Én azért most is optimista lennék, hiszen nem kaptunk gólt.
A helyzetkihasználásunk gáz, de ez van. Emlékszem egy jó páran lehülyéztek, amikor nyáron azt mondtam, hogy nem kell ide feltétlen Eto'o, ha jön helyette egy befejező csatár. Igen, nem a Barca stílusa, de akkor ne csodálkozzunk, ha a betömörülő csapatoknak elvétve rúgunk gólt. Itt van a világ legjobb csatára - kb. ezt hallottam ellenérvként a nyáron. De én ugyan úgy tisztelem, szeretem a Samut, mint eddig, de egy ilyen meccs után nem dühöngök, hogy egy Alex lefordulás - Terry bőr - Alex elfektetés után a rossz megoldást választja.
A tridentének nem ment... kész. Ment máskor. Nem volt helyük, kell az erő a maradék meccsekre is.
Aztán ez az idei eredmények ledegradásása pedig NC. Biztos azért vertük végig a fél Ligát, aztán ugyanazzal a játékkal a Lyon-t és a Bayern-t is. Itt mindenki egy kalap kaki, még jó hogy vannak nekünk angolok, és és tudjuk is milyen az igazi foci.
Egyébként meg emberek, hahó: Európa négy legjobb csapata között ismét ott vagyunk, egy új edzővel. Nem lesz itt minden évben joga bonito, meg triplázás, bármennyire bírnám én is. Fel kell ébredni, és örülni annak is, ami most van. Mert igen is tiszteletre méltó az idei teljesítményünk.
...és még mindig hátra van (min.) 90 perc, és ha van csapat, aki idegenben is van olyan jó, mint otthon, akkor az az idei Barca.
szúszáááá