Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha szabad javasolnom, akkor vidd be az atlaszod, abba benne van mindenRobcsyy írta:Esetleg vmi tipp a holnapi törire? Kit mit néz át stb
Persze a vizsgabizottság esetén nem az írásbelire gondoltam. Általánosságban beszélünk az öltönyviselésről és pl nehezményezted, ha kötelezik, erre reagáltunk nem a konkrét helyzetre. Az érettségihez pedig gratulálok, már két éve sem volt nehéz,de ahogy ezeket nézegetem, hát tényleg szánalmas. Egy jó általános iskolából jövő gyerek, aki mondjuk elég tehetséges, megírja ezt a matekot 2-esre biztos, de talán hármasra is. Magyarnál talán megszenvedne a 2-esért,de meg lehetne az is. Szerintem te is boldogabb lennél, ha egy nehezebb érettségin érnél el jó eredményt, máshoz viszonyul hozzá az ember. Mai napig csak a történelem emeltszint 90%-omra meg esetleg a nyelvvizsgával megszerzett angolra vagyok büszke, a középszintűekre , amik közül egy lett csak 4-es ( azt is jól elcsesztem azért, na mind1 nem ez a lényeg) nem igazán, mert nem én voltam olyan jó,hanem a színvonal volt alacsony.lionelmessi19 írta:Nekem nem probléma az öltöny, ezt is félreértitek talán, de nélküle azért jobb.
Kalap: írásbelin nincs vizsgabizottság, a tanáraim pedig direkt kérték hogy a lehető legkényelmesebb cuccokban jöjjünk, és hidd el, nem azzal tisztelem meg őket hogy kiöltözök. Elképzelésed sincs milyen tanári kar van nálunk.![]()
Hát ez a matek. nagyjából mint a tegnapi magyar, elég nevetséges volt. Node ez nekem csak jó most, ez számít is.![]()
Ha magyarra a min 85öt, akkor erre a minimum 90et megtippelem magamnak, de ment az 95 fölé is szerintem.
Nem tudom, én az igazat megvallva még szeretek is öltönyben lenni. A tiszteletet pedig nem az eseménynek kell megadni, hanem tanáraidnak és a vizsgabizottságnak, ez a minimum. De ha egyetemre mész úgyis megtapasztalod, hogy másfél hónap alatt 7-8 akár 10-szer kell öltönyben vizsgáznod és hidd el ez messze nem a legnagyobb gondod leszlionelmessi19 írta:Az merész lehetett anno.Varga Tamás írta:Nekem az egyik osztálytársam az érettségi bizonyítvány osztóra farmerban, meg pólóban jelent meg. Az osztályfőnök közölte vele, hogy így nem megy be a terembe, és nem veszi át a bizonyítványt, majd utána megkapja.
Ez nem kötelező baromság, hanem tisztelet. Tisztelet a tanároknak, tisztelet az iskolának, tisztelet az eseménynek, a hely szellemének.
Aki ezt nem érzi át, hát...
Nekem öltönyben sikerült jelesre érettségiznem. Engem nem hátráltatott semmiben sem.Nem mondom, elég agyalágyult, de laza, nekem tetszik valahol.
Az eseményt nemtudom mennyire tiszteljem, az imén azt mondtátok hogy leginkább a kukába való az egész színvonala, miért jár akkor a tisztelet?
Egyébként meg nem tisztelem meg a tanárokat, a hely szellemét, az iskolát, mert pontosan szembe megyek mindezeknek, ha pl holnap matekon öltönyben jelenek meg.
Hidd el Tamás, sokakat hátráltathat akár.Persze pont magamról nem gondolom, h döntően befolyásolna esetleg, de így mégis csak kényelmesebb a dolog.
Azért ez elég meredek.Morminho írta:Mi már nem olvasáson hanem a tévén és a számítógépen nőttünk fel. Nekünk az a furcsa, hogy az idősebb korosztály ennyire képbe van az irodalomban, nekik meg az a furcsa, hogy minket tulajdonképpen már teljesen hidegen hagy. Az érvelésembe is a fő oknak azt írtam, hogy egész egyszerűen az emberek szórakoztatóbb elfoglaltságokat találtak mint az olvasás. Szomorú, de ez van, ezt visszafordítani már senki se fogja tudni.
Az merész lehetett anno.Varga Tamás írta:Nekem az egyik osztálytársam az érettségi bizonyítvány osztóra farmerban, meg pólóban jelent meg. Az osztályfőnök közölte vele, hogy így nem megy be a terembe, és nem veszi át a bizonyítványt, majd utána megkapja.
Ez nem kötelező baromság, hanem tisztelet. Tisztelet a tanároknak, tisztelet az iskolának, tisztelet az eseménynek, a hely szellemének.
Aki ezt nem érzi át, hát...
Nekem öltönyben sikerült jelesre érettségiznem. Engem nem hátráltatott semmiben sem.
Ezt azt hiszem te sem gondolod komolyan, vagy amennyiben igen, akkor majd bizonyos idő múltán, (mondjuk úgy érettként akár az érettségi megszerzését követően, de mindegy, hogy mikor) biztos vagyok benne, hogy meg fog változni a véleményed.lionelmessi19 írta: Ez a liberális baromság embereket tesz boldog(abb)á, és senkit se kevésbé, senkit se kevesebbé. Akkor meg? Világ dicsősége? na nemár..
Megérteném, ha az ott töltött négy év alatt évig egy kényelmetlen egyenruhában látogathattad volna az órákat csupán...lionelmessi19 írta:Na ez az viszont amitől a pofám leszakad... méghogy kötelező.![]()