Ha már van szavazás és aranylabda is a Barcabol esélyes akkor egy kicsit beszélnék róla.
Tehát,ahoy látom a szavazás nagyon szoros,és Iniesta vezet Xavi és Messi előtt.
Nagyon örülök,h saját-nevelésű játkosok játszottak ilyen jól idén,ez külön öröm mindenki számára szerintem
Aranylabdáról egy picit:
Én úgy gondolom,hogy Xavi érdemelné meg leginkább.
EB legjobbja, 90% felett passzol, 10milio gólpassz.
Ha ő nem lenne egyszerűen nem volna ilyen a játékunk,mint ahogy Iniesta nélkül és Messi nélkül sem.
De én úgy gondolom,hogy Xavi egy olyan pont ebben a csapatban,hogy Ő aztán tényleg pótolhatatlan. Messit meg tudjuk oldani nagy nagy nehézségek árán,és még képesek vagyunk nélküle is nyerni.
De ha Xavi hiányzik meghal a középpálya,ezért én úgy érzem,hogy ő a legékesebb láncszeme ennek a csapatnak.
Ugyan nem sokkal előzi meg Iniestat,Messit, de mivel egész évben szerintem remekül játszott,gólokat is lőtt,én azt mondom idén ő volt a legjobb.
Ahol játszott,ott ő adta a legtöbb gólpasszt,pontos passzt.
Egy zseni ő is.
Én neki adnám a fent említett dolgokért,viszont nagy bánatomra nem ő fogja kapni. És ez a médiának köszönhető.
A média mindig a csatárokra van ráállva,és őket nézik mindenhol(Messi).
Mivel Messi is élete szezonját futotta,a média mégjobban rászállt,és ez sokat mond.
BL döntő előtt is ez volt: Messi vs Ronaldo. A végén Xavi győzött
Na végülis teljesen mind1,de Messi biztosan fog kapni aranylabdát ha így folytatja,Xavinak 2-3éve van még a csúcson.
Én szurkolok Xavinak hogy győzzön,mert megérdemli!
Vamos Xavi! Forca Barca!