Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
albicelesteX
A Vadász

2009.04.19. 12:57:17

Most nézhető a forma-1!Én élvezem eddig!Ez a legjobb évkezdés amióta lesegetem a versenysorozatot!Csak így tovább!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 12:52:15

gekkodan írta:
Szegény srác mehetne már inkább ralizni.
Sajnos amióta rallyzik, azóta szerintem is elhanyagolja ezt a szakmáját... volt szerencsém az elmúlt időszakban jó pár régebbi nagy futamot megnézni,és szinte hiba nélkül élvezhetően leközvetítette, még amikor Mezei-vel tolta, akkor is, fantasztikus összhangban közvetíttek, de még 2003-2005 környékén is ez volt a jellemző, persze én most is bírom, bár nem hallom rajta azt az alázatot,és érdeklődést, mint régebben, ezt sajnálom.

Nem igen tudja úgy lázba hozni az egész, pedig az külön öröm,amikor beleéli magát teljesen, és ő is növeli ezáltal a hangulatot,erre mostanában egyre kevesebb a példa sajnos. azért tavalyi idényzárót még mindig bánom,h nem ő közvetítette :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.19. 12:31:40

Messa írta:
Stelios írta:Vettelböl pedig világbajnok lehet. Sokkal inkább megérdmelné, mint Button. 8)
Ezt azért nem mondanám...
Button szvsz. sokkal jobban rászolgálna, mint Vettel.
Bár kettejük közül a németet favorizálom, Buttonnak is bőven kijárna mostmár 1 vb cím. :roll:
Vettel Schumacher méltó utódja. nem véletlenül egyengeti Michael már kiskora óta a karrierjét. Legfiatalabb pontszerző, győztes, pole-pozíciós, ő szerezte meg a Red Bull és a Toro Rosso első pole-pozicíóját, győzelmét. És még sorolhatnám...
Már ott lenne Button mögött, ha Ausztráliában nem ütközik Kubicával, és Malajziában nem esik az eső.

http://www.formula.hu/f1/rovidhir---tev ... 26106.html

Gratulálok a szervezőknek! Applause
House
Entrenador del Barça

2009.04.19. 12:26:46

barca99 írta:
faithnomore írta:Kimi ott vagánykodik a vb pontverseny végén 0 ponttal...
érdekes nekem ez a Ferrari, és szerintem igaza volt Palik Lacinak amikor azt mondta hogy talán a versenyben már nem a technika a legeslegfontosabb, most már igen nagy szerepet játszik a futamokban a vezetők képességei is, nem mintha eddig nem elhanyagolható lett volna, de most talán jobban kiütközik
Na nekem ettől viszont elpukkat az agyam. Eddig rossz volt Button vezetői képessége, mert pontot alig szerzett, most meg hirtelen megtanították vezetni, és az élen áll, nem? :lol: Alonso, Raikönnen vagy Hamilton meg elfelejtett vezetni. :roll:

Eddig is visszafogott egy tehetséget, ha rossz kocsi volt alatta, most meg visszafogja a klasszisokat, ha gyenge a kocsija.

Persze sokat számít a vezetői képesség is, de legalább annyira a technika is. Hiába tudjuk évek óta, hogy Button gyors, amíg egy vacak Honda volt alatta. Kapott egy gépet, ott van az élen. Alonso hiába bizonyítja, hogy egy remek pilóta, ha gyenge az autó, esélye sincs a VB-címre.
A nagy csapatoknak nem sikerült a fejlesztés, ennyi. :(
A jelenlegi helyzetnek SEMMI köze a vezetői képességhez, csupán van egy diffúzor, meg egy másmilyen autó.
GOGO HAM!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.19. 12:25:47

Alonso taktikája ma mindent vagy semmit alapon a száraz pályára volt kitalálva. Annyit talán eltoltak, hogy rosszkor hívták ki, de szerintem abban bíztak, hogy kavarodás lesz és a mezőny mögött könnyebben tud majd felmászni, ha kimarad a balhéból és ráadásul a Safety miatt még így sem marad le annyira.

Hiba volt, eltolták. Aztán nyomta ami a csövön kifért, de egy vezetői hiba elég volt arra, hogy gyakorlatilag 2-3 pontot tuti bukott. Kockáztatott, így járt. Nincs szerencséje sem...

Amúgy a mai futam másik legnagyobb tanulsága, hogy a Palik ismét bizonyította, hogy mekkora ostoba, félművelt és arcoskodó módon közvetít. Sokadjára lövi el ezeket a "shell olajmérnökök kompozíciója", "Button mekkora stabil, pontos vezető" stb vicces nyomottságokat.

Folyamatosan meg akarja mutatni, hogy mennyire képben van, majd amikor bekérdezi, hogy a Brawn szárnyán a MIG repülőgépgyár van-e felírva és Czollner leoltja, akkor még neki állt feljebb, hogy baromságot kérdezett és röhejesen álcázta poénra.

Szegény srác mehetne már inkább ralizni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.04.19. 12:28:10-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.19. 12:19:53

faithnomore írta:Kimi ott vagánykodik a vb pontverseny végén 0 ponttal...
érdekes nekem ez a Ferrari, és szerintem igaza volt Palik Lacinak amikor azt mondta hogy talán a versenyben már nem a technika a legeslegfontosabb, most már igen nagy szerepet játszik a futamokban a vezetők képességei is, nem mintha eddig nem elhanyagolható lett volna, de most talán jobban kiütközik
Na nekem ettől viszont elpukkat az agyam. Eddig rossz volt Button vezetői képessége, mert pontot alig szerzett, most meg hirtelen megtanították vezetni, és az élen áll, nem? :lol: Alonso, Raikönnen vagy Hamilton meg elfelejtett vezetni. :roll:

Eddig is visszafogott egy tehetséget, ha rossz kocsi volt alatta, most meg visszafogja a klasszisokat, ha gyenge a kocsija.

Persze sokat számít a vezetői képesség is, de legalább annyira a technika is. Hiába tudjuk évek óta, hogy Button gyors, amíg egy vacak Honda volt alatta. Kapott egy gépet, ott van az élen. Alonso hiába bizonyítja, hogy egy remek pilóta, ha gyenge az autó, esélye sincs a VB-címre.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.04.19. 12:01:53

Kimi ott vagánykodik a vb pontverseny végén 0 ponttal...
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.19. 12:01:43

Stelios írta:Vettelböl pedig világbajnok lehet. Sokkal inkább megérdmelné, mint Button. 8)
Ezt azért nem mondanám...
Button szvsz. sokkal jobban rászolgálna, mint Vettel.
Bár kettejük közül a németet favorizálom, Buttonnak is bőven kijárna mostmár 1 vb cím. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2009.04.19. 12:02:42-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kralo
Entrenador del Barça

2009.04.19. 11:58:30

A Brawn játszótársra akadt. Szép csapatmunka volt ez a Red Bull részéről.

Alonso/Renault hazárdjátéka megint nem jött be. Semmiben sem volt szerencséje.
Malajziában nem volt képes leesni az eső a rajt előtt, amikor tele volt a tank, most amikor üres, és szárazra igen kecsegtető taktikája van, leesik. Káromkodtam is rendesen. :evil:
Remek, hogy ennyi ideig kinn volt az SC rajt után. Kissé untat ez a fokozott biztonság.
Aztán másodszor az SC akkor jött be, amikor csörtetett volna felfelé.
Ennek ellenére a későbbiekben, ha nincs az a megcsúszás Kova mögött, akkor néhány pontot is szerez, aminél száraz körülmények esetén se vártam többet. A kockáztatás, agresszívabb vezetés ezúttal nem jött be, marad egy újabb 0-ás hétvége.

Sutilt sajnálom (ahogy ez a srác futni tud :lol:), Buemi pontjának örülök.

Következik Bahrain, ott már nem fog esni az eső. Go Alonso! :)
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.19. 11:47:19

Nagyon örülök Vettel győzelmének :D Nagyon szimpatikus a srác, végre vki akin látszanak az érzelmei,Nagyon birom őt is és a RBR-et is :D
A Ferrari amit (nem) nyujt az már vicc :roll:
Végre nem csak 2 csapatról szól a VB, azok is főszerphez jutnak akiknek nem volt annyira jó az autójuk(eddig), de tehetségesek
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.04.19. 11:22:52

Sutil mekkora isten volt,gyerekek.Majdem behozta az India első pontjait,de az utolsó körökben rá.szott,s az is a kocsinak volt köszönhető.Tiszta szégyen. :twisted:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Danka00792
Director del Fútbol

2009.04.19. 11:22:23

:shock: Nahát erre nem számitottam, hogy Alonso 2. helyröl még pontot sem szerez. Nagyon elrontották a taktikát, de azt sem értem, hogy minek kellett körözni 8 körig a Safety Carnak? Semmi értelme nem volt, idöjárás nem javult, késleltetni kellett volna a rajtot... Mert azt megértem, hogy SC mögül rajtolnak, de körözni minek kellett.. Bár Alonso taktikáját alapból elrontotta az esö, szerintem. No mindegy.

Red Bull-nak grat! Nem b@xakodtak a diffuzorral, építettek egy gyors autot azt szevasz, hozzá jön még 2 igen ügyes pilota. Szimpatikus az egész csapat. =D>

Nelsinho Piquet pedig vicc, nem sokáig fog maradni az F1-ben.

A Ferrari pedig no comment. Massának csak ugy leáll a kocsija, idömérö-t is elszurták, azt se tudják, hogy most kell e a Kers vagy nem, mintha full amatör banda lennének, de komolyan.
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.19. 11:12:35

Gondoltam a 3. futam után végre megtippelhetem itt a VB-győztest. Erre két esős futam, nem igazán látom még át az erőviszonyokat. :)

Red Bull-lal úgy vayok, mint Miki, bár nekem a Brawn is felüdülés, Jenson pedig jó arc.

A régi nagycsapatok enyhén komikusak, a Ferrari meg... 0 pont, ráadásul ma is feltehetőleg mind a két pilótánál technikai hiba volt. :roll:

De legalább egy hét múlva már Bahrein. 8)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.19. 11:11:05

Stelios... jaja mert Massa megint önhibájából esett ki ugye? 3ból két futamon kiesett műszaki hiba miatt Malajziában meg elszúrták neki eleve az időmérőt. a mezőny végéről indult. akkor 9ik lett.

Ma 13ik helyről pillanatok alatt a 3ikon tanyázott aki álítólag nem tud menni esőben.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 11:02:29

VETTEL 8)

Nagyon szimpatikus az egész Red Bull,és a pilóta kettőse is, remélem ők végig partyban lesznek az elsőségért, színesebbnek (szó szerint) tartom őt,őket, mint a Brawnt. Barichello megmutatta,h sansza nem lesz Button ellen.

Ferrari :arrow: :shock: :( nem elég,h lassúak,még megbízhatatlanok is :evil: Kimi meg közepétől gondolom kocsi miatt akkorát lassúlt,mint az elején Trulli.

Kicsit vígasztal,h taktika terén a Renault is felveszi velük a versenyt :lol: nagy ötlet volt kihozni Alonsot a 2.helyről és utolsónak betenni, miközben rá következő körben már jött is ki a Safety Car a boxba :lol: bár az mind1 is volt, hátulról nem lehetett olyan tempót menni,ami neki elég lett volna vmi jó pozicióhoz.

Briatore,meg a többi nagy csapat is inkább melózzon,mint járatja a száját, nézzék meg a Red Bull-t, se diffú,se Kers,semmi, csak minőségi kocsi,meg pilóták.

Következő versenyen már csak nem esik...sivatag...bár idén ...
Kép
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.19. 10:55:55

Nevetséges a Ferrari. 3 futam --> 0 pont. Ez szégyen. Lehet bekéne állítani Massa vagy Raikkönen helyett Badoert. Ő legalább szerezne pontokat. :roll:

Vettelböl pedig világbajnok lehet. Sokkal inkább megérdmelné, mint Button. 8)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.04.19. 10:23:15

Azt hiszem, tegnap mindent leírtam erre a teljesítményre. :( Massának szerintem egy 5-6. hely reálisan fogható lett volna, elég jól tolta, persze ha a csapat nem akkor a technika közbeszól... SIRALMAS! Kiminek meg nem a motorral van gondja..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
senzu
Entrenador del Barça

2009.04.19. 10:16:58

kiváncsi vagyok a Ferrari mikor fog rájönni, hogy így nem sok értelme van versenyezni...
Massa kiesett, Kimi 13. jelenleg :shock:
hajrá Vettel!
House
Entrenador del Barça

2009.04.19. 09:47:50

kudu írta:Ez a Palik féle közvetítés egyre színvonaltalanabb....

legtöbbször csak annyit lehet hallatni,h öööö meg a a a :?
ő ő ő gyuláám háát nem is tudom. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2009.04.19. 09:39:36

Ez a Palik féle közvetítés egyre színvonaltalanabb....

legtöbbször csak annyit lehet hallatni,h öööö meg a a a :?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
LM10
Director del Fútbol

2009.04.19. 08:48:56

Szakad az eső Kínában! Borul minden! Go Kimi!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.18. 22:44:45

Most már egy ideig én is néznék normál versenyt...egy bizonyos szinten lutri lesz megint, persze ha csak előtte esne,és egy esős,de száradó pálya lenne végig,akkor más a helyzet, ott még láthatnánk jó dolgokat,de ne legyen özönvíz.

azért remélem most tévednek az időjósok. volt már rá precedens :lol:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.18. 22:41:14

Hatalmas esőt jósolnak a futamra...már most 50%-os az esélye (bár ez mindig igaz, vagy esik vagy nem :lol: ), de ez folyamatosan nő, mivel a felhők csak gyűlnek és gyűlnek...alighanem most értek ide Malajziából :lol:

Amúgy én nagyon nem örülök neki...megint nem láthatjuk át az erőviszonyokat...és persze megint makker lesz a győztes, mert kb egy véletlenül jól sikerült box kiállás el is dönti a dolgot...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.18. 22:33:07

Egészen pontosan azt nyilatkozta,hogy Button jófej,de lassú mint a csiga, Barichello meg nyugdíjas :lol: :lol:

De most is tovább folytatja ellenük a hadjáratot:

http://www.f1hirek.hu/hir/Briatore_ujab ... 0904191551

Holnap közvetítés 8.25-től kezdődik, maga a futam pedig 9.00tól.

Vettel győzelem remélem meglesz,és pár pont leesik talán a Ferrarinak is.
Kép
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.18. 19:45:25

ab1daL írta:Briatore a minap a világbajnoki éllovas Jenson Buttonról mondta azt, hogy lassú, míg Rubens Barrichellóval kapcsolatban azt jegyezte meg, hogy majdnem visszavonult az F1-től, majd hozzátette, elfogadhatatlan, hogy ilyenek harcoljanak a vb-címért.
:lol:
És tegyük hozzá, tökéletesen igaza van. :lol: :wink:
Válasz küldése