt hiszem az elsőt kicsit eltaláltam,pedig red bull szárnyalásnak nem volt jele az szabadedzéseken.
Jah, nagyon bejött a tipped.ozsimiki írta:VettelKralo írta:A legjobbak az első sorban.![]()
Kíváncsian várom Alonso benyamennyiségét.Na mit is jósoltam tegnap Kralo
![]()
![]()
Azt hiszem az elsőt kicsit eltaláltam,pedig red bull szárnyalásnak nem volt jele az szabadedzéseken.