Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem, de ha jön Baptista, akkor Messinek még kevesebb lesz a játéklehetőségeLG írta:Hiába..keresni kell vkit Baptista helyett, mert O ugye jovo nyáron jon hozzánkMorminho írta:Sevillának is kell Vieri
Hiába..keresni kell vkit Baptista helyett, mert O ugye jovo nyáron jon hozzánkMorminho írta:Sevillának is kell Vieri
Nekem is szimpatikus az Atletico.Morminho írta:Nekem mindig is szimpatikus volt az AtleticoSzeretem abban a csapatban Torrest, Ibagazát és szerintem Leo Franco is jó kapus. Na meg Perea a védelemben
Jó csapat lesz az Atleticóbol is
Ebben biztos vagyok!Morminho írta:Nekem mindig is szimpatikus volt az AtleticoSzeretem abban a csapatban Torrest, Ibagazát és szerintem Leo Franco is jó kapus. Na meg Perea a védelemben
Jó csapat lesz az Atleticóbol is
a madridhoz már be van írva, csak az espanyolnál nem szerepel a távozók között.Charlie írta:Espanyolból pluszba még leépett Maxi Rodriguez az A. Madridhoz.Chris írta:http://www.as.com/misc/merver05/
itt vannak a ligában érdekelt csapatok eddigi igaolásai illetve a távozók.
vannak érdekes dolgok
C.
Espanyolból pluszba még leépett Maxi Rodriguez az A. Madridhoz.Chris írta:http://www.as.com/misc/merver05/
itt vannak a ligában érdekelt csapatok eddigi igaolásai illetve a távozók.
vannak érdekes dolgok
ja,ez az a büntetés,hA jól sejtem,amit a Roma kapott igaz?azért ez jó nagy kiszúrás lenne,ha nem játszhatnának!Boixos írta:most örjöngök éppen, mert most tudtam meg, h mivan. ha az eddigi igazolások sem játszhatnak, akkor megyek robbantani.![]()
![]()
![]()
![]()
felölem.Csak engem ne bánts meg a Barcásokat.Boixos írta:most örjöngök éppen, mert most tudtam meg, h mivan. ha az eddigi igazolások sem játszhatnak, akkor megyek robbantani.![]()
![]()
![]()
![]()
Mit szolsz BoixosAz AS Romát egy évre kizárták az átigazolásból
NSO, 2005-07-01 17:18
Az AS Roma labdarúgócsapatát egy évre kizárta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az átigazolásokból.
Az olasz csapat azért bűnhődik, mert az előző szezonban a FIFA szabályait megkerülve igazolta le Philippe Mexest, aki egyoldalúan rúgta fel szerződését az Auxerre-rel.
A Roma egyébként már a szezon vége előtt leigazolta Samuel Kuffourt a Bayern Münchentől, Rodrigo Taddeit a Sienától, valamint Shabani Nondát a Monacótól, ám a FIFA döntése után bizonytalan, hogy ők a fővárosban folytathatják-e a pályafutásukat.
hol vette bátyád??csak mert öcsém már kb két éve(mióta ott van Romy)olyan mezt akar!Enrique21 írta:Ugyanez van nálunk is,bátyám vett is 1 mezt 17értZsolti írta:Énis kedvelem őket,meg öcsém is ilyen nagy Villarreal fan,oszt ha játszanak akkor kötelező nekik szurkolni,perxe csak akkor,ha nem a Barca az ellenfelük!Enrique21 írta: Látod ezért is szimpatizálok velük,mert sok az argentin,és szép focit játszanak!
Na de elsö a BARCA![]()