2009.04.28. 22:46:36
Hát már megszokhattuk, csak így tovább, haladunk az úton. Azoknak a fórumozóknak, akik jöttek a 2-0, 3-0-al, meg a sima győzelemmel, javasolnék egy kis gondolkodást, nem véletlen mondogattuk, hogy a Chelsea nem Real Malaga B, meg Villareal C, akiket eddig ugye sziporkázva vertünk...
Szánalom és kín volt megnézni ezt a meccset, olyan ideges vagyok, mint régen. A Valencia elleni vacakolás nem borított ki ennyire. Sokan mondták: lehet brillírozni a spanyol játékfoci-bajnokságban, majd megnézzük, ha egy angol csapat ellen kell játszani, mire vagyunk képesek... Hát kedves hölgyeim és uraim: NULLÁRA.
Ideje elgondolkodni, hogy miért nem bír teher alatt játszani ez a csapat és miért lehet 1 hét alatt 2x egy jól szervezett védelemmel 4 pontot elvenni tőlünk (2 pont BL, 2 pont bajnoki...). Ha egy erősebb csapat megszervezi a zóna-védekezést, már esélyünk nincs, 3 helyzetből meg 3 helyzetet hagyunk ki.
Messi is pont annyira lesz aranylabdás, mint én, lehet 3 gólokat lőni, meg hatalmasakat cselezni, de Cristiano Ronaldo képes arra, hogy sorsdöntő meccseket döntsön el, Messi egyellőre még a Sevilla elleni villogásnál tart. Ma sem volt a pályán...
Nem akarok vészjósolni, mert nem lenne értelme, hiszen még van 90 perc. De a Chelsea ilyen labdákat nem szokott kihagyni, szépen taktikusan fognak minket kiejteni és elgondolkodhatunk azon: 3 éve vagyunk képtelenek teher alatt játszani. Ennyi.
Szomorú vagyok, ideges és végtelen pesszimista. Az egész szezon sziporkája (a Megye II elleni csapatokkal szemben - mert az angol foci ma megmutatta, hogy hol jár), semmit sem ér, ha 3 hét alatt bukjuk el az egészet.
Ja és külön gratulálok a ma este sztárjainak: Henry, Eto'o, Messi, Bojan és Hleb. Így tovább támadósor!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!