Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ma is borzasztó volt, alig volt jó passza, és csak néha-néha tűnt fel, hogy egyáltalán a pályán van.CFirpo3 írta:Szerintem ma egész jól játszott. Volt több jó beindulása is pl.
Bárcsak az egész szezonban ilyen lett volna.
Én nem ellenkzem, ha marad, csak feleslegesnek érzem a jelenlétét. De ez egy magánvélemény, nyilván sokakat nem érdekel, ráadásul mind1 is, mert hála istennek közöm nincs a csapat keretének kiválasztásához és a taktikához, nálam 100x hozzáértőbb emberek végzik ezt a munkát.kennyke04 írta:Szóval ha maradni fog jövőre, mert Pep azt mondja, akkor gondolom nem ellenkezelgekkodan írta:Egy olyan edző, aki 3 kupát adott nekünk 2 hét alatt, nyilván tudja, hogy mit miért csinál.
Különben ez legyen a legnagyobb problémánk...
Szóval ha maradni fog jövőre, mert Pep azt mondja, akkor gondolom nem ellenkezelgekkodan írta:Egy olyan edző, aki 3 kupát adott nekünk 2 hét alatt, nyilván tudja, hogy mit miért csinál.
Jövőre Afrika kupa, elfér még egy évet már csak ezért is, ha a padon akkor a padon, és Henry módra feljavul jövőre! Remélem rád cáfol majd most, és kioszt 2 asszisztot EtonakVarga Tamás írta:Na, a kezdőben kapott helyet. Megint láthatjuk szerencsétlenkedni - remélhetőleg utoljára.
Az az igazság még egy idényt nem bírnám elnézni itt. Na jó, a kispadon elfér - végülis.
Hát...ez csak az én személyes problémám lenne, de nem lenne jó látni az 1ik legkedvencebb játékosomat,az általam a Madrid mögött az 1ik legjobban"szeretett" csapatba.TZS írta:De a Bayern nem lenne rossz szerintem neki. Miért ellenzed ennyire, hogy csak oda ne?!
Én is ezen a véleményen vagyok. Nagyon sajnálom hogy nem úgy mennek itt a dolgai mint korábban, de még egy évet megpróbálhatna, vagy max ha nagyon nem jön össze neki ismét, akkor már a szezon első fele után, akár télen is továbbállhat, mert megérdemli hogy játsszon.VictorValdes19 írta:Örülnék neki ha legalább még 1 évig maradna, kivi vok rá, hogy jövőre is így játszana vagy javulna e a teljesítménye....
Csatlakozom.noname írta:Aki még kételkedett abban h eladjuk-e vagy sem, az ezután már nem kell kételkedjen.Sztem egyszerűen már nem akar maradni. Ha Pep látott volna benne némi motivációt, akkor legalább a padra leülteti. Az azért elég sokat mondó h még Guddyban is sokkal jobban bíznak.