FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.30. 13:05:36

Sanama írta:
Ticsi 23 írta:Az én kedvencem Messi, de Xavi és Ini is megérdemelné év végén az aranylabdát. Az én meglátásom szerint viszont a legvalószínübb befutó Messi. Nem ez az első én, amikor odaért a legjobbak közé, és most már az áttörés a címek terén is bekövetkezett. Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani.
Hajrá Messi! HAJRÁ FC BARCELONA!!!
Ez egyértelmű.De 1 fecske nem csinál nyarat.
És pont SAF mondta: "Iniesta és Xavi egy egész éjszakán keresztül képesek megtartani a labdát."

Ez a labdabiztos Barca játék nekik köszönhető,nem Messinek szerintem.
Ne értesetek félre NEM akarom lehúzni Messit,mert a legjobb,de Xavi Iniesta is vannak ilyen jók,csak más a szerepük :)

Azt gondolom én is, hogy az egyéni teljesítményt veszik figyelembe. Nem tudok róla, hogy középpályás kapott volna aranylabdát. . Messi Argentínában Venezuela ellen mekkorát játszott. Meg fogja kapni a díjat. Húzó ember lett, és már korábban is rengeteget tett a csapatért. A legjobb középpályás. Messi már nem először volt második a fifa world playeren. Amúgy a döntőn azt láttam, hogy sokan ki tudták pihenni magukat, talán Messi az akinek a nyáron igazából fel kellene töltődnie. hogy újra jól tudjon játszani. Nem sok 21 éves srác lő ennyi gólt, meg lesz húzó ember egy csapatban. Hány meccset döntött el? Sokat, az biztos. Ezzel a mondattal pedig egyetértek. "Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani."

Ferguson meg azért nem mondta Messit, mert jobb volt, mint Ronaldo. Ronaldo annyi helyzetet kihagyott. Szerencsénkre. Az első 10 percre gondolok.

Xavi tavaly kapott díjat, ha jól tudom. INIESTA SOKAT VOLT SÉRÜLT!!!

ARANYLABDA MESSIJÉ. Más a szerepük, az biztos.
Rumig
Entrenador del Barça

2009.05.30. 13:05:33

Rivaldinho írta:
peterphank írta: kiváncsi vagyok kiket igazol a barca, biztos fog nem is egyet (ugye eleve kaptak +110millio ojrot a bl-ért)
110 milla ? Jó is lenne, hol élsz te , már ne is haragudj ? :) Azt hiszem hogy ilyenkor 35 milla üti meg a markunkat, meg azért plussz a megnövekedett reklámbevételek is megdobnak... De azér jó lenne 110.. :wink:
Néhány sajtóorgánum írta ezt a hülyeséget, ami nem is nagy hülyeség, csak félreérthetően írták le. Ennek a lényege ugyanis, h kb ennyit hozhat a győztes számára a győzelem a növekvő szurkolótábor és növekvő mez, ajándéktárgyak eladásán keresztül. Hogy mást ne mondjak, itt fórumon is sokan rögtön ráizgultunk az emlékpólóra. Abból is lesz szép kis bevétel, mégha valamennyit nyilvánvalóan a Nike is zsebre tesz belőle.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.30. 13:02:46

Komiszka írta:A kedvenc játékosom Iniesta, de nem értem miért ő vezeti ezt a szavazást, igaz jó teljesítményt nyújtott de nagyon sokat volt sérült így nem igazán lehet kijelenteni, hogy ő lett volna az idény legjobbja.
Xavi hatalmas szezont produkált, egyetlen "problémája", hogy Messivel egy csapatban van:D. Az egész szezonban hibátlan teljesítményt nyújtott de nem ő volt a húzóember. Aranylabda második, az se rossz :)
Számomra egyértelmű, hogy Messi a szezon legjobbja, 38 gól+ gólpasszok (és nálunk nem rá van kihegyezve a támadó játék) .
Rengeteg meccset döntött el a mi javunkra a váratlan megoldásaival.
Nem kérdés ki kapja az aranylabdát!!!

1.Messi
2.Xavi
3.CR7
4.Ibra
5.Iniesta
Az általad leírtakkal némileg egyet értek hiszen én is Messi-nek adnám az aranylabdát.Iniesta és Xavi a középpálya motorjai de az egész idény alapján szerintem megkérdőjelezhetetlen hogy Messi kapja az aranylabdát.
A rangsorral már kevésbé értek egyet.Nálam ez lenne:
1.Messi
2.Xavi
3.Ibra
4.Iniesta
5.CR7
Természetesen az első ötbe más is beférhet de az tuti hogy Iniesta és Ibra is CR7 elé kerül.Legalábbis nálam.
Már az is nagy dolog hogy ennyi játékos kerül szóba a díj kapcsán a mi csapatunkból!! :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Szabika69
Barça B

2009.05.30. 13:01:22

Hát szerintem ebbe a csapatba minden jó! Ide csak 1 kapus kéne szerintem!
Szabika69
Kardi
Capitá del Barça

2009.05.30. 12:56:22

Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Komiszka
Jugador del Barça

2009.05.30. 12:50:06

A kedvenc játékosom Iniesta, de nem értem miért ő vezeti ezt a szavazást, igaz jó teljesítményt nyújtott de nagyon sokat volt sérült így nem igazán lehet kijelenteni, hogy ő lett volna az idény legjobbja.
Xavi hatalmas szezont produkált, egyetlen "problémája", hogy Messivel egy csapatban van:D. Az egész szezonban hibátlan teljesítményt nyújtott de nem ő volt a húzóember. Aranylabda második, az se rossz :)
Számomra egyértelmű, hogy Messi a szezon legjobbja, 38 gól+ gólpasszok (és nálunk nem rá van kihegyezve a támadó játék) .
Rengeteg meccset döntött el a mi javunkra a váratlan megoldásaival.
Nem kérdés ki kapja az aranylabdát!!!

1.Messi
2.Xavi
3.CR7
4.Ibra
5.Iniesta
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.05.30. 12:47:06

peterphank írta: kiváncsi vagyok kiket igazol a barca, biztos fog nem is egyet (ugye eleve kaptak +110millio ojrot a bl-ért)
szerintem, bár nem vagyok a drága igazolások híve, Ribery-t talán meg lehetne környékezni, el tudna kolbászolni elől és beleillene a Barcelona játékstílusába, bár a csapatkép kétségtelenül csúnyább lenne :)
Hát szerintem Keita elég jó, és nem csak 'tűzoltásra' való, ahogy te írtad. 110 milla ? Jó is lenne, hol élsz te , már ne is haragudj ? :) Azt hiszem hogy ilyenkor 35 milla üti meg a markunkat, meg azért plussz a megnövekedett reklámbevételek is megdobnak... De azér jó lenne 110.. :wink:
peterphank
Barça C

2009.05.30. 12:41:13

na első hsz-em
szerintem Henry innen már lefele ágban van, szóval mindenképp el kell gondolkodni legalább egy erős cserén mellé. Xavi és Iniesta párost (azért is mert jelenleg ők a legjobbak) sem igazán tudja Pep pótolni. A szezon alapján Hleb, Eidur, Keita csak tűzoltásra jó, ráadásul a lábuk is kifele lóg. Akkor is bajba tudunk kerülni, ha nem Yaya a vkp., bár ebben fejlődhet Busquets és ez sok problémát megoldana. Tehát szerintem rövid a védekező keret. Milito és Marquez sem tudni hogy fog teljesíteni, ha újra tétmeccsen játszanak, újonc védőkhöz meg nemcsak bátorság, de szerencse is kell. Különben is, már a Real elleni meccsen lehetett látni, hogy milyen fáradtak az elől levők is, a bl győzelemhez nagyon kellett az a 2 hét pihenés a la liga győzzelemmel a hátuk mögött. Erre utalt Guardiola is!
kiváncsi vagyok kiket igazol a barca, biztos fog nem is egyet (ugye eleve kaptak +110millio ojrot a bl-ért)
szerintem, bár nem vagyok a drága igazolások híve, Ribery-t talán meg lehetne környékezni, el tudna kolbászolni elől és beleillene a Barcelona játékstílusába, bár a csapatkép kétségtelenül csúnyább lenne :)
piton
Capitá del Barça

2009.05.30. 11:53:14

bali 15 írta:Az aranylabdán az egylni teljesítmények számítanak.(sajnos)
Attól még hogy Xavi a csapat motorja sajnos amiatt még nem fog aranylabdát kapni. Ha gólokat lőne akkor talán esélye lenne igen.
Mindig az egyénit nézik. Messi nyer ez biztos. A második Ibra lesz. És talán Xavi lesz a 3.
Ez alapján akkor inkább Iniesta lesz még ott. De én akkor is Xavinak adnám. :roll:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.30. 11:51:08

Az aranylabdán az egylni teljesítmények számítanak.(sajnos)
Attól még hogy Xavi a csapat motorja sajnos amiatt még nem fog aranylabdát kapni. Ha gólokat lőne akkor talán esélye lenne igen.
Mindig az egyénit nézik. Messi nyer ez biztos. A második Ibra lesz. És talán Xavi lesz a 3.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.30. 11:49:55

Ticsi 23 írta:Az én kedvencem Messi, de Xavi és Ini is megérdemelné év végén az aranylabdát. Az én meglátásom szerint viszont a legvalószínübb befutó Messi. Nem ez az első én, amikor odaért a legjobbak közé, és most már az áttörés a címek terén is bekövetkezett. Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani.
Ez egyértelmű.De 1 fecske nem csinál nyarat.
És pont SAF mondta: "Iniesta és Xavi egy egész éjszakán keresztül képesek megtartani a labdát."

Ez a labdabiztos Barca játék nekik köszönhető,nem Messinek szerintem.
Ne értesetek félre NEM akarom lehúzni Messit,mert a legjobb,de Xavi Iniesta is vannak ilyen jók,csak más a szerepük :)
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.30. 11:47:13

Az én kedvencem Messi, de Xavi és Ini is megérdemelné év végén az aranylabdát. Az én meglátásom szerint viszont a legvalószínübb befutó Messi. Nem ez az első én, amikor odaért a legjobbak közé, és most már az áttörés a címek terén is bekövetkezett. Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.30. 11:36:28

Ha már van szavazás és aranylabda is a Barcabol esélyes akkor egy kicsit beszélnék róla.
Tehát,ahoy látom a szavazás nagyon szoros,és Iniesta vezet Xavi és Messi előtt.
Nagyon örülök,h saját-nevelésű játkosok játszottak ilyen jól idén,ez külön öröm mindenki számára szerintem :)

Aranylabdáról egy picit:
Én úgy gondolom,hogy Xavi érdemelné meg leginkább.
EB legjobbja, 90% felett passzol, 10milio gólpassz.
Ha ő nem lenne egyszerűen nem volna ilyen a játékunk,mint ahogy Iniesta nélkül és Messi nélkül sem.
De én úgy gondolom,hogy Xavi egy olyan pont ebben a csapatban,hogy Ő aztán tényleg pótolhatatlan. Messit meg tudjuk oldani nagy nagy nehézségek árán,és még képesek vagyunk nélküle is nyerni.
De ha Xavi hiányzik meghal a középpálya,ezért én úgy érzem,hogy ő a legékesebb láncszeme ennek a csapatnak.
Ugyan nem sokkal előzi meg Iniestat,Messit, de mivel egész évben szerintem remekül játszott,gólokat is lőtt,én azt mondom idén ő volt a legjobb.
Ahol játszott,ott ő adta a legtöbb gólpasszt,pontos passzt.
Egy zseni ő is.
Én neki adnám a fent említett dolgokért,viszont nagy bánatomra nem ő fogja kapni. És ez a médiának köszönhető.
A média mindig a csatárokra van ráállva,és őket nézik mindenhol(Messi).
Mivel Messi is élete szezonját futotta,a média mégjobban rászállt,és ez sokat mond.
BL döntő előtt is ez volt: Messi vs Ronaldo. A végén Xavi győzött :P

Na végülis teljesen mind1,de Messi biztosan fog kapni aranylabdát ha így folytatja,Xavinak 2-3éve van még a csúcson.
Én szurkolok Xavinak hogy győzzön,mert megérdemli!
Vamos Xavi! Forca Barca!
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.30. 10:45:48

A 2006-os csapat húzóemberei Ronaldinho és Deco voltak, ők laktak jól, meg is látszott. Ellenben Eto'o-nak csak összejött egy második BL-arany is. :)

Mivel idén teljes mértékben saját nevelések húzták a csapatot, én ettől nem igazán tartok.

Viszont teljes mértékben támogatom a keretmélyítést, valószínűleg azokon a posztokon lesz, amit mindenki jósol. Egy nagy névnek azért örülnék, csak hogy pezsdítsünk egy kicsit az állóvizen. :) (nálam ez konkréten úgy nézne ki, hogy idén Ribéry, jövőre Torres, utána Fabregas :) )
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.05.30. 10:36:02

Szerintem nem kellene védőt venni sok van belőle így is sőt még úgyis elég ha véletlen nem tudna játszani Milito.Henrique-t nyugodtan ki lehetne rakni baloldalra játszott a Leverkusenbe mindkét szélen.Középpályán lehetőséget kéne adni Hlebnek legalább télig de úgy hogy ne 10 perceket kapjon és ha nem tud beilleszkedni akkor helyette venni kell egy sokoldalú jó támadóközéppályást.Azért adnám el Guddy-t mert nem tud lendíteni a játékon és több lehetőség jutna Hlebnek..Csatársorba én is felhoznám Pedrot+max még Jeffrent.
Ez a csapat jól össze van szokva ,ha nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" nem tartanék nagybevásárlást.
(különben Xavi szavaztam nálam ő a n1 :D )
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
LM10
Director del Fútbol

2009.05.30. 10:33:35

A védelemből lehet, hogy távozni fog vki. Milito-val meg nemtom mi legyen. Lehet, hogy vissza kéne neki menni Argentínába, regenerálódni.
soadroli
Llegenda del Barça

2009.05.30. 10:32:29

Rivaldinho írta:Lehet nagy hülyeséget fogok mondani. DE :!: Szerintem kellene komoly vérfrissítés, már amit ki lehet venni Pep szavaiból. Ez a gárda, így nem lesz képes megvédeni a címeit, mert nem lesz jövőre elég motivált, és ez tény. Lásd, 2006-ot, és még rengeteg példát a futball-történelemből. És bármennyire fájó, lehet, hogy elengedném Eto'o-t is. Nagyon szeretem, jól játszott, de lehet hogy kell a frissítés, ezt mondjuk csak az idő dönti el. De remélem Pep tudja, hogyan kell motiválni egy csapatot. Én még lehet, hogy elengedném Marquez-t is, annak ellenére, hogy nem volt rossz idén. Jöhetne oda is, egy meghatározó arc. Talán. Ez csak az én véleményem. :idea: :?:
Eto'onak nem lesznek motivációs problémái :!: :idea: Az hótziher! :wink:
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.05.30. 10:30:13

Lehet nagy hülyeséget fogok mondani. DE :!: Szerintem kellene komoly vérfrissítés, már amit ki lehet venni Pep szavaiból. Ez a gárda, így nem lesz képes megvédeni a címeit, mert nem lesz jövőre elég motivált, és ez tény. Lásd, 2006-ot, és még rengeteg példát a futball-történelemből. És bármennyire fájó, lehet, hogy elengedném Eto'o-t is. Nagyon szeretem, jól játszott, de lehet hogy kell a frissítés, ezt mondjuk csak az idő dönti el. De remélem Pep tudja, hogyan kell motiválni egy csapatot. Én még lehet, hogy elengedném Marquez-t is, annak ellenére, hogy nem volt rossz idén. Jöhetne oda is, egy meghatározó arc. Talán. Ez csak az én véleményem. :idea: :?:
Deus
Boixos Nois

2009.05.30. 10:24:59

lluisllach89 írta:Jah és ezt kötelező lecsekkolni:

http://nikefootball.fcbweareone.com/

CATALUNYA, TRIOMFANT!

Piszok jó :) És olvastátok azt a kis szöveget ott alul? :shock:

Mindenesetre, csináltam mezt :)

Kép
KépKép
vd17
Barça B

2009.05.30. 10:19:41

piton írta:Jeffren v Pedro nem lenne jó szélsőnek???

Szerintem mindketten nagyon jók lennének és lehet,hogy a jövő évi,neagyisten hosszabb sérülések esetén,mind a ketten jól jönnének a támadó szekcióba.Véleményem szerint Jeffren az ügyesebb focista,persze ez nem azt jelenti,hogy Pedro két ballábas.De Syl nagy valószínűséggel távozni fog,kár érte,mert nagyon szerette őt mindenki,a szurkolók,a csapat és még most is kiváló fizikai állapotban van,de kell Abidal mellé egy másik balhátvéd,akinek szintén inkább védekező feladatai lesznek a bal oldalon.(Dani miatt)

Nem tudom,hogy vagytok vele,de én még mindig nagyon visszavárom Fabregast,szerintem kis idő kéne neki,mint Pique-nek,de belejönne ő is.
Hleb ha megy,akkor a helyére a lehető legjobb opció Fabregas,mindenki tudja miért...Sajnálom,hogy Hleb-nek nagyon nem sikerült alkotnia ezévben és valahogy nála nem érzem azt,mint Henry-nál tavaly,hogy jövőre meggyőzne minket arról,hogy itt van a helye.

Szóval kell egy középpályás és kell egy balszélső,aki akár lehetne egy Silva vagy Ribéry.Csatár nem kell,Ibrahimovic-nak inkább Milánóban kéne maradnia,én ennek örülnék inkább.
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.30. 10:16:57

Szerintem hozzuk fel Jeffrént és Pedrót. Mindketten már 21 évesek, sokat nem várhatnak az Atléticben, és egyébként tehetséges szélsők. Viszont azt nem nagyon tudom, hogy mennyire tudnák pótolni Messit vagy Henryt vagy Iniestát. :? Jövőre Bojanra is jobban lehet majd számítani, így akár ő is lehet baloldalt, ha kell. Védelemben szerintem túl sokan lesznek, attól félek onnan távozni fog valaki. :( Ha elmegy Guddy és Hleb, akkor kell szervező kp, ez evidens, noname is leírta. Olyan idősebb spílerre lenne szükség, aki jól végzi a dolgát és nem bánja a padozást. Most nem nagyon ugrik be ilyen, de tuti van. Mondjuk ott van Fabregas, de őt szvsz nem akarják visszavenni 20-30 millákért, és nem tudom ő mennyire örülne a padozásnak. Bundesligában is szét lehetne nézni Wolfsburg, Hoffenheim stb. meglepetéscsapatok között. :) Viszont azt nagyon remélem, hogy idén megkímélnek minket a Berbatov, Adebayor, Drogba és társai -féle manővertől...
Sylvinho szvsz el fog menni, bár nem bánnám ha maradna még velünk. Abidalt nem adnám el, mivel maradni szeretne és utóbbi időben nem teljesít rosszul. Viszont igazolnék mellé mégegy jó balhátvédet (pl.: Capdevila). Így versenyhelyzet alakulna ki, ami fokozná mindkettejük teljesítményét.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.05.30. 10:16:27

currahee írta:először sztem érdemes kivárni h ki fog távozni egyáltalán...
de persze ha az "előrejelzéseket" nézzük akkor kétségtelen h kelleni fog egy balhátvéd, egy szervező középpályás, és egy szélső.

de hozzá kell tennem h fogalmam sincs h ezekre a posztokra kik is lennének igazán a jó megoldások, mert ugye több szempontot is követni kell. (leginkább fiatalok, olcsók, és nem olyan embert kell szerződtetni aki nem viseli el a kispadot...)

szóval neveket nem is nagyon közölnék mert az én véleményem biztos a legtöbb emberével nem egyezik az igazolásokat tekintve....
Hát szerintem szervező középpályás felesleges azon postzon ott van a vilűg legjobbja Xavi aki ráadásul nem is az a sérülékeny típus ,szvsz az ő posztjára még egy ember nem kell.
" és egy szélső" :arrow: hát szerintem egy szélső szerződtetése sem létkérdés meg igazából kit? csak mert Silva,Ribéry amúgy is csillagászati összegekbe kerülne ráadásul nem hiszem ,hogy állandó helyük lehetne a csapatban, ott van még Henry.
Balhátvéd ha Sylvinho nyugdíjba megy akkor mindenképp szükséges bár én nem az ilyen Lahm,A. Cole futballistákban gondolkodom.Valami kevésbé befutott játékos kéne,szerintem.
Én bízom a vezetőségben ,hogyha igazol azt jó érzékkel teszi mint ahogy túlnyomórészt tavaly is tették.Abban is reménykedem ,hogy a klub filozófiájának megfelelően nem a hatalmas költekezés jelemzi majd ezt a nyarat.
albicelesteX
A Vadász

2009.05.30. 10:09:19

Hahó mindneki!!!!!Szép napot!Én egyenlőre még ma megint megünneplem a szerdai és az egész éves sikert egy jó nagy banzájjal!Úgyhogy feleslegesnek tartom még az átigazolásokat!Pep sem forszírozta csak utalt rá hogy kell majd egy kis vérfrissítés!Persze ez nem azt jelenti hogy ők még nem tudnak esetleg konkrét neveket is!De egyenlőre mi nem!Majd eljön annak is az ideje;) Nekem is vannak olyan játékosok akiket szívesen látnék az egyik 8-as a másik 21-es mezben tolja!Itt a posztokat asszem mindenki fajinul kivesézte és néhány meg is állja a helyét mint hiányposzt!Első körben kíváncsi leszek nagyon a távozókra!Tavaly valamivel nyílvánvalóbbak voltak a nevek akik mentek!Kíváncsian várom addig is a nyár azon részét amikor ezek a dolgok fognak eldőlni!Addig is FORCA BARCA!!!!

Szerk.:Ja és jók azok az utánpótlásból felhozott játékosok de csak minőségben és nem nagy mennyiségben!Asszem ezt jól lejött a bajnokság utolsó fordulóiban is!Ott sem mindenki Messi vagy Bojan vagy Busquets!!!
Kép
piton
Capitá del Barça

2009.05.30. 10:02:28

Jeffren v Pedro nem lenne jó szélsőnek???
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.30. 10:00:42

először sztem érdemes kivárni h ki fog távozni egyáltalán...
de persze ha az "előrejelzéseket" nézzük akkor kétségtelen h kelleni fog egy balhátvéd, egy szervező középpályás, és egy szélső.

de hozzá kell tennem h fogalmam sincs h ezekre a posztokra kik is lennének igazán a jó megoldások, mert ugye több szempontot is követni kell. (leginkább fiatalok, olcsók, és nem olyan embert kell szerződtetni aki nem viseli el a kispadot...)

szóval neveket nem is nagyon közölnék mert az én véleményem biztos a legtöbb emberével nem egyezik az igazolásokat tekintve....
Lezárt