Játékospiac
Az nem biztos, mert Baptista univerzális, ugy hogy akár Messivel 1utt is tud játxani. 

Remélem, de ha jön Baptista, akkor Messinek még kevesebb lesz a játéklehetőségeLG írta:Hiába..keresni kell vkit Baptista helyett, mert O ugye jovo nyáron jon hozzánkMorminho írta:Sevillának is kell Vieri

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Hiába..keresni kell vkit Baptista helyett, mert O ugye jovo nyáron jon hozzánkMorminho írta:Sevillának is kell Vieri

Sevillának is kell Vieri 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Dalla Bona
Sampdoria

Hát még hogy állítólag Saviolát is hajkurásszák...

Egy Kezsman-Torres csatársor nem hangzik rosszul, de ha még Vieri is odamegy

Nekem is szimpatikus az Atletico.Morminho írta:Nekem mindig is szimpatikus volt az AtleticoSzeretem abban a csapatban Torrest, Ibagazát és szerintem Leo Franco is jó kapus. Na meg Perea a védelemben
Jó csapat lesz az Atleticóbol is
Ellenséged ellensége a barátod!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ebben biztos vagyok!Morminho írta:Nekem mindig is szimpatikus volt az AtleticoSzeretem abban a csapatban Torrest, Ibagazát és szerintem Leo Franco is jó kapus. Na meg Perea a védelemben

in to exile
Nekem mindig is szimpatikus volt az Atletico
Szeretem abban a csapatban Torrest, Ibagazát és szerintem Leo Franco is jó kapus. Na meg Perea a védelemben

- Chris
- Capitá del Barça
a madridhoz már be van írva, csak az espanyolnál nem szerepel a távozók között.Charlie írta:Espanyolból pluszba még leépett Maxi Rodriguez az A. Madridhoz.Chris írta:http://www.as.com/misc/merver05/
itt vannak a ligában érdekelt csapatok eddigi igaolásai illetve a távozók.
vannak érdekes dolgok
C.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Senki sem erősödött meg nagyon, jövőre jó lesz a Valencia Real, Depor 3mas újra, még az Atleticoból, Betisből, Sevillából és Villerealból lehet vmi. De itt egyenlőre nekünk van a legjobb keretünk és csapatunk.
- Charlie
- Öreg Harcos
Espanyolból pluszba még leépett Maxi Rodriguez az A. Madridhoz.Chris írta:http://www.as.com/misc/merver05/
itt vannak a ligában érdekelt csapatok eddigi igaolásai illetve a távozók.
vannak érdekes dolgok
C.
- Chris
- Capitá del Barça
http://www.as.com/misc/merver05/
itt vannak a ligában érdekelt csapatok eddigi igazolásai illetve a távozók.
vannak érdekes dolgok
itt vannak a ligában érdekelt csapatok eddigi igazolásai illetve a távozók.
vannak érdekes dolgok

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ja,ez az a büntetés,hA jól sejtem,amit a Roma kapott igaz?azért ez jó nagy kiszúrás lenne,ha nem játszhatnának!Boixos írta:most örjöngök éppen, mert most tudtam meg, h mivan. ha az eddigi igazolások sem játszhatnak, akkor megyek robbantani.![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
felölem.Csak engem ne bánts meg a Barcásokat.Boixos írta:most örjöngök éppen, mert most tudtam meg, h mivan. ha az eddigi igazolások sem játszhatnak, akkor megyek robbantani.![]()
![]()
![]()
![]()

in to exile
Mit szolsz BoixosAz AS Romát egy évre kizárták az átigazolásból
NSO, 2005-07-01 17:18
Az AS Roma labdarúgócsapatát egy évre kizárta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) az átigazolásokból.
Az olasz csapat azért bűnhődik, mert az előző szezonban a FIFA szabályait megkerülve igazolta le Philippe Mexest, aki egyoldalúan rúgta fel szerződését az Auxerre-rel.
A Roma egyébként már a szezon vége előtt leigazolta Samuel Kuffourt a Bayern Münchentől, Rodrigo Taddeit a Sienától, valamint Shabani Nondát a Monacótól, ám a FIFA döntése után bizonytalan, hogy ők a fővárosban folytathatják-e a pályafutásukat.

Ahogy látom 1re erosebbek az ellenfelek. Jovore nehéz dolgunk lex 

Nem sokkal azután, hogy felröppentek az első konkrét hírek Christian Vieri távozásáról, az olasz Internazionale futballklub bejelentette, hogy szerződést bontott a válogatott csatárral. A 31 éves játékos szerződése eredetileg csak a jövő nyáron járt volna le, de a felek közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy egymás nélkül képzelik el a jövőt.
"A megbeszélések szakaszról-szakaszra haladtak előre a játékos és a klub között, és ma reggel már a liga irodájába is megérkeztek a szerződéssel kapcsolatos dokumentumok" - olvasható az Inter hivatalos weboldalán.
"Az FC Internazionale köszönetet mond Christian Vierinek, hogy az utóbbi hat esztendőben része volt a klub történetének. A játékos ugyancsak köszönetet mond az Internek és a szurkolóknak a megbecsülésért, és azért a szeretetért, amely ezt a kapcsolatot jellemezte."
Vierit az utóbbi napokban, órákban több klubbal is szóba hozták, amint azt délelőtt megírtuk, élénken érdeklődik után az angol Tottenham Hotspur, valamint Spanyolországból korábbi csapata, az Atlético Madrid, illetve a tavalyi bajnok Valencia.
"A megbeszélések szakaszról-szakaszra haladtak előre a játékos és a klub között, és ma reggel már a liga irodájába is megérkeztek a szerződéssel kapcsolatos dokumentumok" - olvasható az Inter hivatalos weboldalán.
"Az FC Internazionale köszönetet mond Christian Vierinek, hogy az utóbbi hat esztendőben része volt a klub történetének. A játékos ugyancsak köszönetet mond az Internek és a szurkolóknak a megbecsülésért, és azért a szeretetért, amely ezt a kapcsolatot jellemezte."
Vierit az utóbbi napokban, órákban több klubbal is szóba hozták, amint azt délelőtt megírtuk, élénken érdeklődik után az angol Tottenham Hotspur, valamint Spanyolországból korábbi csapata, az Atlético Madrid, illetve a tavalyi bajnok Valencia.
-
- Director del Fútbol
Az a helyzet, hogy a Villarrealban szinte csak olyanok játszanak, akiket szeretek, a Barcából meg elküldik őket, és olyanokat igazolnak, akiket utálok, vagy közömbösek számomra. Ez igen fájdalmas, de Barca-szurkoló vagyok, így próbálom elviselni.
Ha csak a két csapat összetételét nézném, már a Villarreal szurkolója lennék.
Ha csak a két csapat összetételét nézném, már a Villarreal szurkolója lennék.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hol vette bátyád??csak mert öcsém már kb két éve(mióta ott van Romy)olyan mezt akar!Enrique21 írta:Ugyanez van nálunk is,bátyám vett is 1 mezt 17értZsolti írta:Énis kedvelem őket,meg öcsém is ilyen nagy Villarreal fan,oszt ha játszanak akkor kötelező nekik szurkolni,perxe csak akkor,ha nem a Barca az ellenfelük!Enrique21 írta: Látod ezért is szimpatizálok velük,mert sok az argentin,és szép focit játszanak!
Na de elsö a BARCA![]()