Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, úgy látszik hogy a Pl-ből átkerült játékosoknak kell egy év. Pl:Henry.Etooka írta:Nem kéne ezen ennyit spekulálni, Hleb itt lesz jövőre is szvsz, és meg fogja hálálni azt a pénzt, amit rááldoztak.
Én már ebben az idényben is nagy vonalakban elégedett voltam vele, amikor játszott, jövőre pedig már a nyelvvel sem, illetve a beilleszkedéssel sem lesznek problémái.
Végig olvastam....Jót írtál, lényeglátó vagy! De komolyan!noname írta:Látom végigolvastad a hszemet.maister6000cm3 írta:Henry se ment el egy pocsék év után és lám...
Ő se fog és majd meglátjuk mi lesz...![]()
Olvasd el és akkor talán megérted h miért más Henry és Hleb esete!
Látom végigolvastad a hszemet.maister6000cm3 írta:Henry se ment el egy pocsék év után és lám...
Ő se fog és majd meglátjuk mi lesz...
milyen bizalmat hálálhat meg? nem is játszik, szerintem a felé irányuló bizalom nem túl nagy, én megérteném, ha el akarna menni. ahhoz, hogy belerázódjon a csapatba játszani is kéne.... személy szerint csípem a fehéroroszt, remélem még nálunk megtalálja a formájátBenga írta:Alves volt a legdrágább igazolásunk.
Amúgy meg, marha gondterhelt ez látszik rajta, kell neki idő hogy átszokjon. Arsenalba ugyanígy volt. Utolsó évébe amit művelt az meg világklasszis teljesítmény. Tökéletesen beleillik ebbe a játékrendszerbe és vannak biztató jelek szóval, ha nem üt be semmi komoly és nem vesszük bele pl egy Ribery üzletbe akkor jövőre meghálálja a bizalmat szvsz.
Amúgy nagyon remélem, hogy marad. Valószínű amúgy.
Emlékszem erre a meccsre!messideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=_ealgy7_FIU Ajanlom figyelmetekbe!
Hleb a Mallorca elleni egyik meccsen
Annak kevés(sőt,semmi)esélye van hogy ott játszon!Sajnos!Messa írta:Én is kezdetném. Iniesta helyén.
Megnézném már, mit tud.
elég sok marhaságot írtál le itt most egyben...Chino írta:Nem hiszem, hogy a meccshiány lenne nála a baj, ahogy Guddy-nál sem. Peptől kapott lehetőséget a bizonyításra többször is mint más játékos. Nekem nem rémlik egy meccs sem amikor azt lehetett volna mondani róla, hogy "igen ez jó igazolás volt". Ha úgy nézzük Piqué is Angliából jött vagy Henry. Henry rendben van hogy nem produkált tökéletes első idényt de gyengének sem mondanám, a problémái ellenére sem. Az hogy nyelvtudás stb. Könyörgöm. Ez nem kifogás. Touré vagy Abidal sem perfekt spanyol volt amikor érkezett és nem lehet mondani hogy ne tudna angolul, amivel el lehet boldogulni. Egyszerűen nem való ide és kész. Úgy ahogy sok holland játékos nem a Barcába való volt van Gaal idejében.kamaj írta:Igaz lehetnek neki mentális problémái, de ne feledjük el, hogy amikor pályán van akkor nagyon akar csak ennek az akarásnak görcsösség lesz a vége. Ő is Barca játékos (egyesek örömére és mások kárára) és nem hiszem, hogy egyetlen jelenlegi Barca játékos megérdemli azt amit mostanság a játékosok kapnak, ha nem megy a szekér. Türelemmel kell lenni vele szemben is mint a többi játékossal. Szerintem ha a következő idényben is ennyit tud majd játszani akkor mehet Isten hírével, de szerintem várjunk még az elküldésével/kiüldözésével.
Nem szídni akarom agyba-főbe, tehetséges játékos és én is örültem neki nyáron, de kiderült hogy nem való ebbe a Barcába.