Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sanama írta:Ez egyértelmű.De 1 fecske nem csinál nyarat.Ticsi 23 írta:Az én kedvencem Messi, de Xavi és Ini is megérdemelné év végén az aranylabdát. Az én meglátásom szerint viszont a legvalószínübb befutó Messi. Nem ez az első én, amikor odaért a legjobbak közé, és most már az áttörés a címek terén is bekövetkezett. Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani.
Hajrá Messi! HAJRÁ FC BARCELONA!!!
És pont SAF mondta: "Iniesta és Xavi egy egész éjszakán keresztül képesek megtartani a labdát."
Ez a labdabiztos Barca játék nekik köszönhető,nem Messinek szerintem.
Ne értesetek félre NEM akarom lehúzni Messit,mert a legjobb,de Xavi Iniesta is vannak ilyen jók,csak más a szerepük
Néhány sajtóorgánum írta ezt a hülyeséget, ami nem is nagy hülyeség, csak félreérthetően írták le. Ennek a lényege ugyanis, h kb ennyit hozhat a győztes számára a győzelem a növekvő szurkolótábor és növekvő mez, ajándéktárgyak eladásán keresztül. Hogy mást ne mondjak, itt fórumon is sokan rögtön ráizgultunk az emlékpólóra. Abból is lesz szép kis bevétel, mégha valamennyit nyilvánvalóan a Nike is zsebre tesz belőle.Rivaldinho írta:110 milla ? Jó is lenne, hol élsz te , már ne is haragudj ?peterphank írta: kiváncsi vagyok kiket igazol a barca, biztos fog nem is egyet (ugye eleve kaptak +110millio ojrot a bl-ért)Azt hiszem hogy ilyenkor 35 milla üti meg a markunkat, meg azért plussz a megnövekedett reklámbevételek is megdobnak... De azér jó lenne 110..
Az általad leírtakkal némileg egyet értek hiszen én is Messi-nek adnám az aranylabdát.Iniesta és Xavi a középpálya motorjai de az egész idény alapján szerintem megkérdőjelezhetetlen hogy Messi kapja az aranylabdát.Komiszka írta:A kedvenc játékosom Iniesta, de nem értem miért ő vezeti ezt a szavazást, igaz jó teljesítményt nyújtott de nagyon sokat volt sérült így nem igazán lehet kijelenteni, hogy ő lett volna az idény legjobbja.
Xavi hatalmas szezont produkált, egyetlen "problémája", hogy Messivel egy csapatban van:D. Az egész szezonban hibátlan teljesítményt nyújtott de nem ő volt a húzóember. Aranylabda második, az se rossz
Számomra egyértelmű, hogy Messi a szezon legjobbja, 38 gól+ gólpasszok (és nálunk nem rá van kihegyezve a támadó játék) .
Rengeteg meccset döntött el a mi javunkra a váratlan megoldásaival.
Nem kérdés ki kapja az aranylabdát!!!
1.Messi
2.Xavi
3.CR7
4.Ibra
5.Iniesta
Hát szerintem Keita elég jó, és nem csak 'tűzoltásra' való, ahogy te írtad. 110 milla ? Jó is lenne, hol élsz te , már ne is haragudj ?peterphank írta: kiváncsi vagyok kiket igazol a barca, biztos fog nem is egyet (ugye eleve kaptak +110millio ojrot a bl-ért)
szerintem, bár nem vagyok a drága igazolások híve, Ribery-t talán meg lehetne környékezni, el tudna kolbászolni elől és beleillene a Barcelona játékstílusába, bár a csapatkép kétségtelenül csúnyább lenne
Ez alapján akkor inkább Iniesta lesz még ott. De én akkor is Xavinak adnám.bali 15 írta:Az aranylabdán az egylni teljesítmények számítanak.(sajnos)
Attól még hogy Xavi a csapat motorja sajnos amiatt még nem fog aranylabdát kapni. Ha gólokat lőne akkor talán esélye lenne igen.
Mindig az egyénit nézik. Messi nyer ez biztos. A második Ibra lesz. És talán Xavi lesz a 3.
Ez egyértelmű.De 1 fecske nem csinál nyarat.Ticsi 23 írta:Az én kedvencem Messi, de Xavi és Ini is megérdemelné év végén az aranylabdát. Az én meglátásom szerint viszont a legvalószínübb befutó Messi. Nem ez az első én, amikor odaért a legjobbak közé, és most már az áttörés a címek terén is bekövetkezett. Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani.
Hajrá Messi! HAJRÁ FC BARCELONA!!!
Eto'onak nem lesznek motivációs problémáiRivaldinho írta:Lehet nagy hülyeséget fogok mondani. DESzerintem kellene komoly vérfrissítés, már amit ki lehet venni Pep szavaiból. Ez a gárda, így nem lesz képes megvédeni a címeit, mert nem lesz jövőre elég motivált, és ez tény. Lásd, 2006-ot, és még rengeteg példát a futball-történelemből. És bármennyire fájó, lehet, hogy elengedném Eto'o-t is. Nagyon szeretem, jól játszott, de lehet hogy kell a frissítés, ezt mondjuk csak az idő dönti el. De remélem Pep tudja, hogyan kell motiválni egy csapatot. Én még lehet, hogy elengedném Marquez-t is, annak ellenére, hogy nem volt rossz idén. Jöhetne oda is, egy meghatározó arc. Talán. Ez csak az én véleményem.
![]()
lluisllach89 írta:Jah és ezt kötelező lecsekkolni:
http://nikefootball.fcbweareone.com/
CATALUNYA, TRIOMFANT!
piton írta:Jeffren v Pedro nem lenne jó szélsőnek???
Hát szerintem szervező középpályás felesleges azon postzon ott van a vilűg legjobbja Xavi aki ráadásul nem is az a sérülékeny típus ,szvsz az ő posztjára még egy ember nem kell.currahee írta:először sztem érdemes kivárni h ki fog távozni egyáltalán...
de persze ha az "előrejelzéseket" nézzük akkor kétségtelen h kelleni fog egy balhátvéd, egy szervező középpályás, és egy szélső.
de hozzá kell tennem h fogalmam sincs h ezekre a posztokra kik is lennének igazán a jó megoldások, mert ugye több szempontot is követni kell. (leginkább fiatalok, olcsók, és nem olyan embert kell szerződtetni aki nem viseli el a kispadot...)
szóval neveket nem is nagyon közölnék mert az én véleményem biztos a legtöbb emberével nem egyezik az igazolásokat tekintve....