Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.17. 19:53:40

No, ezért nem játszik a belorusz. Gyenge lövések, elesik a labdában, a kapussal szemben olyan megoldást választ, mint egy serdülő. Az összjátékban szinte nulla, semmi motiváció, csak lézeng a pályán. pedig erősen tartalékos csapattal nyomjuk, lenne honnan kitűnnie. De nem.
Mehet isten hírével4 Így is megajándékozták a csapattársak egy spanyol bajnoki és kupa arannyal. Köszönje meg nekik, mert semmit sem tett hozzá.

Ön a leggyengébb láncszem! Szervusz!"

Szerintem. ez az én véleményem.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.17. 19:53:22

Hleb épp most bizonyítja be h el kell adni. Lenne alkalma csillogni, a sztárok hiányoznak, a fiatalok motiváltak, ehhez képest Guddy sokkal, de sokkal jobb.
A Fifa egy szégyen
albicelesteX
A Vadász

2009.05.15. 21:14:17

Akkor kinek a hibája?Jobban kell tolni a játszmát mint a rivális!Jelen esetben Xavi,Iniesta,Busquets!Ne mondjátok már hogy edzésen nem lehet olyat csinálni amiért betesznek a kezdőbe!
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.15. 21:09:33

Remélem, holnap után meg lesz a bajnokság aztán már ő is játszhat talán. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.15. 21:06:24

Én remélem marad, mert jó játékos. Az, h nem tud bizonyitani, nem az ő hibája.
albicelesteX
A Vadász

2009.05.15. 20:57:21

Szevasztok!Hleb menni fog!Biztos vagyok benne!Most olvastam a Milanon hogy lehet oda rombol!De én valószínűbbnek tartom a bundesligat!Odavaló a kvalitása!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.14. 21:00:27

Etooka írta:Nem kéne ezen ennyit spekulálni, Hleb itt lesz jövőre is szvsz, és meg fogja hálálni azt a pénzt, amit rááldoztak.

Én már ebben az idényben is nagy vonalakban elégedett voltam vele, amikor játszott, jövőre pedig már a nyelvvel sem, illetve a beilleszkedéssel sem lesznek problémái.
Ja, úgy látszik hogy a Pl-ből átkerült játékosoknak kell egy év. Pl:Henry.
De ő tavaly legalább kapott lehetőséget. :(
Benga
Entrenador del Barça

2009.05.14. 21:00:14

http://www.youtube.com/watch?v=OpVc-Rv-dEI
Ott tudja hagyni a védőt ezt csak azér linkeltem.
Bízok benne.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.05.14. 20:58:30

Hleb nem ide való sajnos, ez van! Valahol szeretik a játékát valahol nem! Valahol tud focizni, valahol nem!
Ezért nincsenek pl-ul Angol játékosok sem a Spanyol ligában! :)
SEX N MONEY...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.14. 20:56:53

Nem kéne ezen ennyit spekulálni, Hleb itt lesz jövőre is szvsz, és meg fogja hálálni azt a pénzt, amit rááldoztak.

Én már ebben az idényben is nagy vonalakban elégedett voltam vele, amikor játszott, jövőre pedig már a nyelvvel sem, illetve a beilleszkedéssel sem lesznek problémái.
.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.14. 20:56:25

noname írta:
maister6000cm3 írta:Henry se ment el egy pocsék év után és lám...
Ő se fog és majd meglátjuk mi lesz...
Látom végigolvastad a hszemet. :roll:
Olvasd el és akkor talán megérted h miért más Henry és Hleb esete!
Végig olvastam....Jót írtál, lényeglátó vagy! De komolyan!
Hleb soha nem lesz kezdő itt, mert neki egy új posztot kellene kialakítani: egy jobboldalon feltolt középpályás posztot. A gigszer csak az, hogy akkor elvenné Messi elöl a teret:S és mint tudjuk, Messinek kell hely:D
viszont hátrébb nem lehet tenni, mivel ott Xavi van! Szóval megin oda lyukadtunk ki, hogy csere merad, és egy esetleges sérülés miatt kerülhetne be kezdőnek. Meggint ott tartunk hogy sok a sztár a kispadon:S
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.14. 20:50:41

maister6000cm3 írta:Henry se ment el egy pocsék év után és lám...
Látom végigolvastad a hszemet. :roll:
Olvasd el és akkor talán megérted h miért más Henry és Hleb esete!
A Fifa egy szégyen
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.14. 20:48:05

Henry se ment el egy pocsék év után és lám...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.14. 20:46:51

(zárójelben megjegyzem h Alves volt a legdrágtább igazolásunk)

Hleb valóban jól cselez, de azt már kezdem érteni miért is játszik rosszul szélsőposzton: Mindamellett h remekül tud cselezni, a cselei nem olyanok mint Messi, Henry,Iniesta vagy Bojan cselei, akik a csel segítságável próblják lefutni az ellenfelet. Hleb ugyan szépen ki tudja cselzni az ellenfeleket, de az indulási sebessége nem elég ahhoz, hogy utána ott is hagyja a kicselezett játékosokat.Itt is láthattuk, hogy ugyan kicselezett néha simán 2-3 embert, nem tudta eléggé otthagyni a védőit. Ehhez hozzájön h [auto_cenzúra] lő kapura és máris van egy remek játékos, aki nem tud szélsőcsatárt játszani.

És most jön a másik probléma: a kvalitásaival osztogató kp-t kéne játsszon. Ott ugyanis a cseleivel nem kell otthagyja az ellenfelet, elég ha annyi időre szabadul fel, hogy tudjon adni egy jó passzt. Itt viszont az a probléma, hogy az osztogató az, aki télleg tökéletesen kell érezze a csapat mozgását, tökéletesen kell ismerje a csatárok mozgását. Hleb akármilyen formában is legyen, nem tud olyan jól játszani mint Xavi vagy Iniesta. Xavi sokkal jobban passzol, Iniesta passzokban kb egál, ellenben Iniesta nagyon jól tud cselezni is. Osztogató poszton Hleb nemigazán lesz soha kezdő, max ha marad jövőre, akkor rotációval kaphat néha lehetőséget.

Semmi bajom vele, sőt, de vhogy kezdem elveszteni a hitemet benne. Amikor pályára lép, az arcáról le lehet olvasni h milyen [auto_cenzúra] érzi magát ebben a helyzetben. Így csak a csapatmorált rontja. :roll:
Sajnos nem nagyon látok egyik fél számára se más kiutat, mint azt, hogy Hleb elmegy. :? Kár lenne érte, de Henrynak állandó játék mellett kellett egy év az alkalmazkodáshoz. Hleb posztjához még nehezebb alkalmazkodni, elszórt játéklehetőség mellett szinte lehetetlen...
A Fifa egy szégyen
Benga
Entrenador del Barça

2009.05.14. 20:38:24

Azta fajta, bizalmat, hogy bár az első évbe nem vált be ami ráfogható a kevés játéklehetőségre is szóval, hogy nem vesszük bele semmilyen bizniszbe.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.14. 20:36:54

Benga írta:Alves volt a legdrágább igazolásunk.
Amúgy meg, marha gondterhelt ez látszik rajta, kell neki idő hogy átszokjon. Arsenalba ugyanígy volt. Utolsó évébe amit művelt az meg világklasszis teljesítmény. Tökéletesen beleillik ebbe a játékrendszerbe és vannak biztató jelek szóval, ha nem üt be semmi komoly és nem vesszük bele pl egy Ribery üzletbe akkor jövőre meghálálja a bizalmat szvsz.
Amúgy nagyon remélem, hogy marad. Valószínű amúgy.
milyen bizalmat hálálhat meg? nem is játszik, szerintem a felé irányuló bizalom nem túl nagy, én megérteném, ha el akarna menni. ahhoz, hogy belerázódjon a csapatba játszani is kéne.... személy szerint csípem a fehéroroszt, remélem még nálunk megtalálja a formáját :wink:
Benga
Entrenador del Barça

2009.05.14. 20:34:04

Alves volt a legdrágább igazolásunk.
Amúgy meg, marha gondterhelt ez látszik rajta, kell neki idő hogy átszokjon. Arsenalba ugyanígy volt. Utolsó évébe amit művelt az meg világklasszis teljesítmény. Tökéletesen beleillik ebbe a játékrendszerbe és vannak biztató jelek szóval, ha nem üt be semmi komoly és nem vesszük bele pl egy Ribery üzletbe akkor jövőre meghálálja a bizalmat szvsz.
Amúgy nagyon remélem, hogy marad. Valószínű amúgy.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.14. 20:31:25

messideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=_ealgy7_FIU Ajanlom figyelmetekbe!

Hleb a Mallorca elleni egyik meccsen
Emlékszem erre a meccsre!
Nagyon jól játszott! Tetszett! De nem értem mér nem játszatja Pep!
Ő volt a legdrágább igazolásunk, és néha még csak a padon sincs...
Pedig ezen a videon mindenki láthatja, mit is tud ebben a barcában!!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.05.14. 19:46:58

http://www.youtube.com/watch?v=_ealgy7_FIU Ajanlom figyelmetekbe!

Hleb a Mallorca elleni egyik meccsen
Kép
"And my heart will leave you never."
MR. TROMORT777

2009.05.13. 18:12:03

én nem ismerem, a barcán kívül még nem láttam játszani, de
biztos van valami oka, h kevesebb lehetőséget kap mint mondjuk gudy, nem hinném, h azért nem játszatja Pep mert nem szimpatikus neki, egyszerűen csak látszik, h nem tudott beileszkedni
szerintem maradni fog, másnak is kellet min. 1 szezon a beilleszkedéshez...
és azt mondom játszon ma, derüljön ki, h mit is tud
soadroli
Llegenda del Barça

2009.05.13. 14:53:57

Messa írta:Én is kezdetném. Iniesta helyén.
Megnézném már, mit tud. :roll:
Annak kevés(sőt,semmi)esélye van hogy ott játszon!Sajnos! :?
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.13. 14:46:45

Én is kezdetném. Iniesta helyén.
Megnézném már, mit tud. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
soadroli
Llegenda del Barça

2009.05.13. 14:44:19

Ma igazán kezdhetne pl Eto'o "helyén",a balszélen!Osztogatná ott Bojannak a jobbnál jobb labdákat... :D
Hajrá Hleb :!: Hajrá Barca :!:
Kép
TZS
Capitá del Barça

2009.05.13. 12:02:31

currahee!

Jól megfogalmaztad, egyetértek a Hleb-es gondolataiddal.
Valamiért mindig előkerül Sándor piszkálása.....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.13. 11:44:13

Chino írta:
kamaj írta:Igaz lehetnek neki mentális problémái, de ne feledjük el, hogy amikor pályán van akkor nagyon akar csak ennek az akarásnak görcsösség lesz a vége. Ő is Barca játékos (egyesek örömére és mások kárára) és nem hiszem, hogy egyetlen jelenlegi Barca játékos megérdemli azt amit mostanság a játékosok kapnak, ha nem megy a szekér. Türelemmel kell lenni vele szemben is mint a többi játékossal. Szerintem ha a következő idényben is ennyit tud majd játszani akkor mehet Isten hírével, de szerintem várjunk még az elküldésével/kiüldözésével.
Nem hiszem, hogy a meccshiány lenne nála a baj, ahogy Guddy-nál sem. Peptől kapott lehetőséget a bizonyításra többször is mint más játékos. Nekem nem rémlik egy meccs sem amikor azt lehetett volna mondani róla, hogy "igen ez jó igazolás volt". Ha úgy nézzük Piqué is Angliából jött vagy Henry. Henry rendben van hogy nem produkált tökéletes első idényt de gyengének sem mondanám, a problémái ellenére sem. Az hogy nyelvtudás stb. Könyörgöm. Ez nem kifogás. Touré vagy Abidal sem perfekt spanyol volt amikor érkezett és nem lehet mondani hogy ne tudna angolul, amivel el lehet boldogulni. Egyszerűen nem való ide és kész. Úgy ahogy sok holland játékos nem a Barcába való volt van Gaal idejében.
Nem szídni akarom agyba-főbe, tehetséges játékos és én is örültem neki nyáron, de kiderült hogy nem való ebbe a Barcába.
elég sok marhaságot írtál le itt most egyben...
se guddy se hleb nem kapott sok játéklehetőseget egyrészt.
másrészt guddy ha játszott általában jol tette a dolgát, hát hlebnek nem ment a beilleszkedés és nem alkotott tényleg vmi maradandót de ő aztán tényleg alig játszhatott vmit is...persze lehet h nem véletlenül.
DE ha Barca drukkerek vagytok és szeretitek a BArca-t akkor nem értem h mért kell mindig szapulni egy-egy játékost?!?! ők is a BArca tagjai és játékosai és aki ide kerül az nem véletlenül történik annak le kellett tennie vmit az asztalra h ebben a csapatban lehessen!!
egy szó mint száz ha Barca drukker vagy, akkor:
---->BARCA-sról JÓT VAGY SEMMIT!!!!!!<----

persze lehet vélemény mondani, de nem szídni kell a játékosokat meg elküldeni őket melegebb éghajlatra, hanem bízni bennük.... na de mind1.

na meg ez:"Egyszerűen nem való ide és kész. Úgy ahogy sok holland játékos nem a Barcába való volt van Gaal idejében." ez akasztott ki a leginkább... mért ne lettek volna idevalók?? sok olyan játékos került ide van Gaal alatt akiknek sokat köszönhet a Klub és hollandok voltak.
elég egy nevet mondanom és akkor megcáfoltam a kijelentésed: PATRICK KLUIVERT!!!! szvsz a BARCA történetének egyik legkiválóbb csatára volt; és ha vki meg meri kérdőjelezni az Ő tudását az nem is Barcelona drukker v nem látta őt játszani! a legnagyobb volt!!! csak sajna hamar leáldozott a karrierje...
lehet h volt egy két nem nagyszám holland a csapatban de azért akkortájt a holland válogatott amit ők is alkották a legjobbak között volt!! és ennyi.
Lezárt